hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.918
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok teşekkür ederim,keyifli pedallamalar dilerimÜlkede bu tür protestoları yapanları gördükçe az da olsa seviniyorum. Umarım herkesin aklı başına gelir de daha fazla ses getirebiliriz. Şimdiden ayağınıza sağlık![]()
Başlığı hortlatıyorum.10 Ağustos'ta yıllık izne çıkıyorum ve doları protesto turuna tekrar başlıyorum.2 sene önceki tur pek olumlu sonuç vermese de bu sene rotam Pendik-Üsküdar arası olacağı için bu sefer olumlu etki edeceğini düşünüyorum
Eğer çiftçi bu sene tarlayı ekmez ise millet kisin lale soğanı yemek için saraylara gider...Bence bunun arkasında da ''soğan lobisi'' var.Ama ben soğan lobisini değil; direkt soğanları protesto ediyorum hatta patatesleri de.
236454 dosyayı görüntüle
Aman diyim abi🤐🤐Dolar'ı değil de
7,28 lik kurun müsebbiblerini mi protesto etmeli acaba?
Bakın burası çok önemli...
Siz yakın , biz alabilirsek düşünürüz o işi 😁Toplu olarak iphone ları yakalım bence 😂
Çokomel belki ama jop kesin var😁Tur boyunca çokomel ikramınız mevcutsa bende katılmak isterim![]()
Hayır Şerif Bey çokomel ikramımız yoktur ,ama Ejder meyveli smoothie ve starex eşliğinde aloevera bulunmaktadırTur boyunca çokomel ikramınız mevcutsa bende katılmak isterim![]()
protesto turuna çıkanlardan şikayetçiyim. benim ne suçum vardı !
Trek marka bisikletimi doları protesto etmek amacıyla ilk önce bıçaklayıp sonra yakmayı düşünüyorum bende. Bordan yapılma enerji barlarımı , heybelerime doldurdum . Yerli ve milli bisikletimle FED'in önüne kadar sürüp , dış güçlere haddini bildirmek için çeşitli eylemler yapmayı planlıyorum.
şimdi burda farklı bi durum var. ahmet bey sizi silah zoru ile mi bu eyleme davet etti? ama ben... oturmuş A haber izlerken başıma böyle birşey geldi. bu davadan bişi çıkmaz şikayeti geri çekin mahkeme masrafı ödersinizBen Ahmet'in gazına gelip Trek bisikletimi yaktım. Şimdi Sedona 410 'la dolanıyorum. Bende Ahmet'ten şikayetçiyim.