Scudo Sports

Delta Bisiklet İznik Turu 27 Mayıs 2007 Pazar

@Engin YILDIZ

Sevgili Engin Bey;

Bisikletsever dostların başımızın üstünde yeri var. Niye uygun olmasın yaw.:p Yer hususu konusunda Ulaş bey söz söylemeye yetkili. Yer var sanıyorum.
Görüşmek üzere.

Sevgiler + Saygılar

MFG(+)

Scudo
@ataruh

Sevgili Ataruh;

Katılımına çok sevindim. Görüşmek üzere.

Sevgiler

MFG(+)

@Fatih - MFG(+)

İlginize çok teşekkür ederim, saygılar..

Herkese merhaba oncelikle tabiki gelebilirsiniz. Ayrica 110 km konusuna gelince biz daha kisa mesafeli dusunuyoruz. Ornegin 40-50 Km kadarlik kismini...

sevgili BarbAros kardesim cok ozur dilerim :)

Merhaba Sevgili Ulaş, Yukarıda yazdığım gibi 27 mayıs İznik turunuza İki kişi katılmak istiyoruz, Ben Engin YILDIZ arkadaşım Mehmet ÜLKÜ bizi de listeye dahil edersen çok seviniriz. Şimdiden teşekkürler. Saygılar..

Liste bu hale geldi

ULAŞ
HASAN
BEHÇET
TUĞRUL
FATİH
FATİH
SELİM
TURHAN
LÜTFÜ
RAMAZAN
AYDIN
BARBAROS
VEDAT
CEM
HARUN
HÜSEYİN
BANU
SERDAR
ERGÜN
ENGİN
MEHMET

Sevgili Mehmet seni aramizda gormek cok guzel

Erguncum gelebilmene sevindim

Beni de yazar mısınız
Yer varsa
Bu turu uzun bir zamandır bekliyordummmm:)
Pınar

UlaŞ
Hasan
BehÇet
TuĞrul
Fatİh
Fatİh
Selİm
Turhan
LÜtfÜ
Ramazan
Aydin
Barbaros
Vedat
Cem
Harun
HÜseyİn
Banu
Serdar
ErgÜn
Engİn
Mehmet
Pinar

• Beğen
Tepkiler: izumi
Ulas'cıgım Kusura bakma bu aralar uzak kaldım yanınada ugrayamadım en kısa zmanda gelecegım haberın olsun ,konudan lutfunun haberı oldugu ıcın bana sormadan yazdırmıs ısmımı ama sende yazabılırdın tabıkıde sınek 4 lusu olarak:) veya 8 li veya surup gurubu :) bu arada sizleri cok ozledım ve listeyı gordum ama baya eksık var ısmını yazdırmayanlar acele etsın sonra aman bende gelecektım gıbı serzenisler duymayalım :)
sayın administratorumuz tugrul bey aglama duvarını tavsiye etmesın o dostlara:) cok gorduk aglamaktan gozlerı cıkanları,saglıcakla kalın en kısa zamanda görüsmek dileklerimle.

@zzyzx

Merhaba.

Orhangaziden - İznik bildiğiniz üzere 45 km kadar. Tura ne taraftan başlayacaksınız.
Biz Bursadan geleceğimiz için Orhangazide size katılıp İznik e kadar gideriz diye düşünüyoruz.
Gölün çevresini dolaşmak diye yazmamın sebebi, aynı taraftan geri döneceğinizi düşünmemdi . Sanırım geldiğiniz araç sizi İznik e gelip tekrar alacak.

Gün içindeki zamanlamanızı da ( geliş - dönüş vb. ) yazarsanız seviniriz.
Büyük ihtimal biz Bursa ya geri süreceğiz çünkü.

Selamlar.

@ataruh

Soner Bey

Rotamız aşağıdaki gibi olacaktır.diğer tarafı ben bilmiyorum.20-30 bisikletli için uygun emniyet şeridi yok diye duydum.Bence kuzey tarafı daha uygun gibi.
Tabi ki tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.

http://img442.imageshack.us/img442/5056/304znikrotaoq4.jpg

Tahmin ediyorum,saat 15.00-16.00 gibi yemeğimizi yemiş oluruz.(Siz + 1 saat tolerans koyun yinede )
O kadar bisikletli 40-45 km yi en geç 3-4 saatte alır diye düşünüyorum.

saat 8 de İstanbuldan ayrılsak ,saat 10 gibi pedal basmaya başlarız.en geç saat 13 00 gibi de İznikte oluruz gibi düşünüyorum.Siz ne dersiniz?

