Scudo Sports

DH için H.D.Fren ?

Apennin_67

Aktif Üye
Tepki
148
Arkadaşlar ben dh kadro toplıyacam dh disc frensiz olmaz tabi bana orta derece bi fiyatda (200ytl) güzel komple çift takım halinde hidrolik disk fren sistemi bulabileceğim bi marka veya bi link söylermisiniz

Scudo
o fiyata anca juicy 3 alınır ;) bütçeyi 4 katına çıkarark avid code alırsanız sizi asla yarı yolda bırakmaz ;)

hımm tmm anladım bakalım yapcaz bişeyler önce ön sonra arka yaparız :D ama hidroliksiz olmaz

@gurkankas

onlar nasıl kötü mü bana o kadar çok pro.ca bişey lazım değil şimdi çift seti 300 demi

@Eren_67

evet çifti 300.erdoğanlar bisiklet fiyatıdır.

bu arka:(link)

buda ön:(link)

bunlardan ikisindende 1er tane sipariş vereceksin bir tanesinden 2 tane sipariş verirsen aynısndan (ön yada arka) 2 tane gelir ;)

performansı güzel.bn street/ DJ kullanıyorum gayet yaterli.bazı inişçilerde 203 mm rotor kullanarak kullanıyrlarmış bu frenleri ;)

maguranın en alt serisinden bi hidrlik al kurtul hiç uğraşma forumda birisi satıyodu bu frenden hala satıyosa onu bul

RaceFace al :p

ya 3 ler iyi ama bence 2 den hiç bir farkı yok doğru düzgün hem 2 siyah ;)

@GaLiP_
2 nedir yaa :D

juicy 3,5,7 var ;)

avid juicy 3ün 5den tek farkı ağırlığıdır.onun dışında başka fark yokmuş.bu arada avid juicy 5 görünümlü vuicy 3ler var (gri renkte ve Juicy 3.5 diye geçiyorlar).

@Eren_67

senin aklında olması gereken 2 tane model var.birisi avid juicy 3 biride magura julie.

Juicy 3 kullanan bir çok arkadaş var.ama normal dışı şartlarda kullanan bildiğim kadarıyla ben ve Sinan (sinto) varız.magura ise Alican var forumda yine o kullanıyordu hala kullanıysa ondan bu frenler hakkında bilgi alabilirsin.magura julie gerçekten sağlam frendir.maguranın en alt modeli olmasına rağmen çok iyi tutuşları var.

ama bna sorarsan bn kesinlikle avid derim.görünüş olsun performans olsun çok güzel frenler ;)

magura julie kullanıyorum tavsiye ederim.

Geri