Scudo Sports

Decathlon

@Emre Gözütok

Asics termal içliğin sarı siyah olanını forumdan İslam Gölge arkadaşımızdan aldım 2. el..Gayet kullanışlı bu mevsimde kısa kollu olmasına rağmen hemde...Bol pedallar

Scudo
beden sorunu olmayacaksa, siz beğenin ben alıp göndereyim. hemşehrime bu kadarcık bir jesti çok görmüyorum. ancak beden konusunda net şeyler söylerseniz, istediğiniz ürünü alır gönderirim.

@Mehmet Levent

Mehmet Bey teşekkür ederim. Hafta sonu Foça turu sırasında bu konuyu tura katılan diğer arkadaşlarla da paylaştım. Karşıyaka'da Germaturk isminde bir fabrika satış mağazası varmış. Zaten tur sırasında birçok kişide buradan alınmış olan termal kıyafetler vardı. O mağazaya bir uğrayıp bakacağım. Eğer istediğimi bulamazsam belki sizi rahatsız ederim. İlginiz için tekrar teşekkürler...:)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Yücel Kara

O mağazaya uğradığınızda çeşit ve fiyat araştırması yapabiilir misiniz? Belki biz de faydalanabiliriz.

Decathlon , Mart 2012'de İzmir Gaziemir'de mağaza açıyor . Paraları biriktirmeye başlayın .

@Cem Unden

Bak bu süper haber işte. Zaten ben de Gaziemirde oturuyorum. Umarım en kısa zamanda açılır.

@Emre Gözütok

onlar aynı ürünlerin isimlerinin değiştirilmiş hali. Moroutlet'teki ürünlerin hepsi orijinal markaların yan ürünleri. Kalite olarak fark eder mi bilemiyorum ki şu ana kadar şikayetçi olanı duymadım. Kendim de memnunum. Üşümek ne kadar değişken bi olay olsa da mor outlet'in içliğinim altına sadece ince bi koşu tişörtü giyerek istanbul'un bu havasında rahatsız edecek derecede üşümeden sürüş yaptım.

decatlon mağazasından btwin dağ bisikleti ayakkabı almayı düşünüyorum.. kullanan arkadaşlarımız yorum ekleyebilirlerse sevinirim....
herkese sevgiler..

Ankara Decathlon'dan 3 km kadar uzaktayım. Çok büyük bir hayrını görmedim :D Ivır zıvır alınacaksa iç lastik, pompa, çanta, eldiven vs.. falan iyi. Ama onlar için de daha iyi alternatifler yok değil. Bisiklet bölümünü geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum şahsen.

• Beğen
Tepkiler: ahmet tarık ok
Sadece dekatlona bağlı kalmayın bazı bisiklet ürünü satan internetsitelerinde mükemmel guzel kıyafetler ve çok uygun fiyatlarda bir bakin derim.iyi forumlar :)

• Beğen
Dechatlon Ankara mağazasına bir kaç kez elektronik posta gönderdim,hemen dönüş yaptılar ancak sonuç =0
Dışarıda hava - 5,- 10 olmuş hala dalga geçer gibi kısa kollu forma ve kısa tayt satıyorlar."Kardeşim şuraya bir kaç tane bisiklet kış kıyafeti koysanıza" dedim,yerleri küçükmüş...Saçmalığa bakar mısınız.Konuyla zerre kadar ilgisi olmadığını anladığımdan uzatmıyorum."Bu reyondaki yazlık malzemeleri kaldırıp yerine uzun kollu forma ve tayt koyacaksın" dememe gerek yok.Belli ki onu da anlamayacak.Termal iç giyimden anladığı şey de muhtemelen Kaplıcalarda giyilen bir kıyafet olmalı bu arkadaşın.Kayak reyonuna yöneliyor,erkek bölümündeki içlik çok pahalı geldiğinden kadın reyonundan 18 tl ye 2X L içlik alıp çıkıyorum.İki gün sonra - 6 Derecede test ettikten sonra iki tane daha alıyorum.Bu güne kadar giydiğim en güzel termal içlik bu.Tereddüt etmeden alabilirsiniz.Lastik,pompa ıvır ve zıvırları geçiniz beş para etmez.Sadece zaman zaman denk geldiğimiz kıyafet ve gözlük,hepsi o kadar.

• Beğen
Genel olarak pek çok ürünü çok fazla gezmeden almak adına başarılı ama ne alacağınızı da bilmeniz gerek..Çin malı yama seti alıorsun gidip 10 tanesine 20 TL vermenin alemi yok Yıba çarşısındaki bisikletçide 48 tanesi yapıştırıcısı ile 5 TL ama YIBA çarşısında da pilsiz manyetik far veya bisiklet rafı bulamazsın bunları da decathlondan alacaksınız.ben memnunum..Ayrıca iç lastik de YIBA da daha ucuz :) sarf amaçlı şeyler her yerde var ama kaliteli aksesuarlar alyan(SKS marka) veya aydınlatma far gibi ürünlerde öneririm.
Eurodaki artş nedeniyle alyan artmıştı gözlemlediğim kadarıyla..

Bisiklet rafını ben delta veya erdoğanlarda bulamamıştım deatlondan almıştım bisiklet rafı dediğim
https://lh3.googleusercontent.com/-y082dgiOBGI/Tujww_THgZI/AAAAAAAAAC8/WS3TcetQACM/s640/DSCF0612.JPG

yazın 69 tl'ye aldığım forma şimdi 99 tl.. fiyatlar fena artmış. Ama decathlonda hoşuma giden şey hiç soru sormadan ürünü hemen iade alabilmeleri.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Ben istanbuldaki bayrampaşa decathlon mağazasına geçen hafta gittim.Spd ayakkabılar gelmiş fiatı 136tl 1 çift aldım.Birde ayakkabı kılıfları gelmiş 49tl güzel kalınlığı iyi en azından yağmur ve soğuktan koruyor.x Bir çift aldım denedim iyi aynı zamanda yol ayakkabılarına uyumlu hem mtb de Üzerinde hangi numara alınacak ise mtb veya yol ayakkabı no ları yazılı

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
bugün decathlon'daydım. mtb ayakkabıları indirime girmiş. 70 (veya 80) olmuş...
haber veriyim dedim. belki aramızda bakmak isteyen olur.

İnternette Mart ayında İzmir'de açılacağına dair haber okumuştum. Haberde "İzmir Gaziemir Rönesans Alışveriş Merkezi’nde 3.500

metrekarelik mağazasıyla hizmete girecek" diyordu, fena heyecanlandım :) Umarım uygun fiyata yol bisikleti ayakkabıları vardır da öğrenci halimize yardımı dokunur...

Dün gitme fırsatı buldum bende. Çıkamadım birkaç saat :) Pekçok ihtiyacımı da almış oldum. Umarım İzmire de açılır.

502 almıştım 48 liraya geçen ay 15 gun öncede sigma 1009 aldım 70 liraya herşeyi gösteriyor. almasaydım bunu alırdım fiyatı 110 liradan 65 liraya ındırmışler

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Fiyat çok iyi. Yaklaşık 5-6 ay kadar önce 95 tl'sına aldığımı hatırlıyorum.

Geri