Scudo Sports

Decathlon

@Erdal YILMAZ

İnşallah yarına kadar bitmez ise gidip alacağım. Daha ucuzu imkansız gibi.

Scudo
son 1-2 tane kalmıştır.
genelde decothlon böyle yapıyor.
ama count 8 alıcaklar içinde sigma 12.12 'ın fazla tercih edilicek bir yanı yok.
bende count 8 kullanıyordum,sigmaya geçtim fakat 16.12'ye.
16.12'nin count 8den farkı kadas termometre kronometre ve benim için en önemli şey olan arka aydınlatma.

yani count 8'i olan arkadaşlar sakın onu çöpe atıpta indirim var diye 12.12'yi kovalamasın :D

Son 3 tane kalmış. Ben sepete ekle dedim öylece duruyor :D Yani bende 1 tane cepte. :D Bayii'yi arayıp soracağım fiyat geçerli ise gidip alacağım.

decothlon çalışanları onları çoktan almıştır yakında facebookta görürsünüz satanları :) decothlon çalışanları oradan önceden alıp ürünü depoya koyuyorlar el altından üstüne bindirerek satıyorlar bizzat şahit olduğum bir olaydır !

• Beğen
Tepkiler: Uğur Ece
Tercih edilecek yanı çok ; yakıt , kcal , termometre vs. arada 13-14 fonksiyon fark var.

@Orhanalkaya

Ben rahattayım :D Sepete ekle dedim öylece duruyor. Bayii'deki durumu bilmiyorum. Yarın arayıp öğreneceğim.

ışık sigma 16.12 ' de var bunda yok.
ama bunda olanda 16.12'de yok :D
misal fuel save - total fuel save gibi özelikler 16.12'de yok

Decahtlon'da internet fiyatları ile mağaza fiyatları farklı olabiliyor,mağaza stoklarında görünen bir ürün,raflar da olmayabiliyor,ilginç bir firma.

Bir hafta önce Bayrampaşa mağazasında bir tane kalmıştı umarım yenileri gelmiştir

@Çağlayan

Raftaki ürünün stok takibini yapmak zor. Her satışı bilgisayar üzerinden yapmalarına rağmen VatanBilgisayar dahi bunu tam olarak çözmüş değil.

Decathlon'un sitesinde stokta yok gözüküyor mağazada belki kalmış olabilir ama sanmıyoorum.

@Umut Kılınç37

E-posta attım cevap verdiler ama ürünü anlamamışlar. Şimdi tekrar attım bakalım ne diyecekler.

İzmir'deki Decathlon'da son bir tane kalmıştı bir saat önce arkadaşa aldık.

• Beğen
Tepkiler: Enis Avcı
@Burak Küçük

Demek ki ben gittiğimde son ürünü siz almıştınız :( Neden neden aldınız ? :D

809 ve 1009 sıgma km saatı aldım bu ay 120 liraya bunuda alsammı dıye dusunmuyor değilim fıyat çok uygun

Bugün saat 2gibi marmara foruma gittiğimde yoktu yada vardıda ben göremedim.

Geri