Scudo Sports

Delta Bisiklet İznik Turu 27 Mayıs 2007 Pazar

UlaŞ
Hasan
BehÇet
TuĞrul
Fatİh
Selİm
Turhan
LÜtfÜ
Ramazan
Aydin
Barbaros
Vedat
Cem
Harun
HÜseyİn
Banu
Serdar
ErgÜn
Engİn
Mehmet
Pinar
Nazim
Serhat
UĞur
SelÇuk
Burak
Saİt
OĞuzhan
Ozan
Hakan
Erdem
Fatİh

Scudo
Listenin Son hali Kontenjan dolmak uzere

1 ULAŞ
2 HASAN
3 BEHÇET
4 TUĞRUL
5 FATİH
6 SELİM
7 TURHAN
8 LÜTFÜ
9 RAMAZAN
10 AYDIN
11 BARBAROS
12 VEDAT
13 CEM
14 HARUN
15 HÜSEYİN
16 BANU
17 SERDAR
18 ERGÜN
19 ENGİN
20 MEHMET
21 PINAR
22 NAZIM
23 SERHAT
24 UĞUR
25 SELÇUK
26 BURAK
27 SAİT
28 OĞUZHAN
29 OZAN
30 HAKAN
31 ERDEM
32 FATİH
33 İLGİN

Ulas yine güzel bir organizasyon hazırlamıssınız emekleriniz icin tesekkurler,gecen gezilerde oldugu gibi bunda da harika bir gün katılımcıları beklıyor olacak,rakam konusunda Turhan abi ve dostm behcetin hatırlatmaları icinde cok tesekkurler.katılımcılar sanırım bu hafta icinde konuya hassasiyetlerini gosterırler.tekrar sizlerle uzun bir aradan sonra birlikte pedal basacagım icin cok mutluyum,benim performansım sanırım en dipte olacak beni hoskarsılamanızı temennı ediyorum :)

@hdeveci

Aman Harun'cuğum, ben arkada kalıp, arkada kalanları toplamayı düşünüyordum, birlikte toplarız, merak etme sen :rolleyes: ;)
:) :p :D ;)

Heyy arkada gelenler arasında ben de varım :)

ücret de netleşti sayılır adam başı 35 YTL tutuyor.. Gelenler bir an önce bana iletsinler lütfen firma kaporasını istiyor..

görüşürüz

Otobüs Delta Bisiklet önünden kalkacağı için sormak isterim,oraya ulaşımınızı ne ile gerçekleştireceksiniz?Özellikle Pendik-Kartal-Maltepe civarında oturan arkadaşlar(eğer varsa)cevap verirlerse pek memnun olurum zira aracım yok ve otobüse yoldan binme ve donuste de yolda inme ihtimali Ulaş'tan aldığım bilgiye göre zayıf görünüyorrr...

Sabah sürüşlerine alışık olmakla birlikte dönüş problem olacak gibi ;eğer aracınız yoksa donuşte Delta önünden beraber sürüşü öneriyorum hava kararmış olacak çünkü:( ,eger aracınız varsa da yer acmanızı rica:)

yorumlar lütfen

@zzyzx

Telif hakkı isterim. :)

Şaka bir yana kullanırsan sevinirim bir şekilde faydalanan arkadaşlarımız olsun diye yaptım.

@zzyzx

Bu tür kar amaçlı olmayan dostça organizasyonları düzenleyen veya önayak olan kişinin üzerindeki sorumluluğu ve külfeti iyi bilirim dolayısıyla Salı sabahı benim ve Uğur'un ücretini elinde bil Ulaşcım...

Herkese şimdiden iyi haftalar..

@izumiben

İdealtepe'de oturuyorum, yarım saatlik bir sürüş ile delta bisiklete ulaşabiliyorum, sabah birlikte gidebiliriz, eğer kartal tarafında oturuyorsanız akşam dönüşte de eşlik edebilirim.

Merhaba Sevgili Ulaş, 27 mayıs İznik turunuza katılmak istiyorum
Liste yapıldığını cumartesi Tuğrul Ağabeyden öğrendim.
Yer kaldıysa benide listeye dahil edermisin...
Tesekkurler...

Gördünmü bak ben dedim kesin birileri seni alır diye ya da bakarız çaresine :) Teşekkürler Ergün

Arkadaşlar Selam,
Bugun iznik gezisi listesine dahil oldum, Küçükyalı'da oturuyorum. Gezi günü Delta Bisiklete gidişte ve gezi sonu akşam dönüşte aracımda bir bisikletlik boş yer var...

Küçükyalı - Maltepe civarından 1 kişi alabilirim...

Ulaşım zorluğu çeken arkadaşlara duyurulur...

enistamer@hotmail.com
0543-428-66-37

@enistamer

Sevgili Enis;

Ben bu teklifine talibim değerli dostum. Maltepe'de oturuyorum. Aslında gidişten ziyade dönüşte daha faydalı olur bu teklif gibi geliyor bana.:) İlgine çok teşekkürler.

Sevgiler

MFG(+)

@izumiben

Yukarıda da dediğim gibi Maltepe'de oturuyorum. Herhangi bir araçla gelinmeyecekse Ergun ile beraber Boğaz Turunda olduğu gibi buluşup bisikletlerimizi sürebiliriz. Yok sabah ben yorulurum performans düşer diyen bir arkadaş varsa da Enis Bey'in teklifini o kabul edebilir.

Sevgiler

MFG(+)

Listenin son hali

1 ULAŞ
2 HASAN
3 BEHÇET
4 TUĞRUL
5 FATİH
6 SELİM
7 TURHAN
8 LÜTFÜ
9 RAMAZAN
10 AYDIN
11 BARBAROS
12 VEDAT
13 CEM
14 HARUN
15 HÜSEYİN
16 BANU
17 SERDAR
18 ERGÜN
19 ENGİN
20 MEHMET
21 PINAR
22 NAZIM
23 SERHAT
24 UĞUR
25 SELÇUK
26 BURAK
27 SAİT
28 OĞUZHAN
29 OZAN
30 HAKAN
31 ERDEM
32 FATİH
33 İLGİN
34 ENİS

Arkadaşlar bu listede gelmeyecek varsa lütfen bildirsin başka gelmek isteyen arkadaşların hakkı yanmasın

gördüğünüz gibi bir kaç kişilik yer kaldı lütfen bu konuda gelenleri netleştirelim

sabah yakacıktan gelecegım yollarda karsılasırız.
surup gibiyim soyleye soyleye deltaya ulasırız:)

Genel istek üzerine ben de geliyorum :) , ama yokuşlarda kızmak yok :D

Hee heee iyi dedin valla abi yaa Hakancım artık düz yoldo sağa sola tırmanırsın :) Olmadı ormana girersin..

Unutmadan telsizi olan arkadaşlar mutlaka getirsinler...

son katılım listesi

1 ULAŞ
2 HASAN
3 BEHÇET
4 TUĞRUL
5 FATİH
6 SELİM
7 TURHAN
8 LÜTFÜ
9 RAMAZAN
10 AYDIN
11 BARBAROS