Scudo Sports

Doları protesto turu

Scudo
Hep bu dolar artışı bisikletçiler yüzünden iç lastik yerine dış lastiğin içine dolar sıkıştırıp lastik altı yapıyorlar çağrı geldi yine ; bozdurun o dolarları kendinize bir iç lastik alın :)

Dolara karşı yapmanız sıradışı yükselen fiyat birimi Türk lirası yinede sen bilirsin

5 dakka sonra yola cikicam dersin 5 dakka gecer kura bidaha bakarsinki yarim saat daha beklemen gerekir sigara yakip bitirmem arasinda 60 kurus yukseldigini gordum ya bu tur baslamaz

Dolar 6.42.saat 06.47 5 dakikalık bir sapma,gecikme ile başlıyorum

Dosyalar

• IMG_20180811_064847_1.jpg
    IMG_20180811_064847_1.jpg
    110,6 KB · Okunma: 27
@19tunahan93
"Sabah mı, akşam mı?" ya da "Öğleden önce mi, öğleden sonra mı?" şeklinde Türkçe de sorulabilirdi.

IMG_20180811_075114_1.jpg temporary_file7811514110568122297.jpg
Değerli pedaldaşlar tur, sağlıklı bir şekilde sona ermiştir. Gidiş,doların 3-4 gün boyunca tutumu gibi agresif bir tarzda olurken;dönüş,doların akşamki yavaşlamasından dolayı rölantide,ağır tempoda olmuştur. Ayrıca 4 tur da veledromda tur atılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Tebrikler gerçekten ama şu başlığa ne zaman girsem direkt olarak ironi seziyorum. Hatta öyle varsayıyorum. :rolleyes:

Ümit bisikletler ile gidin de bi anlamı olsun.

Dolar ne yapmışki,, sıkıntı tl de

onların doları varsa bizim Allah'ımız var. doları çok olan Allah'sızdır kafirdir münafıktır. ne kadar fakirseniz Allah'ınız o kadar çok.

"dolar bisiklet turu" için büyük bayrağa "onların doları varsa bizim Allah'ımız var" yazdırın. her durduğunuz yerde o bayrağı açıp resim atın.

Geri