Scudo Sports

Denizli

DENİZLİ li çocuklar sizlere bir kaç şey anlatacağım.
ben 1952 yılılarında DENİZLİ de ilk bisikletime bindim hemde yarış bisikleti. ve babam o yıllar DENİZLİ BİSİKLET FEDERASYONUNU kurdu ve yarışmalar düzenledi. eğer yapabilirseniz ve tabiki federasyon hala duruyorsa kayıtlardan bir bakın. M NURİ SILAYDIN bisiklet çalıştırıcısı diye bir kayıt varmı ?
çok emek sarfetti. umarım adı kaybolmamıştır.

ayla sılaydın

Scudo
@bisikletaldım

Sayın Aslı hanım;

Hatırlıyorsanız,bir ara sizi yenişehir altındaki parkta bisiklet binerken görmüştüm.

Siz beni hatırlamazsınız sanırım,ama ben sizi pembe kaskınızdan tanıdım.

Ayrıca bayanları teşvik edebilmek sanırım biraz zor.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
@bisikletaldım

Bisiklet binen bayanları da görmek istiyoruz.bu arada akşamları kısa turlar yapıyorum.Katılmak isteyenler lütfen irtibat kuralım...

• Beğen
@ali karagönlü

Sevgili Ali K. ,

Bir ara Yenişehir bisiklet parkurunda, o civarlarda bisiklet biniyordum doğrudur. Ama oralarda benden başka bisikletli gördüğümü hatırlamıyorum. Pempe kaskımı takmadığım zamanlarda beni tanıyamıyorsun sanırsam. Çünkü hafta içi akşam üzeri çamlık girişinde gördüm. Yanımdaki arkadaşım bak bu gruptaki bisikletçiler dedi. Yanımızdan geçtiniz bisikletlerinizle!
Hadi bakalım Çıtır Bisikletçiler böyle devamm:)

Denizli'li arkadaşlar turlarınızı keyifle izliyorum.Yalnız resimlerden mahrum kalıyorum.Tur resimlerinizi burada paylaşırsanız güzel Denizli'nin görmediğiz yerlerinide sayenizde görürüz.İstanbul'dan sevgiler

honaz yada servergazi tarafındaki dağlara gitmiyonuzmu hiç hemşerilerim?

@gecekusu333

Sevgili gecekusu333;

Geçen hafta bisikletlerimizle honaz'dan geçtik.Etkinliklerimiz takip etmek istiyorsanız;(FACEBOOK)Denizli bisiklet grubuna üye olmanızı tavsiye edeceğim.Çünkü;orada etkinliklerimizi aynı zamanda fotoğraflarla ve videolarımızla anlatıyoruz...SEVGİLER

• Beğen
@TOYGAR YONTGAN

(FACEBOOK)Denizli bisiklet grubuna üye olarak gezilerim hakkında hem bilgi sahibi olursunuz,hem de fotoğrafları ve videoları izleyebilirsiniz...

• Beğen
@bisikletaldım

Sayın ASLI hanım;

ben sizi Facebook'ta bulamadım.Siz beni eklerseniz irtibat halinde oluruz.ayrıca bazı akşamlar da kısa geziler planlıyorum.sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız... :) Facebook:ali karagönlü

• Beğen
@bisikletaldım

Bu arada belirtmeyi unuttum;ben o yolda biniyorum.parkuru kullanmıyorum.sadece yoldan geçerken sizi görmem tesadüf oldu.sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum...

• Beğen
sevgili Ali Karagönlü.. hemen üye oldum ve resimleri takip etmeye başladım.kendim izmirdeyim malum aranıza katılma şansım yok ancak yorumlarımla eşlik ederim sizlere(=

@ali karagönlü

Ali K,

Şöyle açıklayayım, facebook kullanımını bir süre sonra kendim için gereksiz gördüm, çok vakit harcıyordum ve gereksiz bir olaya çok önem verdiğimi farkettim. Üyeliğimi iptal ettim. Bana ulaşmak isteyenlerin facebook adresime ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Ancak sizin için aynı şey değil. Bisiklet grubu facebook olmasaydı şu andaki potansiyeli yakalayamazdı ve başka bir site, bu kadar çok kişiye, bu kadar kolay bilgi, video ve fotoğraf paylaşımını sağlayamazdı. Bu şekildeki gruplar için facebook bir nimet:)

sevgiler
Aslı K.

Geri