Scudo Sports

Disk fren balatalar diske sıfır yinede tutmuyor!!!!!!!!!

Tepki
5
Arkadaşlar çıldırmak üzereyim forumdaki bi arkadaş ayar yapmayı gösterdi yaptımda pabuçlar diske sıfır sürttü sürtecek mesafede ama frene basınca tutmuyor ne olur yardım edin çatlayacam sinirden.

-Ön fren taş gibi çat diye duruyor.Lütfen bir yardım edin kaldırıp atacam yoksa arka freni...

Scudo
Bisikletciye götürün sinirlenmenize gerek yok :) bir akç neden söyliyim hidroliği boşlamış olabilir balatalara yağ kaçmış olabilir hidrolik hava yapmış olabilir balatanız bitmiş olabilir rotor bitmiş olabilir sebenleri bunlar olabilir siz tek tek eleyin yine buraya msk atın

• Beğen
Tepkiler: BerkcanBergin
fren pabucu disk sıfır, fren kolunun sertlik sonunda bisiklet 20 günlük ve tutmuyor ben bilemedim.. bisikletçi zamanla düzelir diyip duruyor :S ama zamanla olacaga benzemiyor..

İyi akşamlar klübe hoş geldiniz:) bende guipago var mekanik ön ve arka hakikaten almak ile yanlış bir iş yaptığımı bugün anladım,ilk fırsatta değiştireceğim fren sistemin V fren ile..

• Beğen
Tepkiler: BerkcanBergin
o zaman o tel gerdirme vidalarını sonuna kadar sıkın.teliniz iyicene gevşesin.daha sonra teli kaliperden sökün.kaliperin kolun elinizle yarıya kadar çekin.bırakmadan teli monte edin.daha sonra gerginlik vidalarından gerginliği yeniden ayarlaın.tabi bunları balatalarınıza yağ bulaşmadığını,bitmediğini vs. varsayarak söylüyorum

Teşekkürler bilgiler için.
komple sıfır mekanik disk fren pabucu(çift) ne kadar?

Geri