Scudo Sports

Denizli

@lidda

Ne zaman olursa beklerim. Tırmanırken pek hop hop zıp zıp lık bir durum olmuyor fakat iniş baya zevkli... Ayriyeten denizli sıcaktan kavrulurken oraları efil efil, kliması olmayanlara duyurulur.

Scudo
merhaba arkadaşlar ben de buradayım ve yaşamaya çalışıyorum:D yaşayanlar listesinde ben de olmak isterim

Alper, günlük faaliyet fikrin gayet hoş, Gül'ün de dediği gibi sana eşlik ederiz, hop hop zıp zıp fark etmez:D Bugun olmaz ama belki yarın olabilir benim için. Yarınki durum için buraya tekrar yazarız . Görüsmek üzere...

Bu günkü Çamlık-Tavas yolu turumdan birkaç fotoğrafı yüksek müsadelerinizle sizinle paylaşmak istiyorum. Galiba geziler bölümünde yayınlamam gerekiyordu ama 8 tane fotoğraf için orayı kirletmek istemedim, ayrıca yüksek müsadelerinizide talep etmiştim :)

http://img102.imageshack.us/img102/5201/37388194xa0.jpg
İlk olarak burası Ercümentle iniş yaptığımız yer. Tur benim için buradan itibaren başlıyor...

http://img49.imageshack.us/img49/4109/69336194zv9.jpg
Oradan dik gibi gözükmüyorsa birde buradan bakın :)

http://img49.imageshack.us/img49/4295/97288199tv2.jpg
Burası ünlü seyir kalemiz. Ne zaman gitsem yaşlı amcamlar, teyzemler spor yapıyorlar, valla helal olsun diyorum başka birşey demiyorum.....

http://img527.imageshack.us/img527/9877/30913301kx6.jpg
Buda seyir kalemizden Denizlimizin (kamera yüzünden) kısıtlı bir görüntüsü...

http://img49.imageshack.us/img49/4251/69520624io6.jpg
Buda başka bir açıdan...

http://img255.imageshack.us/img255/7949/52135685ww0.jpg
Tabelanın dediğine göre 2100 metre pedal çevirdikten sonra huzurlarınızda 1. çeşme...

http://img255.imageshack.us/img255/4079/96046166hl1.jpg
....ve 2800 metre pedallamadan sonra 2. çeşmede huzurlarınıza geliyor.

http://img102.imageshack.us/img102/4921/34694379xb7.jpg
Buda 2. çeşmeden 50 metre ilerdeki bir cepten Denizli manzarası.

2. çeşmede karşılaştığım bir amcaya yolun nereye kadar gittiğini sorduğumda bana verdiği cevap aynen şöyleydi " önce 3. çeşme var, sonra 4. çeşme var, sonra 5. çeşme var, sonra 6. çeşme var, sonrada Tavas ovasına iniyorsun". Bu yolu daha önceden katetmiş deneyimli arkadaşlarla birlikte tavasa kadar gitmek isterim biraz yorucu olur ama güzel bir organizasyon olur bence.

Yaptığım gezi son derece sıradandı eminim çoğunuz zaten oraları dolaşmıştır. Ama eğer olurda içimizden birileri gitmemişse ve bu fotolar oraları gezmek konusunda içinde bir şevk uyandırmışsa ne mutlu bana. Daha öncedende yazdığım gibi her gün saat 19:30 (19:00 demiştim ama sıcak oluyor biraz turun başları) gibi tırmanmaya başlıycam buraya, katılımlarınızı bekliyorum.....

Bu arada fotolarda gözüken saat benim ayarlamamamdan dolayı 1 saat geri haberiniz olsun. Göstere göstere yalan söylüyor bu adam demeyin sonra :)

Alper abi fotolar için cok sagol eline sağlık. bugün bende katılmayı düşünüyordum ama olmadı.
Seyir kalesinin tam üstünde seyirlik baska bi yer daha var(yolu başlangıçta ayrılıyor.)Oranın manzarası cok daha mükemmel bi gün oraya da cıkabiliriz.

