Scudo Sports

Delta Bisiklet İznik Turu 27 Mayıs 2007 Pazar

Scudo
gelmeyenlerin neler kaçıracağına dair küçük bir hatırlatma: :)

[gvideo]-5878284945797291404[/gvideo]

Merhaba, arkadaşlar...
sanırım liste yavaş yavaş son halini almaya başladı... 2 ay önce bisikletini alabilmiş ve ilk defa böyle bir organizasyona katılan biri olarak sorularım var?

(Soruları yazınca Ulaş’ı aradım) Bazılarını cevabını aldım. Benim gibi ayrıntıları merak edenler için foruma yine de yazayım dedim. Bazı sorularımın cevabı hala yok, onlarıda hep beraber cvaplayabilirsek sevinirim.

1. Otobüse saat kaçta nerde bineceğiz?
• 08:30/09:00 arası Delta bisiklet önünden
2. Dönüşte kaçta nerde ineceğiz?

3. Bize bu gezinin maliyeti ne olacak?
• Katılımcı sayısına göre değişir, ama ortalama ne kadar olur?
4. Gelirken yanımızda olması gerekenler?(hiç katılmamış biri için)
• Sandviç, su,
5. Gelirken yanımızda olmaması gerekenler?

6. Acıkınca ne yapacağız? vb.

7. Kask Zorunlu mu?

1. Otobüse saat kaçta nerde bineceğiz?
• 08:30/09:00 arası Delta bisiklet önünden
2. Dönüşte kaçta nerde ineceğiz?
• saat 21:00 gibi yine delta önüne
3. Bize bu gezinin maliyeti ne olacak?
• Katılımcı sayısına göre değişir, ama ortalama ne kadar olur?
4. Gelirken yanımızda olması gerekenler?(hiç katılmamış biri için) otobüs ücreti/kişi sayısı yaklasık 30 YTL
• Sandviç, su,
5. Gelirken yanımızda olmaması gerekenler?
• genel ihtiyaclar yagmurluk yedek giyim
6. Acıkınca ne yapacağız? vb.
• acıkınca yemek yicez :) nerede konusuna gelince bir yerler buluruz ama genelde lokanta tarzı yerler olur.. isteyen istedigini yiyor.. kimse ac kalmıyor havalar iyi olursa karpuz falan da keseriz.. :D
7. Kask Zorunlu mu?

• kesinlikle zorunlu

Yukarıdaki mesaj karışmış pardon...

Arkadaşlar bir bütün olarak hareket ediyoruz.. Daha önceki turumuzda bir yerle anlaşmış ve fiks menu almıştık..

Bu defa öyle bir sey yapmayacağız herkesin acıkma saatinde bir koy yeri olabilir veya bir lokanta olabilir bir yerlere gidip karnımızı doyuracağız..

Ben dışarda yemem diyen arkadaşlar da olursa kendi kumanyalarını getirebilir.. Bu konuda herkes serbesttir...

Değerli arkadaşlar ücret konusunu tekrar deyinmekte yarar var

Biz bir otobusle anlasıyoruz

söför bizden bu iş için 1.000 YTL istiyor diyelim ki 40 kişi gidiyoruz adam başı 25 YTL ödüyoruz ve otobüs tüm gün bizim oluyor... Zaten 35-40 Arasında gidiyoruz. Bu sayıya ulaştığımız an başka kimseyi almıyoruz

Bizler bisiklete binmeye başladıktan sonra otobüs bizi arkadan bellirli aralıklarla takip ediyor yorulan veya başka bir durum oluştuğunda otobüs o kişiyi alıyor..

tur bitiminde otobüs geliyor bizi alıyor ve dönüyoruz..

günü birlik gittiğimiz için kimsenin bir zamanı da kaybolmuyor..

sabah çıktığımız eve akşam dönmüş oluyoruz ;)

Herkese Merhabalar.

Ulaş bizde katılmaya karar verdik.

Serhat (Frontalier) ve Uğur (Darkeagle) olarak bizi de listene ekleyebilirsin.

Görüşmek Üzere.

Tamamdır sizi de ekledim

UlaŞ
Hasan
BehÇet
TuĞrul
Fatİh
Selİm
Turhan
LÜtfÜ
Ramazan
Aydin
Barbaros
Vedat
Cem
Harun
HÜseyİn
Banu
Serdar
ErgÜn
Engİn
Mehmet
Pinar
Nazim
Serhat
UĞur

Sevgili Ulaş; Ben ve Arkadaşım Mehmet 27 mayıs İznik gezisine Avrupa Yakasından katılıyoruz, Bu nedenle Şunu sormak istiyorum, Öncelikle Delta bisikletin yeri nerde? Benim bildiğim kızıltoprakta Fenerbahçe stadını geçtikten sonra E-5 'e giden bir çıkış var.
Oralarda da motor mağazaları var dı, buralara yakın mı?

ikinci sorum ise Delta bisikletin yakınlarında yada önünde Araç parkyeri varmı dır, bir sorun yaşarmıyız?

İlgine şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

Ulaş, Engin'in sorduğu soruya bende katılıyorum. Delta Bisiklet'e kendi araçlarımızla geleceğiz. Nereye bırakabiliriz. Sabahın erken saatinde sıkıntı yaşamayalım sonra.

