Scudo Sports

Doları protesto turu

Scudo
@Çağdaş78 Dini söylemler ;kapitalizmin en önemli ekmek kapılarındandır.Bizimki gibi hem bilimin hem de imanın gevrek olduğu ülkelerde ise muktedirler tarafından halka afyon niyetine verilir.

Allah , akıl fikir versin.

Arkadaşlar konuyu açmanın sebebi ülkemizin geçirdiği zorlu süreçte biraz olsun gülümsemek ve hepimizin kullandığı bu sitede oluşan olumsuz havayı(doların 6.80 olması,bisikletli kazaları,esnaf ve firmaların olumsuz hareketleri vb)bir nebze de olsa hafifletmek ve bir farklılık oluşturmaktı. Tamamen spontane (kendiliğinden),bir anda böyle bir şey aklıma gelmesi sonucu bu tür bir başlık açtım. Umarız bu süreç-şu an için pek mümkün gözükmese de- çok daha kısa sürede ve kolaylıkla atlatılır. Hepinize keyifli pedallamalar dilerim

@hamlet2006 kural diye özet geçtim. Aslında ne Allahın kurallarını , ne fizik kanunlarını
, ne insanların koyduğu ceza kanunlarını, ne trafik kurallarını ne toplumun kendi kabullerini hiçbirine uymayan bir haldeyiz. Kanunsuz kuralsız yani

@Cesarisback
İnşallah dolar protestosunu uyanabileceğin bir saatte yapmak zorunda kalmayız. Ama gidişat o yönde. Köydeki tarhananın yoğurdunu veren hayvanın ve bu hayvanın yediği şamanın bile ithal olduğu bir ülkeyi daha çok b*k götürür.

169172-f647b17285bcf76cba357fa91650fceb.jpg

Yazı sayfanın dışına kaçmış :acpsnr::mad:

Yakalayıp dövseydiniz terbiyesiz doları.

:) cok bos beles muhabbetler var. Desteklemiyorsaniz kostek olmayin. Milleti rencide etme derdine dustugunuzu o kisiyi asagilamaya calistiginizin farkinda bile degilsiniz.
Ama siz yaparsiniz. O hak size verilmis cunku. mevzunun ucu illa ki siyasete gelecek ya illa kendince birseyler yapma drrdine dusen insanla bile dalga gecin asagilayin alay edin. Bu mu sizin insanliginiz aydinliginiz cagdasliginiz????. O zaman turlarda antremanlarda yarislarda yada burda soru sorup bisey danisanlara hemen su soruyu sorun HANGİ PARTİLİSİN!!! Siz bu sekilde konusarak yaklasarak birlesim degil ayrimcilik derdine dusen kisilere donusuyorsunuz...
Bir yazarin sorusunu sormak istiyorum
"Battikca kendini yukselenlerden mi zannediyorsunuz???"

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Hadi bakalım ateyizler bunu da açıklasın:p:D yeni bir tur mu yapsam napsam :D:D

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Fırtına öncesi sessizlik gibi bir hava var. Sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Dolar 8 lirayı da çok kısa sürede yakalar gibi hissediyorum.

@berberci
Yok yav iphone kırdık, kola döktük bugün. Korktular artık arttıramazlar.

@muratokan

hayın vatan hayını, ararın bak 911'i gidiyeah, kürtaj yapıyok

Geri