Selamlar

sevgili arkadaşlar,
uzun bir ayrılık döneminden sonra sizlerle tekrar berarberim..mümkün olursa bende katılmak istiyorum...sevgili turhan abi, sevgili tugrul abi, sevigili behçet, fatih barbi, ergün ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım...özledim sizleri..çok duygusal oldu bee.....

Hoş geldin seni yeniden görmek çok güzel umarız turda da yanımızda olursun ;)

@Tuğrul

Merhaba Tuğrul Bey,

Benim hala merak ettiğim İznik ten dönüşte Orhangazi ye geri sürüp sürmeyeceğiniz ? Geldiğiniz araç ( lar ) sizi gelip İZnikten alacaksa elbette rotanız doğru. Çünkü gezilecek ve yemek yenecek yer İznik :)
Yeni arkadaşlar olacağını , grubun kalabalık olduğunu ve geziyi tatlı tatlı bitirmek isteyeceğinizi, ayrıca İznik te köfteleri yedikten sonra ki performansları düşününce kuzey yakası mükemmmel bir seçim olur.

4 saat çok yeterli bir süre. Fotoğraf molalarını vb. ekleseniz bile çok rahat kat edilebilir. Saat 10 dan sonra sürüşe başlamak zorunda olmak 27 mayıs tarihi için bol bol su içileceği anlamına gelir. Yinede tatlı bir serinlik olur bazen göl çevresinde. Umarım böyle bir zamana denk geliriz.Orhangaziden uzaklaşana kadar yalovaya ve gemlik e doğru olan vadilerden bir serinlik gelebilir. Bu çok rahatlatıcı olacaktır.

Yol üzerinde su alacak 2 tane köy ve bir kaç tane benzinlik ve çeşme var.

Ben aynı yerden döneceğinize güney yakayı da dolaşın demek istedim. Ancak elbette güneydeki yol daha dar. Kuzeydeki kadar bir kaç rampa var. Belki daha kısa ama daha dik 2-3 tane denebilir.

Dediğiniz gibi kesinlikle kuzeydeki gibi , yarı bir boş şerit yok. Ayrıca araçlar genelde güney i tercih ediyorlar. Ancak kamyon ve tırlarda kuzeyden gitmek mecburiyetinde. Hızlı geçerlerse dikkat etmek gerekir. Kuzey yolu üzerinde , solda kalan bazı tarihi eserler ve keramet kaplıca sularını da ziyaret etmenizi öneririm.

Güneydeki rota , kuzeyden daha eğlenceli .

Güneyde her zaman çok daha fazla köpek oluyor her nedense.

Rügar genelde orhangaziden - İznik e doğru eser. Bu açıdan arkadan almak yardımcı olacaktır.

Daha önce belirtildiği gibi Boyalıca rampası dışında eğim dahi yok bu yolda. O da sanırım 1000 metrelik bir tırmanış. ( :) rakım değil , uzunluk olarak )

Görüşme umudumu ve dileğimi tekrar etmek istiyorum.

selamlar.

@magirus

Sevgili Selim;

Bizlerde seni özledik. İnşallah aynı gün birlikte güzel bir gün geçireceğiz.

Sevgiler

MFG(+)

Merhaba Soner Bey,

İznik'ten Orhangazi ye ,dolayısıyla İstanbul a otobüs ile dönmeyi düşünüyoruz.Bizim gurup için 40 km yeter gibi.Ama sizleri de otobüsümüze alıp Orhangazi ye kadar götürebiliriz.Böylelikle sevdiğimiz dostlarımızla bir saat daha fazla zaman geçirme imkanımız olur.:)

@Tuğrul

Evet siz de musait olursanız bizimle gelirsiniz hem en azından yine birlikte olmus oluruz

Sevgili Ulaş;

Senden ricam annemi listeden çıkartman abi. Baktım gelen arkadaşların çoğunluğu haliyle bisikletsever, yürüyüş grubu pek olmayacak anneme tekrar sordum, o da o zaman ben size ayak bağı olmayayım dedi. Sıkılabileceğini düşünüyorum bende, biz bisikletlerimizi sürerken o tek başına kalacak. Yani sen kardeşim bunu baştan söylemedin miydi ona diyebilirsiniz ben de size sadece "Kadınlar işte" diyorum.:D Napim abi.

Yani liste şöyle olsun;

UlaŞ
Hasan
BehÇet
TuĞrul
Fatih - Mfg(+)
Selİm
Turhan
LÜtfÜ
Ramazan
Aydin
Barbaros