Scudo Sports

Denizli

@Emre Yıldız

Seda Bisiklet veya doruk bisikletin telefonlarını vereyim sana.
Seda bisiklet
İLETİŞİM
İletişim Bilgilerimiz
Tel: 0.232 369 49 79 – Faks: 0.232 3694779
Adres: 1698 Sk. No:16 Karşıyaka / İZMİR
E-mail: info@sedabisiklet.com
Doruk bisiklet telefon
Mustafa Kemal sahil bulvarı no: 415-415/a Küçükyalı/İzmir Tel: 0-232-2320600 Fax:0-232-2328969 (link) info@dorukbisiklet.com.

İzmire gidip gelmenize ne gerek var ki Abicim ta oralara ..
Bir sürü benzin parası git gel.Telefonda satış yapılır sorun değil. ok.

Scudo
@Emre Yıldız

Anladım Ok abicim.Şimdi İzmire gitmeyi bekliyorsun yani dört bi gözle diyelim.Ne zaman gidiyorsun o zaman İzmiR'e yakında mı.
Mayıs sonuna kadar bisikletin geçecek o zaman eline.
Hadi hayırlısı bakalım.

tabikide yapılmamsa bıle taşıt yollarının ssağ veya sol tarafına 3 bisiklet enınde şerit yapılmalı bu ara bisiklet için bu hafta sonu ikna edebilirsek babamı gıdecez.

@Emre Yıldız

Evet bisiklet şeridi kesin yapılmalı ve sadece bisikletlere özel olmalı motorlu taşıt hiçbir zaman girmemeli.
İnşallah artık ikna et babanı damardan gir işte babana .:)) ne desen ikna olursa gezeriz falan ..

babam zaten ikna oldu sözleşme imzaladık.eğer acele etmesse ve bisiklet bıterse 751 alır. Zamanı ayarlamak söz konusu işte her gün 11 e kadar mesai yapıor yoğun olduğundan 7-8 saat ara bulması çok zor.

@Ali Menemen

vay be ali nası durabildin böyle. bu pozu başka bir resimde görmüştüm. ama bi yol bisikletcisi yapıyordu. neyse. cuma gün 14:00 gibi otogar a iniyorum. 1 hafta denizlide olacagım inş. benim ew bağbaşı tarafında. kaç dakika çeker otogardan bağbaşı.
birşşey daha hafta sonu gezi planı varsa gelmeye hazırım:10:

@abdullah gökduru
10-15 dk da gidersiniz bağbaşına, haftasonu pazar tur olur fakat ben dersane nedeni ile katılaymıycam gibi ama buluşma yerine gelebilirim. Görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Geri