Scudo Sports

Dövme (Tattoo)

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
445
Önümüzdeki günlerde yaptırmayı düşünüyorum. İşçiliği kaliteli ve temiz iş yapan önerebilceğiniz bir dövmeci varsa bu başlık altına yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Scudo
blacksea tattoo

hem temizliği,hem işçiliği iyidir...

ama hemen yaptıramazsın;sana gittiğinde ''git bir ay düşün,sonra gel'' diyecektir,kimsenin yaptıgından pişman olmaması,kesin emin olup öyle gelmesini istediği için..

kendin seç git derim,ordan model beğenme...

selim abi izmirde olsaydın benim cok yakın arkım dowmeci cok guzel ayarlardık :) ama gercekten dovme yaptırmadan once dusunmek lazım baya lazerle falan da cıkabılıyor ama omur boyu uzerınde kalıcak bır ızın bence çoğu degere saygı duyması lazım
yanı dıne vsye her bakıs acısından uygun olmalı soyluyorum umarım yanlıs anlasılmam (kusadasında uc kısı dowme yuzunden gozumun onunde olduruldu:()
neyse cok merak ettım nasıl bırsey yaptıracaksın ben ılerıde sol bilegimin biraz daha dirsege olan tarafına kopek balıgı ıcıne adımın bas harflerını yazdırmayı dusunuyorum:) sevgıler:D

benim dövme yaptırma niyetim olsa "Atatürk" olurdu sol göğsümde. Dehşet olurdu. Herkesin saygı duyduğu tek şahıs bence.

Bencede bu iki kere düşünmek lazım. bir de nerene yaptıracağında çok önemli. yani gözünün sürekli göreceği bir yere yaptırmamanı tavsiye ederim..bir de yarın öbür gün iş görüşmelerine gidersen bırakacağı izlenimide düşün. benim sırtımda var ve görmediğim için bazen ben bile unutuyorum. :)

Bende askere gittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum
sol kolumun iç kısmına,bilegimle dirsegimin arasına
hatta ne dövmesi yaptıracagım bile kesin:)

@Özgür!

İzmirde gittiğim spor salonunda senin yaşlarında birisi orasına yapmıştı..
Bence orada şeklin ne olduğu hiç belli olmuyor ve sürekli göz önünde. gerçi askere kadar senin daha zamanın var bence o zamana kadar fikrin değişir

Fikrimin değişeceğini sanmıyorum ama sırta yaptırmakta iyi fikir aslında haklısın o kadar çok fazla göz önünde olmaz..

@bora_jb
:eek: benim başıma gelse diye düşündüm bir an.sizde pek etki bırakmamış gibi gerçi...şoke oldum...

Kesinlikle bora_jb'nin başından geçen olay Benimde dikkatimi çekti.Düşünsenize savaş hariç dünyada kaç kişinin gözleri önünde 3 kişi öldürülmüştür.Sıradan bir olay gibi anlatmasıda oldukça soğuk kanlı olduğunu gösteriyor.

Geri