Scudo Sports

Denizli

Scudo
Arkadaşlar Gökhan(jackal) arkadaşımızın Yoğun İsteği Üzerine Bi Denizli Turu Gezisi Ayarladım.

Toplantı Yerimiz Yenişehir Yürüyüş Pistinin Aşağı, Askeriye Kısmı

Organize;
Tarih:25.07.2009
13:00-13:30 Toplanma
13:30-........ Harekete Geçme
Tur Güzer Gahı:Arkadaşlar yenişehir yürüyüş pistinden servergazi hastanesi tarafına oradan ya hallaçlara yada karahasanlı yoluna(o ogün kararlaştırılır) eğer karahasanlıya gidersek kipadan bişeyler alıp bir yerde yemek ama hallaçlardada yapabiliriz aynısını...

NOT:-Gelen arkadaşlarım turdan bir kaç gün önce bisikletin mekanik aksamlarını bakımı yapsın yolda arıza çıksın istemeyiz
-Gelenler yanlarında soğuk su, şapka, güneş gözlüğü ve bir miktar para getirsin (ve rahat giyinin kot fln giymeyin)
-Arkadaşlar bu uyarılıar sizin güvenliğiniz için....
-Üyelerimiz gelirken sele(koltuk)yi yükseltip gelsinler...

Detaylı Bilgi:
Admin 05349230039
toycu20@windowslive.com
Tolga Toycu

• Beğen
Tepkiler: nikanam
Tur güzergahı için iyi bir çözüm gerekiyor;) Çamlık çeşmeler yeni katılanlar için uygun.

Bir de konu yanlış yere açılmış :)

Bir ekleme daha burda "Denizli Bisiklet Grubu" varken bu tura katılımcı olacağını zannetmem;) :)

iyigünler tolga bey,

haddim olmayarak naçizane bir iki küçük öneride bulunmak istiyorum.

.25 temmuz gibi bir tarihte öğlen 13.30'da denizli'de tura çıkmak çok
zorlayıcı olur. sabah çok erken saatlerde tura başlamak lazım.

.şapka yerine kask takmanızı öneririm.

.özellikle yeni başlayacak arkadaşlarınız varsa, daha serin saatlerde,
daha az rampalı yolları tercih edin. insanlar sıcak havada rampa
çıkmakta zorlanıp bisikletten soğuyabilir.

."üyelerimiz" demişsiniz. sanırım denizli'de bizlerin bilmediği yeni bir
grupsunuz. hayırlı olsun. başarılar dilerim.

.arkadaşlarınıza seleyi yükseltip gelmelerini söylemişsiniz. aman
dikkat! sele yüksekliği tam olması gereken noktada olmalı. alçak
olması kadar yüksek olması da dizlere zarar verir.

hepinize iyi turlar.

Muhittin abinin oğlu evlendi bir yastıkta kocarlar inşallah. Darısı benim başta olmak üzere hepimizin başına:D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Tolga böyle kendi başına büyük bir gezi organize etmektense bizimle binerek daha keyifli vakit geçirirsin diye düşünüyorum;)

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
mekanik'ten anlayan kaç kişi gelebilir ki?arıza anında kim müdahelel edecek acaba?????????????????Sorular çok =cevap?

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Tolga Toycu

1-Türkçemize dikkat!

2-Sanırım şehirlerarası bir yola çıkacaksınız ki;bakımları iki gün önceden yaptırın diye bir talimat!

3-Güvenlik için şapka!aaaa

4- Acaba bir kaç saatlik gezi için para ne için lazım olacak?

5-Adamın sele boyu 20 cm'se?

6-Peki gelecek olan arkadaşların ne giymesinin tavsiye edersiniz?

7-Merak ettim;kaç kişi gelecek?

@ali karagönlü
Kask haricinde herşey düşünülmüş:rolleyes:

şehirler arası yola çıkmayacağız sadece kipa yada çamlık tarafına bi gezi düzenleyip birşeyle yiyeceğiz şapka seçmemizin sebebi daha amatörüz çoğumuzda kaska yok gelenlerin başına güneş geçip sağlık sorunu yaşamasınla die şapka çünkü tam öğle saatinde yola çıkıcaz

şimdi içinde tecrübeli insanların varolduğu bir oluşum varken öleeeeesine bir yeni oluşum içine girmek mtb sporuna ne kazandırır :)
şaHsen kendi ilimde beraber gezdiğim insanlardan eldiveni olmayanı uyarıyor ve en ucuzundan dahi olsa elin,i koruyacak bir şey giymesini öneriyorum.
kask yerine şapka öneren bir zihniyet ancak amatöründe ötesinde bir şey olmalı!
bulunduğum ilde her akşam tur yapıyorum. eskişehirde tur arayan bir cok genc var. bu gençler bizlere katılmıyor çünki onların turdan anladığı sehir içinde buluşulacak kot pantolon afili saçlar elde sigara 10-15 kişi çete gibi şehir içinde dolaşacaklar hava atacaklar :) biz forumlarda hep şikayet ediyoruz bisikletlilere neden saygı duyulmuyor neden horlanıyoruz neden halkımız bize karşı diye yazışıyoruz.
bir sürü zibidi halkın en yoğun olduğu yerde sirklerde ayı maymun ve köpeklerin yapabildiği düzeyde akrobatik hareketler yapıp insanları rahatsız ederken tek teker üzerinde gitmeyi marifet sayan gençlerin elinde sigara bira ağızlarında argo küfür doluyken bisikletlilere kim neden saygı göstersinki?
bizler tura cıkarken kask, eldiven , suluk, iç lastik , yama takımı, ilk yardım malzemesi alıyoruz ve her gelenede almasını öğütlüyoruz. bir kaç kendini bilmez dışında sırtında çantası elinde eldiven başında kask olan bizleri yolda ne sıkıştıran oldu ne laf atan sataşan oldu. hah işte böyle dolaşılır aferin size
diyenler yardım edenler selam verenler azımsanamayacak kadar cok oldu.
teşbihte hata olmasın sözümüz meclisten dışarı. biz bize saygı göstermedikçe biz MTB sporunun özünü kavramadıkça işimiz olmaz. yediği cukulatanın poşetini yere atan adamda MTB ci olmaz
saygılarımla

Geri