Scudo Sports

Denizli

Scudo
Selam arkadaşlar yarın antreman için Denizli’ye ortalama 80 km uzaklıktaki Dodurgalar mağarasına keşfe gidiyoruz.bir taşla iki kuş vurmuş olacağız,hem antreman hem de turistik bir gezi olacak.bir aksilik çıkmassa yarın tamamlıyacağız.

nihat, kolay gelsin.
gerçekten zor bir parkur gibi gözüküyor.
umarım çok güzel fotoğraflar yakalayacaksınız.
keloğlan mağarasını hiç görmedim. fotoları
sabırsızlıkla bekliyorum. pedalınıza kuvvet :)

çok güzel bir gezi oldu, ama ender abi ile benim
için en güzel kısmı mangal kısma oldu sanırım, ....hadi bunu da yiyelim..bunu da yiyelim... aaa bu tek kalmış şimdi ağlar tek başına bunu da yiyelimm... :)

@nikanam

slm ,teşekkürler.
sağlıcakla tamamladık.ercüment,m.ali ve ben yola çıktık,ercüment rahatsızlığından dolayı geri dönmek zorunda kaldı.:(
geziyi ikimiz tamamladık.fotolar en yakın zamanda gelcek.dönüşte 60 km rüzgara karşı pedallamak kötüydü.rüzgar bizi resmen arap'a çevirdi.

ercüment, geçmiş olsun. umarım ciddi birşey değildir.
nihat ve mehmet ali, tebrikler. fotoları sabırsızlıkla bekliyorum :)

Öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Şiddetli bir baş ağrısı ve hafif mide bulantısı yanında birqaz halsizlik vardı. Su an büyük ölçüde geçti diyebilirim, ama hala tam düzelemedim. Nedenini de anlayamadım gitti...

Faaliyete katılamamak benim için üzücü oldu, duyduğuma göre çok zorlu bir tırmanış ve dönüşte de zorlu bir iniş olmuş. Önemli bir fırsat kaçırdım diye düşünüyorum. En kısa zamanda buraya bir şekilde gitmek istiyorum. Nihat ve M. Ali'ye de teşekkürler, ikinizi de bu yol için tebrik ederim. Görüsmek üzere...

Geri