Nail Acun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.823
- Bisiklet
- Merida
@Mustafa Zeybekİnternette fiyat araştırması yaparken bikestore.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları şüpheli şekilde uygun. Her şeyde kafadan yüzde 20 indirim var. İletişimde yazdığına göre Pamukkale'deymişler. Civarda oturan, doğrulayabilecek üye var mı? Güvenilir midir?
(link)
Yedek parça fiyatlarının üzerleri çizilmiş hali piyasa fiyatı. Yani piyasadan yüzde 20 ucuza satıyorlar;
(link)
İnternette fiyat araştırması yaparken bikestore.com.tr diye bir site gördüm. Fiyatları şüpheli şekilde uygun. Her şeyde kafadan yüzde 20 indirim var. İletişimde yazdığına göre Pamukkale'deymişler. Civarda oturan, doğrulayabilecek üye var mı? Güvenilir midir?
(link)
Yedek parça fiyatlarının üzerleri çizilmiş hali piyasa fiyatı. Yani piyasadan yüzde 20 ucuza satıyorlar;
(link)
Pellini’nin yanındaki bisikletçi mi yoksa ana cadede sağda bir bisikletçi var orası mı? Genel bir bakım yaptırmam gerekiyor bisiklete, nereye gitmem gerekiyor Denizli’de?Şüpheniz olmasın Enes güvenilir bir bisikletçi. Mağazası ulus caddesinde forum çamlığın o tarafta, hem yan tarafında da accell mağazası var illa ki görürsünüz.
(link)
İranlı bir arkadaş var hem bisikletten anlar hem de fiyat uygundur. @Mustafa Zeybek yol tarifini yapabilir.Pellini’nin yanındaki bisikletçi mi yoksa ana cadede sağda bir bisikletçi var orası mı? Genel bir bakım yaptırmam gerekiyor bisiklete, nereye gitmem gerekiyor Denizli’de?
İlk bisikletimi yol üzerindeki accell bayisinden aldım. Alt taraftaki dükkanda iyidir. Gönlümüz hangisine isterse gidebilir.Pellini’nin yanındaki bisikletçi mi yoksa ana cadede sağda bir bisikletçi var orası mı? Genel bir bakım yaptırmam gerekiyor bisiklete, nereye gitmem gerekiyor Denizli’de?
İranlı arkadaşta zamanında accell bisiklette çalışıyordu. Sonra kendi yerini açtı kendisi eski bir downhillcidir mtbbkonusunda iyidir diye tahmin ediyorum.İranlı bir arkadaş var hem bisikletten anlar hem de fiyat uygundur. @Mustafa Zeybek yol tarifini yapabilir.
İlk bisikletimi yol üzerindeki accell bayisinden aldım. Alt taraftaki dükkanda iyidir. Gönlümüz hangisine isterse gidebilir.
Denizli'ye izne gittiğimde yol bisikletimi bile store'a götürmüştüm kaliteli ve uygun fiyata teslim almıştım.
Teşekkür ederim, önümüzdeki hafta birisine uğrayacağım.
Sevgili @MakRo hidrolik yağım eksilmişti yerli ve milli arkadaşlar 100 TL ‘ye hallederiz dedi İranlı arkadaş 30 TL ‘ye halletti sorunumu .İlk bisikletimi yol üzerindeki accell bayisinden aldım. Alt taraftaki dükkanda iyidir. Gönlümüz hangisine isterse gidebilir.
Denizli'ye izne gittiğimde yol bisikletimi bile store'a götürmüştüm kaliteli ve uygun fiyata teslim almıştım.
İranlı arkadaşta zamanında accell bisiklette çalışıyordu. Sonra kendi yerini açtı kendisi eski bir downhillcidir mtbbkonusunda iyidir diye tahmin ediyorum.
@Ronin45 in bahsettiği yer(ki çok sık giderim, Nerdeyse orada çalışıyor sayılırım) bizim elimize verseler aman bir yeri çizilir diye korkacağımız parçaların bakımını gayet iyi bir şekilde yapıyor. Ve bu işleri de yaptığı işin güzelliğiyle ters orantılı bir şekilde ucuza yapar.Pellini’nin yanındaki bisikletçi mi yoksa ana cadede sağda bir bisikletçi var orası mı? Genel bir bakım yaptırmam gerekiyor bisiklete, nereye gitmem gerekiyor Denizli’de?
Tarif edebilir misiniz yeri? Ben bugün kargodan gelen bisikletin arka aktarıcısı hafif yamulduğu için arka tekerleği taktırmak ve vites/ fren ayarı için uğradım. 30 tl aldılar, piyasayı bilmediğim için çok mu aldı, yoksa ideali mi bu bilemiyorum. Jant akordu için de 50 tl fiyat söylediler.@Ronin45 in bahsettiği yer(ki çok sık giderim, Nerdeyse orada çalışıyor sayılırım) bizim elimize verseler aman bir yeri çizilir diye korkacağımız parçaların bakımını gayet iyi bir şekilde yapıyor. Ve bu işleri de yaptığı işin güzelliğiyle ters orantılı bir şekilde ucuza yapar.
İki jant için 50 tl dediler.@ogishelby akortu tek jant için 50 dedilerse çok fazla. Google haritadan Bilge eczanesi olarak arasanız o eczanenin hemen aşağısında, aynı kaldırımda.