Scudo Sports

Denizli

@Mustafa Zeybek Çok teşekkür ederim Mustafa Abi.
Zaten ben şimdiye kadar tek başıma takıldığım için gitmemiştim.Bir arkadaşı ikna edersem gitmeyi düşünüyorum.

Scudo
@Cyclinq
Rica ederim. Bu işlerde hiç tarağın yoksa altta bahsettiğim yerden başla. Eğimi daha az, yapısı çok zorlamıyor. Sadece dar ve bir taraf uçurum :D formayla falan gitme çok diken var. Bir defasında dikenlerin üstüne düştüm, güzelim forma rezil oldu :ckskc:

denizlide mosso bisikleti nasıl alabilirim

@Cyclinq

Ben teleferikten iniş rotasını tek geçerim :D

Teleferiğin çıkış yönüne doğru sağ tarafınızda kalan yönden Pamukkale Üniversitesi'ne kadar çok zevkli ve ustalık isteyen bir rota var. Ormancıların kamp yerleri ve oduncuların istif alanlarından geçiyor. Yolun bazı yerleri çok zorlayıcı; iri iri taşlarla kaplı bir zeminde dik inişler ve sert virajlar, kimi yerde zemini tamamen kapatan irili ufaklı dal parçaları var.

Ben bu rotayı birkaç defa tek başıma gittim; son gidişimde dal parçalarıyla kaplı olan bölümde bir anlığına hızımı yükseltmişken ön tekerleğimin basıp arkasını kaldırdığı bir dal parçası arka aktarıcıya çarparak kadro kulağını kopardı, yolun devamını zincir ve arka aktarıcıyı iple kadroya bağlayıp tüm tırmanışları bisikleti elle iterek gitmek zorunda kalmıştım. Hava kararmadan Pamukkale Üniversitesi'ne varmayı planlıyorken, tam tersine üniversiteye farımın şarjı bitmek üzereyken varmış ve nihayet aydınlatılmış yollardan evime varabilmiştim. Yine de tüm zorluklara rağmen bol adrenalinli ve eğlenceli bir tur olmuştu :krsn:

@Mustafa Zeybek Mustafa topla mtbcileri az gezdir oğlum :) İsteyen yolcular da bana yazabilir, benim mtb gg oldu bu arada. Yenisi şart bana ben alana kadar sende kadroyu da değiştirirsin kışın kar yağdığı zaman fırlarız teleferiğe :)

@Osman Tuğrul
Biiiz ferhat' ız, bisikletçiler de Şirin :D biz zaten yaş/kondisyon ayırmadan gezebildiğimiz kadar geziyoruz. Buradan da çağrımı yaptım. Isteyen buyursun gelsin:)

kadro aldım sonunda. Kargonun gelmesini bekliyorum. Benim de telefon gg oldu valla :acpsnr: ne kadar tamir ettirirsem ettireyim sonuç aynı olduğu için şimdilik kendi haline bıraktım.

@Krwey
Emin olmamakla birlikte Yaşam bisiklette olabilir. Diğerlerinde olmadığını biliyorum.

@Mustafa Zeybek
Çok iyi anlatmış, teşekkürler,
@Cyclinq

2017 yılında 1-2 ay ben ve Çağrı kendi çabalarımız ile gidip temizliyorduk. Hatta o zaman kazma,kürek, çalılıkların dallarını en azından patika kısmına gelenleri kesmek için küçük bir el testeresi ile makasımız dahi vardı. Hatta seyir tepesine giden taraf değilde diğer soldan gidip askeriye atış sahasına varmadan ormanın içine girince güzel bir bölüm yapmıştık. Çuval falan koyup basamaklı sistem dahi yapmıştık. O ara yaş grubu 15-28'di, sürüşlerde bazen 10 bazen 3 bazen 20 kişi oluyorduk. Daha sonraları grup içindeki daha küçük arkadaşların kavgaları yüzünden 10 kişiye kadar düştük. Sonrasında ben 2017 Mart gibi öyle bir parkuru inip hiç bir şey olmamışken düzlük alanda(piknik alanı içinde 50cm kadar olan ahşap direğe çarpıp bir güzel takla attım ve bir daha katılmaya fırsat olmadı iş falan derken uzadı gitti.) Daha sonra Çağrı'da turizm işinde olduğu için yazın bakan ilgilenen de olmadı yağmur yağdı kar yağdı bozulmalar oldu. O ara sadece 3 kişi ben, Çağrı ve isim vermek istemediğim bir kişinin daha bildiği ekipmanlarımızı çuvallayıp gömdüğümüz yerden hepsi çalındı ve Çağrı'da Tayland da işe başlaması ile iyice bitti.
Yine aynı konun 118. sayfasında detaylı bir kaç fotoğraf mevcut.
Denizli Bisiklet Grubu

İniş yada normal parkura gelmeyi isterdim. İlk olarak bisiklet 29x2.25 lastikli tur bisikleti olduğu için ikinci olarak malum yaştan dolayı bulduğum ve işimi Denizli dışında olduğu için katılamayacağım.
Ama @Mustafa Zeybek 'in de dediği gibi asla tek gitmeyin en azından birinizin başına bir işe gelirse ötekisi yardım çağırabilir. Ayrıca en üst noktaya çıkınca bayrağa giden yer bu devasa rampanın olduğu yerde, ağaçların arasından küçük bir boşluk var var güzel bir patika var yanlış hatırlamıyorsam 1. Çeşmenin oraya çıkıyor çok keyifli kısmen inişli, kısmen çıkışlı bir parkur genelde bu teknik parkuru cross motorlular çok geliyor sağ olsun birazda onlar bozuyor yolları.

