Scudo Sports

Denizli

Scudo
Herkese merhaba, bende Denizli'denim. MTB kullanıyorum. Pamukkale Üniversite'sinde okuyan arkadaşlar var mı?

en etkin grup pamukkale bisiklet derneğidir. buradan haftalık etkinliklere ulaşırsın:
(link)

Camliktan cesmelere gitmek cok keyifli gercekten. Gerci en son ucuncu cesmeye kadar gittim. İnis ise biraz sikintili, cok tas var bisiklet cok sarsiliyor surekli yavaslamak zorunda kaliniyor.

Mtb ile Pamukkale-karahayit-saraykoy-buharkent yapip anayoldan geriye donerek 120km lik bir tur yapmistim. 21km ortalama hiz ve yaklasik 5:45 dakika pedal cevirerek.

@ismail.yüksel Bende seyir tepesini geçtikten sonraki kulübeye kadar gittim. Sizinle tanışmak isterim. Bir gün beraber gidebiliriz.

Arkadaşlarım, ağabeylerim... Denizli'de olup forumu kullananlar varsa aranızda tanışma şerefine erişmek isterim. Lütfen iletişim kuralım birbirimizle. Öğrenmek istediğim çok şey var, ama öğretecek kimse de yok pedal çevirebileceğim de.

Şu anda Denizli'de değilim ancak okul dönemi hep orada oluyorum, akşamları, hafta sonları pedalladığımız küçük bir grubumuz da var.Aramızda görmekten mutluluk duyarız, en azından beraber sürecek arkadaşlar edinebilirsiniz

Öyleyse küçük grubumuzun facebook linkini paylaşayım :)

(link)

Çağlar merhaba, yaz mevsiminde burada olan tanıdıklarınız var mı ? Çünkü sizin okulunuz başladığında ben de üniversite için başka şehre gitmiş olacağım büyük ihtimalle :)

@furkantepee
Merhabalar, evet linkini verdigim grupta surekli Denizli'de olan arkadaslar var. Ben de yaz okuluna geliyorum zaten (caktirmiyorum) :D mutlaka surecek birilerini bulursunuz

@Çağlar Çağlayan

Musa Abi ile tanıştım, bir gün ayarlayalım dedi :) Facebook'ta sizi de ekledim. Yaz okulunuzun tarihi ne zaman. Tanışmak için sabırsızlanıyorum :D

Tamamdır :) temmuzun 10'u gibi başlayacak, bir akşam turunda görüşürüz mutlaka, kendimi önemli biri gibi hissettim ya ne var sabızsızlanacak :D

@Çağlar Çağlayan
1 yıldır tek başıma sürüyorum, gerçi accell bike shop var. Oranın sahibinin oğlu var onunla arada sürüyoruz da. Çok sık değil. 1 yıldır tek sürmekten sıkıldım :D

@furkantepee Son 4-5 aydır accell'de denk gelmiş olmamız gerek. Haftanın 3-4 günü bir kaç saatim orada geçiyor. Bir arkadaşım orada çalışıyor, dükkan sahibini, oğlunu, Kadir abiyi yakından tanırım :)

@Çağlar Çağlayan
Mutlaka denk gelmişizdir o zaman, haftada iki kere uğrarım saat 18.00 ile 19.00 arası :) Çünkü haftada bi kere ya frenleri sıktırırım ya da zincirin yağlanması, vites ayarı vs. için gelirim. Hiçbir şey için gelmesem Kadir abi ile lak lak yapmaya yine geliyorum :D

@furkantepee
Zincir yaglama vites ayari falan kendin yapabilmen lazim. Ben de cok iyi bilmem ama zinciri kendim temizleyip yagliyorum :)

@ismail.yüksel
Patlayan lastiği yama yapmayı bile bilmiyorum ki, o yüzden yanımda öğretecek birilerini arıyorum :)

@furkantepee Zamanla her şey öğreniliyor, başlarda ben de hiçbir şey bilmiyordum, arkadaşlardan çevremden göre göre, internetten araştırarak, youtube dan gcn videoları izleyerek vs... bir sürü şey öğrendim :)

Geri