@sniper

@sniper

ümit,cahide, ahmet dende haber aldık... yoklamayı kapatıyorum... hepinize en içten teşekkür ederim… katılmayan arkadaşlara da teşekkür ederim…

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@yunuskivanc

Tabelanın olduğu yol ayrımını diyorsun galiba, neden olmasın gideriz yeterki sen gel......

Alper merhaba, bakıyorum sen de baskalarının "hadi gidelim" demesine bakmadan kendi gidenler kervanına katılmışsın. Bundan sonra "hadi gidelim" diyen sen ol. Yaptığın gezi ve fotoğrafların gerçekten tanıtım ve ilgi çekme açısından bence süper olmuş. Oraya kaç kez çıktığımı artık hatırlamıyorum ama bu fotoları görünce benim bile gidesim geldi. Müsait olursa bu aksam gelebilirim.

Bu yol gerçekten de Tavas'a kadar uzanıyor. Bir ara Denizli'de Pedallayanlar grubu ile çıkmayı denemiştik, yarım kalmıştı. Buradan Kızılcabölük'e kadar yol 25 km sonra da Tavas'a bir 5 km daha yapıyorsun. Yalnız 25 km sürekli dağ yolu tırmanışı oluyor, bu bakımdan çok iyi bir antrenman parkuru bence. Ayrıca üçüncü çeşmeden sonraki yol ayrımında sola sapılırsa dağın tepesindeki televizyon vericisine gidiyor ki burası hem çok çok dik, hem de yol tutuşu iyi olmadığından dengeli sürebilmek de gerçekten zor. Zamanında İsmail ve Mehmet Ali ile buraya az gelmedim. İnşallah birlikte yaparız yakında. Görüşmek üzere...

@agencalp

Allah Allah fotoğraflar çok güzel; çeşmelere gittim ama seyirlik mekanı hiç görmemiştim de çıkan yangınlardan dolayı yasaklanmış diye duymuştum demek ki bir sorun yok.
Bu fikir benim çok hoşuma gitti. Muhtemelen yakın gelecekte size eşlik edebileceğim (Vize haftası; sınavlar 18:00 de başlıyor). Mümkün olduğunca haftanın birkaç günü hem de.
Sıkılmıştım biraz asfalt yoldan; ağaç yok, yeşillik yok... Böylesi daha hoş: toprak temiz, hava temiz, su temiz, yeşil temiz.
Bence bu fikir en güzel fikirlerden biri. Teşekkürler Alper.
Sevgiler...
Hop:p Hop:p Zıp:p Zıp:p :p :p :p

Not: Avatarı da değiştirdim; madem yokuş çıkacağız...

@Daywalker

Ben hadi gidelimde derim, hadi gidelim diyenlerede çok geçerli bir özürüm olmazsa her türlü katılırım. Benim için yeterki spor olsun, gezilip görülecek yerler olsun.....

@Daywalker

Valla ben de özledim oralara çıkmayı,teknik olsun derken düşmeyi.:) ..Ercü'yle sayısız kere çıkmışızdır oralara..
Fotoğraflar için teşekkürler...

Tavsiyem haftada 3-4 kez çıkmanız..İyi antreman oluyor...:D

@lidda

Bende Pamukkaleye gittiğimiz gezinin öncesinde bir tırmanıyım demiştimde müsade etmemişlerdi.

Zaten bu havalarda yapılacak gezilerin mümkün olduğunca asfalttan uzak olması lazım. Ben grubumuzun yaptığı her türlü geziye mümkün olduğunca katılıcam fakat tercih hakkım olursa, seçimimi dağ yollarından, orman yollarından, köy yollarından tarafa yapıcam...

