Scudo Sports

Denizli

Scudo
Bugün sordum Bianchi Adrenalin ve Salcano lion. 26 jant 900TL ikisininde fiyatı.

Merhaba,

Kron Vortex 4.0 almak istiyorum. Bayide yokmuş getirtemeyiz dedi. Başka modeller önerdi. Bende internetten almayı düşünüyorum. Bisiklet kutusunda arka teker takılı mı geliyor? Ön teker gidon sele ve pedalları mı takacağım sadece?

@Mustafa Zeybek selamlar tur çağrına pek cevap veren olmamış gibi.Ben sıklıkla günde birkaç defa 15-20 şer km çıkıp şehiriçi çamlık vs gibi tur yapıyorum.Yolda arkadaşların cafe lokantaları vs var uğradım mı indirim yapıyolar bana vs durak çok.İstiklal tarafından çıkıyorum yönü uyan tur yapmak isteyen varsa banada haber etsin bende varım benimle iletişime geçebilir.

Son düzenleme:
Pamukkale uni ye bisikletle gidip gelecek arkadaşlar bana ulaşabilir ,beraber gidebiliriz .

Genelde çamlık civarında siyah bir tur bisikletli arkadaş görüyorum muhtemelen bisikleti specialized awol . Hep ters istikamette ya da epey uzaktan gördüm kendisi forumda mıdır acaba?

İnternette fiyat araştırması yaparken bikestore.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları şüpheli şekilde uygun. Her şeyde kafadan yüzde 20 indirim var. İletişimde yazdığına göre Pamukkale'deymişler. Civarda oturan, doğrulayabilecek üye var mı? Güvenilir midir?

(link)

Yedek parça fiyatlarının üzerleri çizilmiş hali piyasa fiyatı. Yani piyasadan yüzde 20 ucuza satıyorlar;

(link)

İnternette fiyat araştırması yaparken bikestore.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları şüpheli şekilde uygun. Her şeyde kafadan yüzde 20 indirim var. İletişimde yazdığına göre Pamukkale'deymişler. Civarda oturan, doğrulayabilecek üye var mı? Güvenilir midir?

(link)

Yedek parça fiyatlarının üzerleri çizilmiş hali piyasa fiyatı. Yani piyasadan yüzde 20 ucuza satıyorlar;

(link)
@Mustafa Zeybek
@Bahri Kaplan
😁

@Aybek Cihan slm güvenilir bir arkadaştır iş yeri şehir merkezindedir. Pamukkale bisiklet derneğindeki çoğu arkadaş tamir ve alış verişini oradan yapar , şahsen ben çok tercih etmiyorum muhabbet için uğrarım ara sıra :)

(link)

(link)

Şüpheniz olmasın Enes güvenilir bir bisikletçi. Mağazası ulus caddesinde forum çamlığın o tarafta, hem yan tarafında da accell mağazası var illa ki görürsünüz.

(link)

Şüpheniz olmasın Enes güvenilir bir bisikletçi. Mağazası ulus caddesinde forum çamlığın o tarafta, hem yan tarafında da accell mağazası var illa ki görürsünüz.

(link)
Pellini’nin yanındaki bisikletçi mi yoksa ana cadede sağda bir bisikletçi var orası mı? Genel bir bakım yaptırmam gerekiyor bisiklete, nereye gitmem gerekiyor Denizli’de?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Pellini’nin yanındaki bisikletçi mi yoksa ana cadede sağda bir bisikletçi var orası mı? Genel bir bakım yaptırmam gerekiyor bisiklete, nereye gitmem gerekiyor Denizli’de?
İranlı bir arkadaş var hem bisikletten anlar hem de fiyat uygundur. @Mustafa Zeybek yol tarifini yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
İlk bisikletimi yol üzerindeki accell bayisinden aldım. Alt taraftaki dükkanda iyidir. Gönlümüz hangisine isterse gidebilir.
Denizli'ye izne gittiğimde yol bisikletimi bile store'a götürmüştüm kaliteli ve uygun fiyata teslim almıştım.
İranlı bir arkadaş var hem bisikletten anlar hem de fiyat uygundur. @Mustafa Zeybek yol tarifini yapabilir.
İranlı arkadaşta zamanında accell bisiklette çalışıyordu. Sonra kendi yerini açtı kendisi eski bir downhillcidir mtbbkonusunda iyidir diye tahmin ediyorum.

İlk bisikletimi yol üzerindeki accell bayisinden aldım. Alt taraftaki dükkanda iyidir. Gönlümüz hangisine isterse gidebilir.
Denizli'ye izne gittiğimde yol bisikletimi bile store'a götürmüştüm kaliteli ve uygun fiyata teslim almıştım.

Teşekkür ederim, önümüzdeki hafta birisine uğrayacağım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo

İranlı arkadaşta zamanında accell bisiklette çalışıyordu. Sonra kendi yerini açtı kendisi eski bir downhillcidir mtbbkonusunda iyidir diye tahmin ediyorum.
Sevgili @MakRo hidrolik yağım eksilmişti yerli ve milli arkadaşlar 100 TL ‘ye hallederiz dedi İranlı arkadaş 30 TL ‘ye halletti sorunumu .

@Ronin45 in bahsettiği yer(ki çok sık giderim, Nerdeyse orada çalışıyor sayılırım) bizim elimize verseler aman bir yeri çizilir diye korkacağımız parçaların bakımını gayet iyi bir şekilde yapıyor. Ve bu işleri de yaptığı işin güzelliğiyle ters orantılı bir şekilde ucuza yapar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ronin45
@Ronin45 in bahsettiği yer(ki çok sık giderim, Nerdeyse orada çalışıyor sayılırım) bizim elimize verseler aman bir yeri çizilir diye korkacağımız parçaların bakımını gayet iyi bir şekilde yapıyor. Ve bu işleri de yaptığı işin güzelliğiyle ters orantılı bir şekilde ucuza yapar.
Tarif edebilir misiniz yeri? Ben bugün kargodan gelen bisikletin arka aktarıcısı hafif yamulduğu için arka tekerleği taktırmak ve vites/ fren ayarı için uğradım. 30 tl aldılar, piyasayı bilmediğim için çok mu aldı, yoksa ideali mi bu bilemiyorum. Jant akordu için de 50 tl fiyat söylediler.

Son düzenleme:
@ogishelby akortu tek jant için 50 dedilerse çok fazla. Google haritadan Bilge eczanesi olarak arasanız o eczanenin hemen aşağısında, aynı kaldırımda.

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
@ogishelby akortu tek jant için 50 dedilerse çok fazla. Google haritadan Bilge eczanesi olarak arasanız o eczanenin hemen aşağısında, aynı kaldırımda.
İki jant için 50 tl dediler.
Önümüzdeki hafta uğrayacağım, teşekkür ediyorum.

Geri