ben her akşam 5-8 arası orman içi parkurda oğlum ile birlikte sürüyorum. dönüşümüzde bizim ve bisikletlerimizin üzeri toz çamur oluyor birazda sıyrıklar felanda oluyor

neyse eve dönüş yolunda köşe başı bekleyen bir gurup var her akşam onlarda ordalar

bisikletlerden iki tanesi dikkat çekici bir marin ve sedona 761 . her akşam pırıl pırıl ordalar

gençler akıllarınca hava atıyorlar bizi görünce bende kron zeon oğlumda slx'li sedona 761 var. hani biz toz içinde bisikletler çamur çökek içindeyiz ya gencler gülüyorlar ne salak adamlar diye

oysa ben onların yanından gecerken o yerde yatan bisikletleri duyuyorum. kurtarın bizi bunların elinden. bizide dağlara ormana çam kokusuna götürün feryatlarını duyuyorum. bende özgür olmak istiyorum ben hava atmak için yapılmadım ben tek tekerci zibidiler için yapılmadım ben bir "MUSTANG" im. siz bir "MUSTANG" i sirkte soytarılık yaparken gördünüzmü hiç diyor o bisikletler bana.
duyuyorum onları ve üzülüyorum. ve ülkem adınada üzülüyorum kahroluyorum ve aklıma 13 haziran olimpik gün sehir içi 14 km lik koşu geliyor evet evet sadece 14 km cik. hemde düz asfalt parkurlu bir 14 km cik.
528 kişi katılmıştı ne güzel bisikletler vardı specialized, giant, scoot, sedona , merida ,kron, hussar, trek, corratec, cannondale ler olanca güzellikleri ile meydana start yerine gelmişlerdi. gençler akrobatik hareketler yapıyor (yaptıklarını zannediyorlardı) bisikletlerini kahrediyorlardı. neyse yarış başladı of aman Allahım o ne start öyle o ne sprint kim tutar onları diye bakıyordu işi bilmeyen seyirciler

oysa zamansız harcanan gücün faturasının ağır olduğunu bisiklet sporunun ne olduğunu gercekten iyi bilen insanlardan öğrenen 42 yasındaki adam ve 15 yasındaki oğlu o sprinte hiç aldırmadan pedallıyorduk.
sonuç nemi oldu yarışçıların coğu 300-500 metre sonra bittiler. 528 kişiden 118 kişi finişe geldi

ki bu 118 kişinin çoğu orta yasın üzeri bay ve bayanlardı. o güzelim bisikletler finişe gelmediler

oğlum 9 ben 11. bitirdim. önümüzde 4 tane profesyonel sürücü vardı zaten.
işte ülkem adına kahrolduğum şey budur. her spor dalında halimiz bu durumda gençlerimiz ilgisiz bilgisiz ve amaçsız

ve haliylede başarısız.
bir sevgili arkadaşım ne güzel yazmış "YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADAN ÖNCE" demiş .
gençler bisiklet hava atma aracı değildir. sen onu korumaz ve saygı duymazsan oda korumaz ve üstünden atar bir gün seni. dilerim düşüşünüz yavaş ve emniyetli olur. hiç düşmeyin diye dua edemiyorum. çünki su testisi su yolunda kırılacaktır illaki bir gün!!!