• Beğen
Tepkiler: scofoid26
@ismailofli

Bende hafta içi hergün sırf antreman olsun diye 2.çeşmeye kadar gitmeyi düşünüyorum....

• Beğen
Tepkiler: sniper
fotolar guzel olmus malum vizeler var buaralar:eek: sana katilmak isterdim ama aksam gec oluyo benim eve donusude katarsam isin icine gecen sefer gittigimizde 4 cesmeye kadar gitmistik nihatlarla baya bi yorucu oluyo malum sadece yuksel yuksel tabi hercikisin iniside oluyo ama firenfirenfiren ellerin sisiyo ama cok guzel bir ortam agaclar bocekler sirilsiril akan dereler:D :D tavasa kadar gidip geleme fikri de hos ama zor cunki oraya gidip gelemek icin yola sabah cikyosun bu seferde yol tamamen gunesin istilasina ugruyo ancak donuste o yol golge olur tavas fikri sonbaharda gidilirse guzel olur

• Beğen
@agencalp

alper slm abi...ellrine sağlık çok ii olmuş...:p yalnız...bu kadar güzel aktivitelerine bizide dahil edersen mutluluğuna>>heyecanına bizide(hatta boşver beni de diyim)katmış olursun...:p yani dicem o ki.: )o kadar istekli olmama rağmen haberdar olamamam:( en üzücü yan...heralde nete geç giriom yada (tel.in yk bnde: ( )bağlantılar kopuk oluo.:rolleyes: .nyse..hade baklım...dedğin gbi dağ tepe ovaya gezide bnde varım.. derim... >>>:)) bu arada forumda ki görüntümde her türlü yardımı yapan hatta abartıp başının etini bile yediğim :brutal324 değerli arkadaşım >kankam..yunus kıvanc'a minnettarlığımı belirtmeyi bi borç bilirim..: .)

• Beğen
@ahmetdogan

1 veya 2 sayfa geriye gidersen "böyle böyle birşey yapıcam katılımlarınızı bekliyorum" diye yazdığımı görürsün. Bu akşam gidemiycem çünkü yarın sabah 8 de sınavım var ama bu kadar hevesliysen haftaya pazartesiden itibaren giderken sana özel mesaj atarım...

@mdemir782

Ah be bilader sorun ettiğin şeye bak biz hele oraya bi çıkalımda inişi kolay koyvercen gitçek ne gerek var firene :) Ben oyle yapıyorum valla sadece karşıma insan çıkarsa bide çok keskin viraj varsa firenliyorum onun dışında yukardan saldığım gibi çamlıktayım :D .Eve geç gitme işinide dert etme fazla olmadı bisikleti benim evde bırakırsın. Bu arada şırıl şırıl akan dereler görmedim ama çeşmelerden birincisi "aksammı, akmasammı" demeye başlamış bile, yakında "aman be bu sıcakta ne akıcam" diycek yani. 2.çeşmenin biraz daha maşallahı var gerçi ama o da o kadar şırıl şırıllık bir durumda değil....

• Beğen
@agencalp

selam kardesim su siril siril akan dereler onlar biraz daha ilerde 3 cu cesmeyi geciyosun ama oda dedigngibi aksammi akmasammi diye dusunuyoo yaww :D :D :D benim cizeler birazcik iyi gecmio finallerekadar bilmiom artik bi tedbir almam gerekiyo
ahmet kardesim ben sana ozel bi bisiklet parkuru hazirliyorum su sinavlardan bir kurtiliyim gorecen sen pazartesi belki gunu birlik bir tur dusunuyorum aslinda ama once bikac arkadasi ikna etmem lazim sonra rotayi yazarim sana ok bys

Dün sabaha karşı kendimle konuştum
Ben hep kendime çıkan bi yokuştum
Yokuşun başında bi düşman vardı
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum…

(özdemir asaf)

yokuşlardan korkan ve çıkmakta zorlanan arkadaşlar için bu şiir bi anlam ifade eder belki....:):):)

Geri