Scudo Sports

Denizli

Bir vakit önce Çamlık parkından Tavas'a dağlar içinden giden yol nasıldır diye sormuştum. Yol çok bozuk dediler. Düz maşalı bisiklet ile yapma dediler. Dağ bisikleti olmalı dediler....

Geçen hafta denedim, gayet de güzel rahat bir şekilde oluyormuş :) Düz mașa veya 35c lastikler mani değil. Tabi ki bir yol bisikleti ile gidilebilecek bir yol değil ancak normal bir trekking veya cyclocross bisikletle zevk ile gidilecek bir yol.

Scudo
@Işıklar Gazisi
Gitmesine gidersiniz fakat yokuş aşağı 55 ile salamazsınız mesela. Nasıl dağ bisikleti yolda hızlanamıyorsa ince tekerli düz maşalı bisikletler de dağda hızlanamaz.en azından inerken.

Benim lastikler 2.10, eridikleri zaman kadronun ve jantın desteklediği en geniş lastiği almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: venom09
@Mustafa Zeybek

:D O konuda haklısınız :D

Toprak kısımlardaki inişlerde maksimum 35 i gördüm ancak zaten daha fazlasını zorlamak olmazdı....

• Beğen
Tepkiler: venom09
Denizli'deki arkadaşlara selamlar, Denizli'de bisiklet satışı yapan yerleri arayıp Carraro Flexi 107 var mı? diye soracağım, bildiğiniz yerlerin adını veya telefonunu paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

@alierkanimrek saltak caddesinde voit spor aletleri satan yerdede cerraro bisikletler vardi..magaza adini bilmiyorum.yapikredinin asasi.

Şahin bisiklet var guzel yer (link)

@Cyclinq 'de dediği gibi carraronun satıcısı Accell Bisiklet ulus caddesinde oradan görüşüp test edip alabilirsiniz. @alierkanimrek

@prm
Çok iyi etmişsiniz, hoşgeldiniz. Denizli' de birçok grup var. Özellikle Çarşamba ve pazar günleri turlar oluyor, nitekim bugün de var. Şu gruba katılırsanız hemen her etkinlikten haberdar olabilirsiniz. (link)

Yarın saat 14.00' da Denizli Lions kulübü' nün görme engelliler için aldığı tandem bisikletin teslim etkinliği olacak. Forum çamlığın önünde başlayıp hayal kahvesinde son bulacak ufak bir tur da yapılacak.
FB_IMG_1512230932760.jpg
(link)

Merhaba arkadaşlar Denizlide yaşıyorum,Cumartesi yarım gün calısıp öğleden sonra yola cıkıp 30-31aralık ve 1 ocak tatilimde bisiklet sürebilceğim şehirler arası rota arıyorum kendime.Konaklamalı olucak şekilde.Daha önceden şehirler arasına cıkmadım,ufak tefek ilçelere gittim günlük rekorum 75 km.Onuda sabah erken yola cıkmadan yapmıstım.Zorlasam günlük 100km rahat yaparım diye düşünüyorum.
Görüş ve önerilerinize açıgım, Ege bölgesi tercihim,fakat güzel hoş olabilecek diğer bölgelerden gelebilcek önerilerede acıgım.Üniversiteyi karabükte okudum.Zonguldak-karabük-safranbolu-bartın yapasım var ama cok uzak bilemedim :(

Merhaba biz Çivrilden 5 kişiyiz yaşlarımız 30-35 yaş arasındayız aktif olarak 2 yıldır şehir bisikleti kullanıyoruz, Denizli bisiklet derneği ve platformuna aktif olarak katılabiliriz ayrıyettende 2018 yılı bisiklet festivallerine katılım sağlamayı düşünüyoruz, saygılarımla...

yol veya sehir tur bisikleti denemek istiyorum satın almadan önce hangisi daha uygun hangisini severim diyerek ama hiç bi yerde kiralayan bulamadım var mı yardımcı olabilicek biri

yol bisikleti denemek istiyorum fakat koca denizlide kiralayan yer yok napmalıyım

@canalanplt
Bisikletçiye gidip almayı düşündüğünü söyleyip bir kaç tur binip test edebilir miyim diye sorabilirsin ?

o sekilde saglıklı test edemiyorsun hocam ve almazsan bu sefer o bisikleti satıcı tarafından hos karsılanmıyor vereceğin para en az 2 bin cunku yanlıs yapmaman lazım

Geri