Scudo Sports

Doları protesto turu

tavşan ile dağ arasında yaşanan ilişkiye benzer bir durum var da şimdi otokontrol uygulayım kendime

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Scudo
Bence reyisin dolar basma seferberliği başlatması lazım, merkez bankasının kapasitesinin yarısını dolar basımına ayırmalı. Kalpazanlık suçundan hapse giren herkese af çıkarılıp cezaevinden tahliye edilmeli, sabıka kaydından da kalpazanlık suçu silinmeli.

2. Dünya Savaşı sırasında Naziler, (link) adı altında denemişti bu yolu. Dönemin en iyi kalpazanları sayılan Yahudileri ayrı bir çalışma kampına toplayıp, meşhur kalpazan (link)'un liderliğindeki bir ekiple ağırlıklı olarak İngiliz Sterlini bastılar. Amaç bu yolla düşman ülkelerin paralarının değerini düşürmekti. Basılan sahte banknotlar o kadar gerçekçiydi ki, İngiliz Merkez Bankası bile bu banknotlara "gerçek" damgası vurmuştur.

Çiçero lakabıyla tanınan Türk asıllı ajan Elyesa Bazna'ya da, İngilizlerden elde ettiği istihbarat karşılığında bu sahte banknotlarla ödeme yapmışlar bu arada :)

Reis Alaattin Çakıcı, Kürşat Yılmaz gibi mafya babalarını hapisten çıkaracağı yerde kalpazanları çıkarıp buna benzer bir operasyona girişse, ekonomimiz ve milli menfaatlerimiz için daha hayırlı olur bence...

Son düzenleme:
IMG_20211123_133742.jpg
Bir ayda yüzde 26 değer kaybı şimdi anladım. büyük bir yatırım yapıyoruz Konyalı bilim adamları büyük bir üs kuruyor olmalı burada

% 8 civarında bir artış oldu dolarda ! Allah sonumuzu hayırlı eylesin.

Tur sonu dolar fiyatını tahmin bile edemeyeceğimiz eylem olacak maalesef işimiz zor.

Seviye "kuru ekmek-soğan"a kadar indi sonunda...

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir:

"Ben her zaman şunu söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim Cumhur İttifakı olarak. Belki soğan ekmek yiyeceğiz günlerce, aylarca, belki yiyeceğiz ama güvenliğimizden asla kimseye taviz vermeyeceğiz. Buradan bütün dünyaya sesleniyorum, bu ülkede gözü olanın gözünü çıkarmak her birimizin boyunun borcudur. Cumhur İttifakı olarak dimdik buradayız."

Hemen kötü niyetli düşünmeyin canım... Adamlar bizim sağlığımızı bizden daha çok düşünüyorlar:

Olayın trajikomik yanı ise ülkedeki ekonomik krizin sebebi tamamen politik olması.

Hedef belli ; Avrupa 'nın ucuz işçisinin bol olduğu yeni Çin burası ...

Anlık çıkışta 13,35'i gördüm ben de bir ara. Şu an 12,88.

1637671344097.png

Kalp ritim bozukluğu görüyorum. Erken müdahale hayat kurtarır...

• Beğen
Tepkiler: Clal ve Hami Bulut
Sorsak dünyanın gelmiş geçmiş en iyi en dehşet en ilham veren en sürreal en imkansızları başaran, yapmadığımız tank icat etmediğimiz helikopter satmadığımız iha maho kalmadı ama gelin görün, Türk lirası dibi görüyor 😁 ne güzel hikaye.. Ulan neredeyse bu kadar gelişmişliği andromeda galaksisinden uzaylılar bile kıskanıp elçi gönderecek.. Diyecekler ki siz tanrı mısınız? Bir kişiye inanıyorsunuz 😁

Geri