Scudo Sports

Doları protesto turu

Bence bunun arkasında da ''soğan lobisi'' var.Ama ben soğan lobisini değil; direkt soğanları protesto ediyorum hatta patatesleri de.

DtAEarvXoAEkCCN.jpg

Scudo
Ülkede bu tür protestoları yapanları gördükçe az da olsa seviniyorum. Umarım herkesin aklı başına gelir de daha fazla ses getirebiliriz. Şimdiden ayağınıza sağlık :)
Çok teşekkür ederim,keyifli pedallamalar dilerim

Başlığı hortlatıyorum.10 Ağustos'ta yıllık izne çıkıyorum ve doları protesto turuna tekrar başlıyorum.2 sene önceki tur pek olumlu sonuç vermese de bu sene rotam Pendik-Üsküdar arası olacağı için bu sefer olumlu etki edeceğini düşünüyorum

Bence rotanızı Pendik-Silivri arası yapacak şekilde güncelleyiniz. En azından kimseyi uğraştırmamış olursunuz :))

Trek marka bisikletimi doları protesto etmek amacıyla ilk önce bıçaklayıp sonra yakmayı düşünüyorum bende. Bordan yapılma enerji barlarımı , heybelerime doldurdum . Yerli ve milli bisikletimle FED'in önüne kadar sürüp , dış güçlere haddini bildirmek için çeşitli eylemler yapmayı planlıyorum.

Bence hırsızı protesto edin ev sahibini değil. Bu kafaları abd nin başına getir üç sene sonra abd dolarıda 10 kat değer kaybeder. Sanki euro çok düşük tövbe ya

Ben de şu yamyamları protesto ediyorum :) 1 Türk lirası 2.04 Papua Yeni Gine Kinasın'a eşit adamlar yaprak ile kıçlarını siliyorlar neyin mücadelesini veriyoruz anlamadım ben.

• Hahaha
Tepkiler: thieft3000
Ulan kızdırdık doları o gün protesto turuna çıkmakla.Keşke Bulgar Leva'sını ne bileyim Papua Yeni Gine Kinası'nı falan protesto etseydim

protesto turuna çıkanlardan şikayetçiyim. benim ne suçum vardı !

Trek marka bisikletimi doları protesto etmek amacıyla ilk önce bıçaklayıp sonra yakmayı düşünüyorum bende. Bordan yapılma enerji barlarımı , heybelerime doldurdum . Yerli ve milli bisikletimle FED'in önüne kadar sürüp , dış güçlere haddini bildirmek için çeşitli eylemler yapmayı planlıyorum.

Ben Ahmet'in gazına gelip Trek bisikletimi yaktım. Şimdi Sedona 410 'la dolanıyorum. Bende Ahmet'ten şikayetçiyim.

An itibariyle 10.89 tl cik.

Ben Ahmet'in gazına gelip Trek bisikletimi yaktım. Şimdi Sedona 410 'la dolanıyorum. Bende Ahmet'ten şikayetçiyim.
şimdi burda farklı bi durum var. ahmet bey sizi silah zoru ile mi bu eyleme davet etti? ama ben... oturmuş A haber izlerken başıma böyle birşey geldi. bu davadan bişi çıkmaz şikayeti geri çekin mahkeme masrafı ödersiniz :D

Geri