@ulas
yarışma sonuçlarının karışmasından bahsetmiyorum,varsın karışsın ,federasyonda daha önce defalarca karıştı,ben kendi adıma yarışı koşup kendimi zorlamaktan ve bitirmekten zevk alıyorum,kolumda saatim var,zamanımı bildikten sonra sorun yok,1 dk 5 dk bunlar sıkıntı olacak neden,örnek ilk grup yüzme startını aldı,ardakan bir başka grup,başka grup,peki bir dakikanın espiriside yok,amaç yüzme startını ayırmak muhtemelen rahat bir çıkış olsun ama,bisiklette muhtemlen 100 kişi aynı anda sürüyor olacak,düşünüm formula 1 pistinde alonso ve diğerleri yarışırken ,bu bizim gibi hiç yarış koşmamış insanlarda aynı araçlarla piste çıkmış yarışıyor olsun,orada ne olursa burada olzacak ,bu en kötü seneryo ama ihtimal içinde,geçen yıl iki ayrı grup aynı anda start aldı,beraber bisiklet sürme esnasında yol kullanma adabı şekli, makara değişimi gibi gerekçelerle ,biri beyin travması,diğeri omuz kırığı diğerleri çeşitli yara berelerle yarış dışı kaldı,kırılan maşalar,birbirine giren jantlar,yerdeki kanlar vs...