ismailofli
Forum Bağımlısı
- Başlık
- 40
- Tepki
- 449
bi gün toplanalım o zamanalibardakci demiş ki:Selam kardeş. Ben Pamukkale Üniversitesinden geçen sene mezun oldum ve Denizliliyim. Vardır hafiften bi ilgi alakamız bisiklet olayıyla. Konuşuruz ayrıntısını.
ali bardakçı ismini hatırlıyorum sanırım ve bahsettiğin gezileri biliyorum tekke köy dediğinde de kesin emin oldum çünkü biz hersene sezonu tekkeköyle açıyorduk.alibardakci demiş ki:Denizli-Marmaris arasını 7 kişilik bir grupla, Denizli- Kuşadası arasını da 4 kişilik bir grupla birer sene arayla -gidiş bisikletle dönüş otobüsle olmak üzere- katettik. İkiside harika ve amatör ruhu muhafaza ederek yaptığımız gezilerdi. Şimdi iş güç telaşı girdi araya. Ama neden olmasın. Ayrıca şehir çevresinde de Tekkeköy gibi çok güzel yerler var. Yapılabilir.
alibardakci demiş ki:Denizli-Marmaris arasını 7 kişilik bir grupla, Denizli- Kuşadası arasını da 4 kişilik bir grupla birer sene arayla -gidiş bisikletle dönüş otobüsle olmak üzere- katettik. İkiside harika ve amatör ruhu muhafaza ederek yaptığımız gezilerdi. Şimdi iş güç telaşı girdi araya. Ama neden olmasın. Ayrıca şehir çevresinde de Tekkeköy gibi çok güzel yerler var. Yapılabilir.
valla biz denizlide olmamıza rağmen daha tanışamadık.basarduran demiş ki:Arkadaşlar bir Denizlili daha katıldı aranıza ben Başar.Artık havalar da güzel, her türlü aktivitede bulunmak isterim, eğer izmirden kaçabilirsem.basarduran@hotmail.com msn adresim.En kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
caca555 demiş ki:ali bardakçı ismini hatırlıyorum sanırım ve bahsettiğin gezileri biliyorum tekke köy dediğinde de kesin emin oldum çünkü biz hersene sezonu tekkeköyle açıyorduk.
muhtemelen birlikte birkaç geziye katılmışızdır... mesela 21 kişinin olduğu pamukkale gezisine...
süper bi manzara tabikiismailofli demiş ki:21 kişi pamukkale!!!
yola nasıl sığdınız,uzunluğunuz kaç metreydi?güzel bi görüntüsü vardır heralde!
zargana demiş ki:Biz denizlide 4 kişi ile bisiklet macerasına başladık. Ali,fikret abi ve ben bisikletlerimizi yeni almış ,ercüment arkadaşımızda bisiklettini İstanbul'dan getirmişti. Amacımız hayatımızı biraz olsun değiştirmekti ve değiştide.
İlk gezimizi pamukkaleye yapmıştık.(tadı halen damagımdadır) Zamanla sayımız kızlı erkekli 30 kişiye kadar çıkmıştı. Sonunda da Pamukkale üni. ilk kulubü olan doğa sporları külübünü zorlada olsa kurmayı başarmıştık.
Bize yolda teknik anlamda yardımcı olan çamlıktaki mühendislik fakülesinin alt sokagında bisiklet tamirhanesi sahibi olan Murat arkadaşımız ve babası bize çok yardımcı olmuşlardır.Ve sizede çok yardımcı olacaklardır.
şuan istanbulda yaşıyorum fakat denizlide yaşıyan bisikletçi arkadaşlarım var.Onlarla iletişime geçebilirsiniz.