@Engin YILDIZ

merhabalar ben de o zaman bir taşla iki kuş vurayım :)

Delta Bisiklet o yola girmeden hemen önce... yani motorcuların bulundugu yere gelmeden 10 mt önce.. başka bir şekilde stadın tam karşısında... kapı girişinin tam karşısı..

bir resim de eklemek gerekirse

http://www.mototr.com/Custom/MotoTR/MOTOTRDELTA.JPG

park sorunumuz yoktur.. 14 araç alabilir :D

;)

UlaŞ
Hasan
BehÇet
TuĞrul
Fatİh
Selİm
Turhan
LÜtfÜ
Ramazan
Aydin
Barbaros
Vedat
Cem
Harun
HÜseyİn
Banu
Serdar
ErgÜn
Engİn
Mehmet
Pinar
Nazim
Serhat
UĞur
SelÇuk
Burak

Ben de gelmek istiyorum...
Beni de listeye eklemeniz mümkün mü ?

@zzyzx

Çok teşekkür ederim, Bizi bilgilendirdiğin için.

Birde tepeden bakmalı...

:)

http://img517.imageshack.us/img517/4221/deltakz4.jpg

@behcetatinc

Sait ? Hangi Sait, şu özlemle beklediğimiz Sait mi yoksa.
Vaayyyy bu tur süper olacak, tüm eski dostlarla bir arada olacağız demekki.

@zzyzx

Selam

Bu durumda gerçek katılımcı sayısını belirlememiz gerekiyor.

Ulaş, bu geziye gerçekten katılacak kişi sayısının belirlenmesi amacıyla biraz kaporo toplamanda fayda var şeklinde düşünüyorum.
Ben sana en erken 19 mayıs cumartesi günü uğrayabilirim, bu zaman dilimi de istediğimiz büyük bagajlı otobüsü bağlamak açısından gecikmeye sebep olacaktır, bu anlamda buradan bir hesap numarası bildirirsen, salı günü kaporo anlamında 20.YTL yatırmak istiyorum.
Gerisini de tur günü hallederiz. :)

Sewgiler

Merhaba Arkadaşlar,
Mümkün olduğu kadar erken bildirimde bulunmak için Ulaş'ın yerine ben yazıyorum. Bugün öğrendiğimiz kadarıyla otobüsün istemiş olduğu fiyat 1200.00 YTL. Bu tutar sadece ulaşım için ( tümgün otobüsün bağlanması, otobüs gideri ve feribot ). Listede gördüğüm kadarıyla 26 kişi gelmek istediğini belirtmiş, 30 kişi olduğumuzu var sayarsak kişi başına 40,00 YTL düşüyor. Zaten bir değişiklik olmaz ise maksimum 35 kişide liste kapatılacak. Daha önceki gezilerde geleceğini beyan edip gelmeyen arkadaşlarımız olduğundan bu kişilerin ödemesi gereken tutarlar, gelemeyeceğini bildirip genede ödemesini yapan arkadaşlarımızı tenzi ediyorum, Ulaş tarafından ödendi. Kısacası, otobüsün parası en azından kaporasının önceden verilmesi gerekli olduğundan katılacak olan arkadaşlarımızın bu hafta içerisinde ödemelerini Ulaş'a yapmaları gerektiğini ÖNEMLE HATIRLATMAK İSTİYORUM.
Yemek yenilecek mekan belirlenmesinde herkesi tatmin edecek bir uygulama yapılamayacağından, İznik'e gidildikten sonra birkaç saat serbest vakit uygulaması yapılıp herkesin istediği yerde yemek yemelerine imkan sağlanılması düşünülmektedir. Geçen sene oraya yapmış olduğumuz turda İznik içerisinde her bütçeye uygun restaurantlar olduğunu görmüştüm. Bu konuda da haberiniz olmasını istedik.

Sevgili ve değerli arkadaşlar bu ince düşüncenizden dolayi sizlere teşekkür ederim...

Sevgili Frontalier harita için çok sağol çok güzel olmuş eline koluna sağlık.. hatta alıp iletişim kısmına da koymayı düşünüyorum :)

Turhan ve Behcet abi ince düşüncenizden dolayı yeniden teşekkür ederim...

evet arkadaşlar yaptığımız turda bazı arkadaşlar geleceğini söylüyor ve ben de ona göre otobüs ayarlarken onların yerine ücretini ödüyorum..Ama gelmeyen arkadaşlar olduğu zaman da benim cebimden çıkıyor... Bu konuda daha duyarlı davranıp otobus ücretlerini öderseniz ben ve arkadaşlarım zor duruma düşmez..

Değerli Arkadaşlarım

bu gezilerde ben başta olmak üzere herkes kendi gidiş dönüş ücretini ödüyor.. kendi masrafını karşılıyor.. Bir turizm firması (Akışlı Turizm) ile anlaşıyoruz ve bize ekstradan da indirim yapıyorlar. Normalde bir günlük otobüs kiralama daha fazla tutuyor ama bizler bisiklete binmek icin gittigimizden dolayı indirim yaptırıyoruz..

En son konuşmemızda firma bizden 1200 YTL istedi buna feribot ücreti de dahil.. bilmeyenler icin belirtmekte yarar var.. otobusun feribot ücreti gidiş dönüş yaklaşık 180 YTL dir..

Neyse konuyu fazla uzatmayalım.. sayımız 30 u geçtibu yüzden gelmek isteyen arkadaşlar olursa fazla gecikmesin cünkü 35 kisi de kontenjanı kapatmayı düşünüyoruzz

saygılarımla

ulas

Geri