Scudo Sports

Denizli

@ahmetdogan

selam ben evde ders calisiyorum kardesim valla sicaktan canimda cikiyo gokova cok mukemmel bir tur benim dert yandigima bakma eyer vaktim olursa katilirim belki ama cok zor o tarihler arasinda sinavlar falan denkgelmesinden korkuyorum cok buyuk bir organizasyon eminim dunyada baska boyle bir organizasyon yoktur 100 askin bisikletci beraberce yollarda muhtesem bir tabloo

Scudo
mustafa abi...gökova zaten ayrıca bişiy..:p yani ona önceden hazırlık yapmak vede kayıt yaptırmak da gerekio yalnız..:D neyse..canın sağolsun..baklım.. bi daha ki sefere. birlikde olsun..inşallah diyelim.. kolay gelsin...;)

dün burada babadağ'a yapacağımız geziyi yazmıştım ama ne olur
ne olmaz diye bir daha yazayım dedim. görmeyen vardır belki.

perşembe toplantısında arkadaşlarla bu güzergahı belirlemiştik.
sonra katılmayı düşünen arkadaşlarla detaylarını oluşturduk.
birlikte aldığımız karar neticesinde program şöyle:

sabah 7'de adliye önünden hareket. kahvaltılar evde yapılıp
çıkılıyor. yolda kahvaltı molası yok. babadağ'a giderken
gözümüze kestirdiğimiz güzel bir yerde piknik yapıyoruz.

gereken malzemeleri görüşebildiğimiz arkadaşlarla
aramızda paylaştık. herkes birşey taşıyacak. bu nedenle
şimdi haberi olup da katılmak isteyen olursa lütfen
belirtsin. zira herşeyi kişi sayısı kadar alacağız.

şu anda dokuz kişiyiz. gelecek arkadaşlar getirecekleri
malzemelerin miktarını ona göre ayarlarsa iyi olur.
bu sayı yediye de inebilir her an.

@nikanam

hadi bakalım iyi gezmeler... ben henüz girdim eve... ve yorgunluktan ölüyorum... sabah size katılabilmek için her şeyi denedim hızlı hızlı araba kullandım bi an önce bitireyim davetiyeleri diye 2 tane radar çevirmesinden kaçtım.... az kalsın cezalanıyodum....:):) ama eve geldim pestilim çıkmış....:) benim yerimede pedallayın.... ben sizin hemen ensenizde olucam ona göre....:):):)

@yunuskivanc

değerli meslektaşım yunus....:):):)

seni tebrik ediyorum.... şimdiden seni mimar olarak görüyorum.... gidiceğin okul yıldız teknik olmasını isterdim ama senin seçtiğin üniversite de güzel...
bisiklet sevdanın yanına birde fotograf sevdan başlıcak sanırsam...:):) istanbulu biz yürüyerek tanımıştık sende bisikletinle tanıman temenlinle hayırlı uğurlu olsun......

değerli pedal arkadaşım huzeyfe....:):):)

seni tebrik ediyorum.... sanada değerli meslektaşım demek isterdim ama seninde yazdığın bölüm güzel... yıldız ı kazanman temenlimle hem yunusuda yalnız bırakmamış olursun.... :) bende bisikletimi atıp sizle pedallamaya gelirim inşallah..... :)

ve bul yıl tercih yapan diğer arkadaşlar istediğiniz bölümleri kazanmanız umudumla..... :)

pazar günü yapılan ve gerçektende katılmayanların ciddi bir şekilde pişman olucakları...bir gezi yaptık<< gezide emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. .böyle güzellikler insan hayatında nadir gerçekleşen.. mükemmel derecede bi etkinliklerdendir diye düşünüyorum.:)ayrıca hayatımda hiç bu kadar fazla (zevkle) sucuk yediğimi hatırlamıyorum.:D ..>>şikayetçi de değilim hani:)dedim ya görmeniz lazımdı o muhabbeti... arkadaşlığı...fotoğraf kareleri yansıtamaz bunu.;) .ama olsun fotoğrafları görünce bidahaki turu kaçıracağınızı sanmıyorum..

alicim sen geleceksen bu fırsatı kaçırmayız.
hafta içi bir gün oturup konuşuruz bunu.
sen ayarla işlerini yeter ki.
özledik valla seni.

peki ismail abi bu haftasonu yapacaksak kesinlikle gelirim, çaşamba toplantısında, ayrıntıları tüm planları tüm takım üyeleri ile kararlaştırırız..

• Beğen
Tepkiler: sniper
peki yarın ki toplantı nerde? ve saat kaçta? yapılacak ...bi bilgisi olan vardır heralde..:)

• Beğen
toplantı için:
18,30 çamlık iyi mi arkadaşlar ?

• Beğen
valla 19 daha iyi olur diye düşünüyorum ama...yinede arkadaşlar uyar derlerse...18 30 bana da uyar galiba:) çamlıkta mı?

• Beğen
19:00 da uygundu işten çıkıp gelecekle için ve bisikletle gelecekleini düşünüsek daha iyi olur. 19,00 nasıl olur

Geri