UlaŞ
Hasan
BehÇet
TuĞrul
Fatİh
Selİm
Turhan
LÜtfÜ
Ramazan
Aydin
Barbaros
Vedat
Cem
Harun
HÜseyİn
Banu
Serdar
ErgÜn
Engİn
Mehmet
Pinar
Nazim
Serhat
UĞur
SelÇuk
Burak
Saİt
OĞuzhan
Ozan
Hakan
Erdem
Fatİh
Ulas yine güzel bir organizasyon hazırlamıssınız emekleriniz icin tesekkurler,gecen gezilerde oldugu gibi bunda da harika bir gün katılımcıları beklıyor olacak,rakam konusunda Turhan abi ve dostm behcetin hatırlatmaları icinde cok tesekkurler.katılımcılar sanırım bu hafta icinde konuya hassasiyetlerini gosterırler.tekrar sizlerle uzun bir aradan sonra birlikte pedal basacagım icin cok mutluyum,benim performansım sanırım en dipte olacak beni hoskarsılamanızı temennı ediyorum
Otobüs Delta Bisiklet önünden kalkacağı için sormak isterim,oraya ulaşımınızı ne ile gerçekleştireceksiniz?Özellikle Pendik-Kartal-Maltepe civarında oturan arkadaşlar(eğer varsa)cevap verirlerse pek memnun olurum zira aracım yok ve otobüse yoldan binme ve donuste de yolda inme ihtimali Ulaş'tan aldığım bilgiye göre zayıf görünüyorrr...
Sabah sürüşlerine alışık olmakla birlikte dönüş problem olacak gibi ;eğer aracınız yoksa donuşte Delta önünden beraber sürüşü öneriyorum hava kararmış olacak çünkü ,eger aracınız varsa da yer acmanızı rica
Bu tür kar amaçlı olmayan dostça organizasyonları düzenleyen veya önayak olan kişinin üzerindeki sorumluluğu ve külfeti iyi bilirim dolayısıyla Salı sabahı benim ve Uğur'un ücretini elinde bil Ulaşcım...
İdealtepe'de oturuyorum, yarım saatlik bir sürüş ile delta bisiklete ulaşabiliyorum, sabah birlikte gidebiliriz, eğer kartal tarafında oturuyorsanız akşam dönüşte de eşlik edebilirim.
Arkadaşlar Selam,
Bugun iznik gezisi listesine dahil oldum, Küçükyalı'da oturuyorum. Gezi günü Delta Bisiklete gidişte ve gezi sonu akşam dönüşte aracımda bir bisikletlik boş yer var...
Küçükyalı - Maltepe civarından 1 kişi alabilirim...
Ben bu teklifine talibim değerli dostum. Maltepe'de oturuyorum. Aslında gidişten ziyade dönüşte daha faydalı olur bu teklif gibi geliyor bana. İlgine çok teşekkürler.
Yukarıda da dediğim gibi Maltepe'de oturuyorum. Herhangi bir araçla gelinmeyecekse Ergun ile beraber Boğaz Turunda olduğu gibi buluşup bisikletlerimizi sürebiliriz. Yok sabah ben yorulurum performans düşer diyen bir arkadaş varsa da Enis Bey'in teklifini o kabul edebilir.