Scudo Sports

Decathlon

Scudo
slm.bugun istanbul forum decathlona gittim ve ellerinde bu gözlükten kalmamış ya :(

özcan bey elinizde fazla varmı acaba bu gözlüklerden?
satarsanız falan küçükyalıdan elden alabilirm.ö.m atabilirsenz çok sevinirim.

Gozlugu yaklasık 3 aydır kullanıyorum. Gayet sık guzel ve kullanıslı. Hemde uygun fıyatlı. Herkese tavsıye ederım.

@özcan böcek

malesef başka yok. gözlükler hemen girişte solda duruyordu, bende ilk gittiğimde görememiştim başka gözlüklerden almıştım, kasaya giderken cansız mankenin üzerinde tesadüfen görünce o şekilde aldım =) sizinde gözünüzden kaçmış olmasın? yetkiliye danıştınızmı

@R.HarunYeniçeri

Çözüm: Halis muhlis çam sakızı (normal ciklet değil) çam sakızını söküp diğer camlardan istediğiniz birini takmak için yapmanız gereken suluğunuzdan su döküp sakızın 2-3 sn. de kurumasını beklemek

sordum.hatta 2 kişi seferber oldu benim için :D
bütün reyonu boşattık ama bulamadık :(
ankara şubesine falan ulaştım ama onların elindede yok.haftaya gelcek dediler ama inş gelir

decathlon mağazasına bu hafta uğradım, fiyatlar 2 ye katlamış resmen. 86 liraya geçen ay aldığım ayakkabı 117 lira, 110 lira olan araba taşıyıcı 125 lira. hemen hemen her şeye zam gelmiş. bisiklet fiyarları uçmuş gitmiş zaten...

birdaha decathlona uğrayacağımı sanmıyorum ...

çok ağır eleştiri yapanları anlamak mümkün değil açıkçası paran varsa zaten en kalitelisini alırsın acımazsın ama yoksa bu tip alternatif yerler sizi çıkmazdan kurtarır... en ucuz forma ve pedli taytını kullanmaktayım forması hızlı kuruyor teri anında emiyor yani yapması gereken işini yapıyor açıkçası taytı rahat ama çok uzun süreli yolculuklarda biraz sıkıntı yaratabiliyor... suluklu çantasından memnunum sele altı çantasından alyan setinden de memnun kaldım... ucuz yağmurluk mavi renkte olan gayet hoş görüntüye sahip ve dikkat çekici reflektörlü nefes almıyor ama işini görüyor... outdoor malzemeleri açısından da gayet zengin ki türkiye de kim nerde hepsini bir arada bulabilmiş bir mağazada lütfen arkadaslar nankör olmayalım... avrupa mağazalarını gidip görenler olumlu şeyler yazarken gidip görmeyenler niye kötülüyor ve olumsuz düşünüyor anlamış değilim.. indirim zamanları var... her cebe uygun.... istanbul daki mağazada ben ne zaman gittiysem turistlere rastladım ve hepsi avrupalıydı.. fazla söze gerek yok bizim ülkeye ne getirsen ne yapsan yaranamazsın çünkü bizim halkımız çok bilmiş...

bir de decathlon'un "müşteri memnuniyeti" odaklı politikasına hayranım :)

hiçbir ürünün iadesinde veya değiştirimesinde, yasal zaman geçmiş olsa dahi, hiç zorluk çıkarmıyolar :)

Btwin markalı kaskları son derece kaliteli ve uygun fiyatlı.

Bmx icin üretilen kaskları tasarım olarak gercekten cok hoş ama ''L'' boyu yokmuş.

2 sene evvel "dekatlon Türkiye ye geliyor gözümüz aydın" diye biraz ülkemizdeki fiyatlara sitemkâr bir yazı yazmıştım forumda, bu yazı kayboldu forumdan, kişi yada kuruluşlara hiçbir saldırı yoktu bu yazıda. Neden kayboldu anlayamadım. Şimdi görüyorumda, bu yazılar silinmemiş demekki ilerleme var. Kesinlikle dekatlon hayranı değilim, keşke bizim girişimcilerimiz böyle mağazalar açsalarda bizde uygun fiyatlı malzemeler alabilsek. Özellikle tekstil konusunda bukadar gelişmiş bir ülkede yaşıyoruz ama birtane kışlık bisiklet pantolonumuz yok. Bilindik markaların var onlarda maşallah uçmuş. Daha dün çok ünlü bir markanın bisiklet için su geçirmeyen eşofman altına baktım fiyat 55 euro, e kusura bakmayında biz kazmıyız yoksa ordan öylemi görünüyo...

Decathlon bayrampaşa mağazasına bu gün gittim. b'twın marka 4 adet camı olan bi gözlük bakmıştım internet sitesinden 29 liraydı fiyatı.

fakt mağazada bu gözlüklerin kutusundan 2 adet cam çıktı. camları çalmışlar :)

Merhaba; kışlık giyim konusunda ürün araştırmaları yapıyorum. Decathlonda B'twin marka uygun fiyatlı ve kullanışlı olduğunu düşündüğüm kışlık mont, yağmurluk v.b. ürünler var. Fakat sorun şu;
İzmir'de yaşıyorum ve Decathlon internet üzerinden satış yapmıyor. Sizden ricam B'twin marka ürünleri İzmirde satın alabileceğim ya :) da internet üzerinden satın alabileceğim başka mağazalar var mı? Ya da Decathlondan alışveriş yapmanın başka bir yolu var mı? Sahibinden.com'da B'twin ürünlerine ait ilanlar gördüm fakat onlar da Decathlon'daki fiyatlardan daha pahalı. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Decathlon mağazası internet üzerinden satış yapmıyor maalesef.Yakında internet satışı başlayacağı söyleniyor ama kesin bir tarih yok.Ucu çok açık yani..

B'twin marka ürünler sadece decathlon mağazasında satılıyor.Diğer sitelerden satış yapanlar , sipariş olduğunda gidip oradan temin ediyor.O yüzden pahalı...

Şu an için tek yapabileceğiniz , İstanbul'a gelmek yada yakın bi arkadaşınız vasıtası ile almak.Ama beden konusu sıkıntı olabilir.Decathlon sitesindeki beden tablosu nispeten işe yarıyor.

• Beğen
Tepkiler: Yücel Kara
@AYDIN DİRİCANLI

Teşekkür ederim ben de diğer sitelerde yapılan satışların dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Belki de bu sitelerden almak durumundayız. Biraz daha pahalı olacak ama İstanbul'a gitmekten daha ucuza malolur sanırım.:)

Günaydın,
(link) siteyi ziyaret et.
Uygun fiyatlı ürünler bulubuyor.Kargo ile de gönderirler.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Yücel Kara
@Sabri Atalay

Ben de merak ettim moroutlet'teki Asics markalı termal içlikler orjinal midir, güvenebilir miyiz ?

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Emre Gözütok

Günaydın,
Geçen sene ASC uzun kollu formadan almıştım çok memnunum.
Asics in Orjinalliğini firmaya telefon açıp sorabilirsin.
Biliyorsun bu tür ürünleri makina da yıkamayacaksın elde ve toz sabun ile yıkıyorsun.

Geri