Scudo Sports

Denizli

Scudo
Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce forum aracılığıyla yusuf tuncer arkadaşımız aracılığıyla carraro yol bisikleti alarak aranıza katıldım. forumu sürekli araştırarak verimli bisiklet kullanımı hakkında bilgiler edinmeye çalışıyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda yaptığım güzel turlarla küçük bir arşiv oluştururum. Herkese iyi forumlar.

Merhaba

Hoş geldiniz aramıza.Yol bisikleti virüsü bulaşmış size de artık dermansız hastalığa yakalanmışsınız demektir.Geçmiş olsun. :)

Ben de Denizli'deyim.Yol bisikleti ile sıkıntı duyduğunuz bir konu olursa yardımcı olurum.

Teşekkürler Sertaç bey.

Şu an için kısa mesafelerde bisikletime alışmaya çalışıyorum, ilerleyen zamanlarda eminim bir çok sorum ve sorunum olacaktır.

Eğer turlara katılıyorsanız, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle=)

Arkadaslar merhaba. ben denizlideyim ama simdi gecici olarak almanyadayim ve buradaki herkes bisiklet bindigi icin bisikleti sevdim. agustosta dönünce kendime bisiklet alacagim. dag bisikleti almayi düsünüyorum. 800 tl ye kadar para verebilirim :) ne önerebilirsiniz?

Merhaba , ben lafı uzatmak istemem kısa cevap vermeye çalışacagım :) Ben kendim Salcano İnsomnia 40 kullanıyorum gayet güzel ve memnunum onu öneririm ama 800 verebilirim demişsin İnsomnia 50 var oda olabilir veya Salcanodan Astro serisine bakabilirsin senin söyledigin fiyat aralıgında ama almışken iyi bir bisiklet al derim 200-300 daha verip :)

Madem kısa süreliğine Almanya'dasınız forumdan bir arkadaş çok hesaplı fiyata Almanya'dan bisiklet alıp gelmişti daha bugun okudum konusunu belki siz de böyle bişey düşünebilirsiniz elinizdeki parayı biraz daha arttırıp yurdışından bisiklet almanız şahsen bana daha mantıklı geliyor.

Edit: Konuyu buldum fikir sahibi olmanızda yardımcı olabilir diye düşünüyorum
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=113577

Sizce,2adet alt tayt,1adet,uzun ust tayt,pantalon,sort,yagmurluk,panco,1adet ust ceket,eldiven,1adet termal iclik sapka,2adet corap,1adet terlik,1adet ayakkabi,bel cantasi,boyun cuzdani,dikis takimi,kas gevsetici,agri kesici,ates dusurucu,antibiyotik,vitamin,aspirin,yara sipreyi,pudra,gunes kremi,bocek isirik ilaci,sivrisinek ilaci,ultiviyoleden koruyucu gunes sutu,sarj aleti,
t defteri,fotober gazi,duduk,yedek kulaklik,japon yapistiricisi,turk bayragi,ter bandi,patlak onleme seridi,gidon cantasi,km saati,kask,suluk 3adet,pompa,yedek ic lastik,tamir kiti,yedek jant teli,yedek zincir,yedek fren papuclari,elektrik bandi,zincir yagi,alyan takimi,sele alti canta,dinamo,cadir,u.tulumu,mat,mum,kafa lambasi portatif sandalye,cadir alti bezi,ocak,catal bicak kasik takimi,aluminyum yemek seti,dis fircasi macunu,1adet el h
havlusu,yuz havlusu,kucuk ayna,sampuan,islak mendil,tuvalet kagidi.yazmasi zor okumasi daha zor kusura bakmayin yardiminiza ihtiyacim olcak eksik var mi yada cantadan cikarilcak elencekler mi? var

sivrisinekler ve böcek ısırmalarında kaşınma ve ağrılara karşı merhemler var onlardan tavsiye ederim. 2 dakkada bir kaşınıp durmazsın . ha bir de sinkov tarzı spreyler kullanabilirsin. gerçi rota neresi süre ne kadar bilmiyorum ama.

Merhaba arkadaşlar,

Adım Erol Sinan ZORLU, Makine Mühendisiyim, Bursa'da yaşıyorum ve makine mühendisiyim. Uzun zamandan beri bisiklet almak istiyorum, aslında geçmişte çok yoğun olarak kullanmamam rağmen son 10 senedir pek zaman ve kaynak aktaramadım.

Bu aralar, ki en kısa zamanda olmasını umuyorum, bir bisiklet almayı düşünüyorum. İnternette araştırma yaparken foruma denk geldim. Bundan sonra sürekli takip edeceğim.

Herkese iyi forumlar.

Arkadaslar bayram icin denizliye gelecegim gelirken yanimda bisikletide getirmek istiyorum fakat trafige bulasmadan binebilecegim bisiklet yolu veya yuruyus yolu var mi? karaman mahallesi civarinda olacagim. yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaslar bayramda denizlide olacagim gelirken bisikletide yanima almayi dusunuyorum trafikle ve araclarla ugrasmadan rahatca binebilecegim bir yol var mi yada ozellikle duzenlenmis bir alan ? yardimci olursaniz sevinirim

İsmim caglar, yaş 30, herkese merhabalar, yakında bir tur bisikleti ile ara vermiş olduğum bisiklet tutkuma yeniden bağlanıcam. Forumdaki yardımlaşma, bilgi paylaşımı çok hoşuma gitti, benim de değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak. Keyifli günler..

Merhaba aramıza hoş geldiniz,

iyi hafta sonları..

• Beğen
Tepkiler: Caglar Mehmet
Caglar bey merhaba.bende denizli de bulunuyorum ayni dusuncedeyim bende sizin gibi yeni bir tur bisikleti dusunuyorum sesona 325 onermislerdi ve birde giant roam2 kararsiz kaldim.

ben trek fx 7.2 aldım, günaşırı spor yapan biriyim, kondisyon çok iyi sayılmaz, arada bir dağ bisikletimle çıktığımda yoruluyordum, bu bisiklet ile durmaksızın pamukkale yapılabilir , izlenim bu yönde... havaların düzelmesini bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Geri