Hala devam ediyor mu bu protestoBen Kuveyt dinarını protesto icin her aksam 21:30 da çıkıyorum tura. Hem daha serin oluyor.
etmiyodur inş benim dayanacak gücüm kalmadıHala devam ediyor mu bu protesto![]()
An itibariyle 10.89 tl cik.
Avrupa'nin Cini olamayiz, en fazla Bangladesi oluruz. Cin'in olayi ucuz isgucu degil. Adamlarda innovasyon, egitim, kararli bir merkezi yonetim ve kaynaklar var.Buğdayı ithal ederken, avrupanın üretim üssü olmak için çabalıyoruz. Avrupanın çini olacağız. Aralıkta 300 baz puan indirim ile doları gerçek değerine indireceğiz. 12 lira falan olduktan sonra ipler bizim elimizde. Olur da ipin ucunu kaçırırsak vay halimize![]()
Su an siparis versen 3 ay sonraki kurlari gorunce iyiki vermisim diyeceksin. Erken secime gidip tek adam degismedikce kurlar asagi inmez.Sipariş vermediğim her şey için pişmanım...
Selçuk ile murat dolar 10 lira olacak, oldu bile, ohoo geç bile kaldı diye binlerce youtube videosu çeken 2 yutubır ekonomi ilgilisi. Ben de bekliyorum, 9.9 olacak, sonra 9.91...9.93......9.97...9.99 sonra 9.99999, sonra 9.99999998899 sonra birden 10.000012 olacak hop 9.9999. 10 lirada şöyle günlerce salınacak, hah tek basamağa indi derken 2 basamak olacak, bizimle kur yapacak diye umarkan. Selam aleyküm dedi oyalanmadan 11 oluverdi. Hevesim kursağımda kaldı benim. Yarın belki sert çakılır bir 15 kuruş.
10 kilometrelik sürüşün sonunda
Bence reyisin dolar basma seferberliği başlatması lazım, merkez bankasının kapasitesinin yarısını dolar basımına ayırmalı. Kalpazanlık suçundan hapse giren herkese af çıkarılıp cezaevinden tahliye edilmeli, sabıka kaydından da kalpazanlık suçu silinmeli. Televizyonlara da kamu spotu olarak 2-3 kalpazan çıkarıp orjinal gibi doların nasıl basılacağını gösterip elinde baskı makinesi olan matbaa, ozalitçi, fotokopici gibi tüm işletmelerin günde 2 saatini dolar basımına ayırması zorunlu tutması lazım (%10'u işletmeye kalacak şekilde). Belki ABD karşı çıkar ama benim reisim hepsine göğüs gerebilir, acilen dolar basma seferberliği başlatıp halkını fakirlikten kurtarmalı halkın adamına bu yakışır