Scudo Sports

Denizli

@yunuskivanc

Evet sevgili Nihat ve Nur... Hakikaten yüzününü gören cennetlik. Özledim sizleri, sevindim 2 kelam yadınız diye... Bi faaliyet yapalım bisiklete binelim mi?

Bugün arkadaşım aradı pazar günü sabah 08:00'de Acıpayam yolunda bisikletçileri gördüm sizmiydiniz dedi. Düşündüm acaba Nihatlar olabilir mi diye? Siz miydiniz?

Scudo
@duslerinressami

Önemli değil ya ne olcak. ben zaten yanımda birisi olsun veya olmasın çıkıcaktım oraya....

• Beğen
Tepkiler: cado ve sniper
@scofoid26

Bu 10. km dediğin Çamlıktan itibaren herhalde. Demekki daha bayaaaaaa varmış. Yolun devamını gördüm ilk önce haff bir iniş var başka bir tepenin yamacına doğru, ondan sonrada o tepeyi tırmanmaya başlıyor kıvrıla kıvrıla,ayrıca yüksek gerilim hatlarıda gözüküyordu yolun gittiği tarafa doğru bakınca.

@lidda

aslında o kadar korkulacak bir parkur değil. Nihatın dediği gibi yazın sıkıntılı ama sonbaharda öğlene doğru veya sabahtan yola koyulup yavaş yavaş tırmanabiliriz bence. Yolun dikleştiği veya yorulduğumuz zamanlardada yürürüz.
Ben öyle yaptım, yürümek bisiklet sürerken yorulan ön gericileri rahatlatıyor veya bana öyle geldi bilemiyorum artık....

:) slm..ey.!. sitenin hayatta ama ..canlı olduğuna bin şahit isteyen :dua: (biricik)denizli grubu üyeleri..:boese157: çöl sıcaklarının ardından sitedeki problem de iice sizi siteden koparmış görünüo.:mad: .ya burdan sevgili hussar hüseyin abime seslenmek istiyorum..>>>abi sen gene..şu (ilkokuldan beri alışık olduğumuz)yoklama işine bi el at istersen yoksa...silinip gidicez.:smile043: nedir?bu durgunluk :bilmiom: ne yapmamız gerekıo..:rolleyes:(mesela ben ismail akman die bi abi tanıodum:60: yoksa.yanlış mı hatırlıorum...nur ablamız :unsure: vardı tarih mi oldu yoksa...nihat abinin son zamnlar aldığı nefesleri hissder olduk gerçi ama.:sonst1zde .daha ismini sayamadığım bi çok yoldaşlara sesleniorum..burdan.:cheer: .):vroam:

:winkenlux her zaman olduğu gibi sevgili hüseyin abimizden...aldığımız oyla hayatta olduğunu..az önce haber almış bulunuyorum.:dua: .ama forumda yazışmak lazım yinede..;) .diğer arkadaşlara buradan serzenişde:boese157: bulunup bu mesajı önemsemelerini rica ediyorum!! (BU arada konu ile ilgisi yok ama yine üniv.üstündeki dağın zirvesinde 15,00sularında yani az önce yangın çıkdı..bunu da bilgilerinize arz edrim...)

@ahmetdogan

evet dostum o yangin tam gozumun onunde gerceklesti buyuk bir ihtimal yıldırım dusmesi sonucu olustu neyseki 5 10 dk icinde yangin helikopteri mudahale etti hava okadar cok sicaktiki bardaktan bosalircasina yagan yagmur bile etki etmedi

birbirinden değerli arkadaşlar

eş dost akrabaların yaz aylarına kıstırdıkları bi sürü düğün olması münasebetiyle düğünlere yetişmeye çalıştığımdan dolayı( haftada abartısız en az 4 düğüne gitmek zorunda kalıyorum bi o kadarınada çakıştığından gidemiyom)

yukarda bahsettiğim üzere ektinliklere zaman ayıramıyorum malum sıcaklarda bi etken tabikide...

millete derken bizde ağustos ayına kardeşimin düğününü sokuşturduk....:) malum evin büyüğü olarak cuma günü akşam üzeri itibariyle annemle davetiye dağıtmaya çıkacağım kah orada kah burada olucam...

hafta sonu ve hafta içi etkinliklere ağustos ayı boyunca katılamıyacağım... forumdan sizlerin gezip gördükleriniz yerleri okumak, fotoları incelemek ve kendimi o fotolara montajlamakla geçecek sanırsam...

sevgi ve sağlıcakla kalın.....

not:18 ağustos 2007 cumartesi günü kardeşimin sarmaşık düğün salonda düğünü var hepinizi beklerim...

@mdemir782

eet abi dediğiniz gibi 5 10 dk ka içinde helikopterler müdahele etti:) ama sıcakdan yangın gecenin geç saatlerine kadar söndürülemedi..:( sadece kontrl altına alınabildi..(.bu arada ilk başta belirttiğim gibi yer üniv.hemn üstündeki dağın zirvesi değilmiş..bağbaşı kent ormanın sağ üst zirvesi civarıymıs sanırım..:rolleyes: özür dilerim..)işin garip yanı ben daha o sabah yürüyüş ve koşu amacıyla...kayhandan bağbaşına ordanda kent ormanın zirvelerine doğru bi spor gerçekleştirmişdim..:cool: nerden bilebilirdim o yerlerin zirvesinin akşamüstü kül olabileceğini..:bilmiom: şükür ki fazla ziyan olmadan söndürüldü..:dua: bu arada hüseyin abi kardeşine şimdiden mutluluklar dilerim..:winkenlux .

selam,

şimdi izmir'den aradılar. mevzu hoşumuza gidecek cinsten.

9 eylül pazar günü çivril'de tarım ve kültür festivali var.
festival organizasyonu dahilinde izmir'den gelecek bisikletçiler
"küresel ısınmaya karşı bas pedala" diyecekler.

festivali organize eden ahmet bey'le ve izmir bisiklet derneği'nin
başkanı mustafa bey'le görüştüm az önce. fazla söze gerek yok.
bir ara toplanıp konuşalım derim.

evet arkadaşlar sonunda adsl sorunumu hallettim. artık bende mesajlarınıza cevap yazabileceğim:cool: tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Sevgili Arkadaş'ım İsmail,

Kpss sınavındaki üstün başarını tebrik ederim
205.000 kişi arasında ilk 1000 e girmek her yiğidin harcı olamaz zaten...
Eğitim Fakültesi seni konuşuyor :eek:
Şu anda duyulan en yüksek puan senin puanın.
İnşallah bu başarının karşılığını en güzel şekilde alırsın :cool: Denizli mesela...
Bekliyoruz seni...
Sevgiler...

Geri