@MakRo Teşekkürler abi.
Zaten bisikleti alalı 9 ay falan oldu.Gruplarda bu zamana kadar bir yada iki kere falan gidildiğini gördüm.

Konuyu Hortlatıyorum Ama Denizli'de Strava Kulübümüz Denizli, Denizli, Türkiye Club | Bike Brother's 20 on Strava Hepiniz Davetlisiniz..

Her Hafta Düzenleyeceğimiz Etkinliklere Katılabilirsiniz.:)

• Beğen
Tepkiler: mrtzltn
Merhaba arkadaşlar. Yeni katılıyorum. Selam vereyim dedim.

• Beğen
Tepkiler: Hsyndeli ve cekalp
@Mustafa Ko
Aleykumselam.

• Hahaha
Tepkiler: cember3454
@cekalp
Bu etkinliklerin listesine nasıl ulaşabiliriz

Strava üzerinden etkinlik paylaşıyoruz ama bizden daha aktif olan 2 tane daha grup var bunlardan birisi PAMUKKALE BİSİKLET DERNEĞİ diğeri ise AKTİF PEDAL DENİZLİ bu grupların etkinliklerine facebook üzerinden ulaşabilirsiniz :)

Merhabalar, Denizli'de şahin bisiklet (bike store) dışında bakım için gidebileceğimiz iyi bir yer var mı ? Yol bisikleti vites ayarı, göbek bakımı vs. gibi işlerden anlaması yeterli.

@BicycleX üstadım çoğu arkadaş konuşma üslubü sebebiyle sevmez ama inönü cad. yaşam bisiklet hüseyin abi var denizlideki tanınmış bütün bisiklet satış tamir bakımcılarına vites,fren ayarı hatta jant ördürmek dahil olmak üzere bütün bisiklet arızalarını diğer arkadaşlarla gidermeye çalıştım olmadı.
Sonuç olarak onun üstüne mekanik ustası tanımam.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BicycleX
@Krwey
Yaşam Bisiklet

@BicycleX
Bike store’un hemen yanında Gülcenbay Ticaret var Accell bayiisi. Bir de Yaşam bisiklet Hüseyin abi var Fesleğen mahallesi İnönü caddesinde. kendisi Denizlinin en iyi bisikletçisidir

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Merhaba,

Yeni üyeler konu açamıyor galiba.

Çocukluğumdan kalma Castello bisiklet var. Köyden tamir ederim diye getirmiştim. Balkonda 12-13 yıldır duruyordu.
Sadece iskelet kısmı sağlam. Zincir, jantlar, lastik, koltuk hepsini yeni almam lazım. Sizce uğraşmaya değer mi? En son kullandığımda arka teker bir süre sonra sürtmeye başlıyordu. Arka tekeri tutan çenelerde sorun var galiba. Yine aynı sorunu yaşar mıyım? Ne kadara mal olur ki?

Veya 1000 TL ye kadar ne önerebilirsiniz? Boş zamanlarımda şehirde gezeceğim. Ve oldukça fazla boş zamanım var :)) Shimano vites, V-fren olsun.. Bugün bir tanıdıkta Bianchi HRX 321 gördüm güzel ama aliminyum kadroymuş. Aliminyum jant - kadro falan beni korkutuyor açıkcası. Eski kafa bir bisiklet istiyorum yani.

• Beğen
Tepkiler: Scutoid
@manipulator
En iyisi bir bisikletçiye gidip orda seçmenizdir.Bisikletçide bir bisiklet beğenip,o bisikleti bizlere sorabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: manipulator
@manipulator
Arkadaşım öncelikle, çelik kadro bisikletler daha ağır ve sağlamdır. Alüminyum seni yolda bırakmaz. (Ki downhill bisikletleri bile alüminyumdur) Castello’na gelince, toplamaya değmez. Zamana bağlı olarak kadronun içten paslandığını düşünüyorum. Yani herşeyi toplarsın, kadron çatlar ve değmez. Carrefour, metro, migros gibi marketlerde kolayca bulursun 1000₺ bisiklet. Bisikletçilerde özellikle bayiilerde 1000₺ ayarında bisiklet bulman zor olur. Genelde çocuk bisikletleri 800₺’den başlıyor:( Zaten şehirde gezmelik bir tane istediğin için bisikletin öyle ahım şahım birşey olmasını istediğini de düşünmüyorum. 1000₺ bandında dediğim gibi ister carrefourdan filan al, istersen temiz ikinci ellere yönel.

• Beğen
Tepkiler: manipulator
Geri