şimdi içinde tecrübeli insanların varolduğu bir oluşum varken öleeeeesine bir yeni oluşum içine girmek mtb sporuna ne kazandırır

şaHsen kendi ilimde beraber gezdiğim insanlardan eldiveni olmayanı uyarıyor ve en ucuzundan dahi olsa elin,i koruyacak bir şey giymesini öneriyorum.
kask yerine şapka öneren bir zihniyet ancak amatöründe ötesinde bir şey olmalı!
bulunduğum ilde her akşam tur yapıyorum. eskişehirde tur arayan bir cok genc var. bu gençler bizlere katılmıyor çünki onların turdan anladığı sehir içinde buluşulacak kot pantolon afili saçlar elde sigara 10-15 kişi çete gibi şehir içinde dolaşacaklar hava atacaklar

biz forumlarda hep şikayet ediyoruz bisikletlilere neden saygı duyulmuyor neden horlanıyoruz neden halkımız bize karşı diye yazışıyoruz.
bir sürü zibidi halkın en yoğun olduğu yerde sirklerde ayı maymun ve köpeklerin yapabildiği düzeyde akrobatik hareketler yapıp insanları rahatsız ederken tek teker üzerinde gitmeyi marifet sayan gençlerin elinde sigara bira ağızlarında argo küfür doluyken bisikletlilere kim neden saygı göstersinki?
bizler tura cıkarken kask, eldiven , suluk, iç lastik , yama takımı, ilk yardım malzemesi alıyoruz ve her gelenede almasını öğütlüyoruz. bir kaç kendini bilmez dışında sırtında çantası elinde eldiven başında kask olan bizleri yolda ne sıkıştıran oldu ne laf atan sataşan oldu. hah işte böyle dolaşılır aferin size
diyenler yardım edenler selam verenler azımsanamayacak kadar cok oldu.
teşbihte hata olmasın sözümüz meclisten dışarı. biz bize saygı göstermedikçe biz MTB sporunun özünü kavramadıkça işimiz olmaz. yediği cukulatanın poşetini yere atan adamda MTB ci olmaz
saygılarımla