Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Hiç düşünüp yorulma "Mosso CAVALIER 700 CLARIS" al kurtul 1310 internet fiyatı var pazarlıkla 1200'e alır kalan paranla da bir km saati alırsın :)

Scudo
Teşekkürler =) ama XRS40 Sora'nın donanımı, özellikleri bu bisikletten daha iyi değil mi?

@Nini Sıralamada sora'nın hemen altında yer alan bir sistem ama pek fark edeceğini sanmıyorum ayrıca Mosso ile salcano arasında nerden baksaniz 200 TL fark var ve ben Mosso kadro kalitesinin daha üstün olduğunu söyleyebilirim... Ağırlık da sadece 10 kg

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@Nini Ben bir şehir bisikletini kullanıyorum şuan Mosso'nun Yeni Ankara Motor dan almıştım gidip yerinde görürseniz daha iyi olur. Ama şunu söyleyeyim forumda en az 5 kişiye Mosso aldırdım ve inanın hepsi teşekkür etti tek tek.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Btwin Triban 500 tek geçerim sora sistemi var 57 bedende pedallı 9.9kg ama şu an stokta sadece 48 var uyar mı bilmem boyunuz 165 170 arası ise uyar bence ütelik 1200tl üstüne kask eldiven km saati alırsınız.
Ama lastikler 650

Evet onu ben de düşündüm ama stoklar bu sene gelmeyecekmiş sanırım öyle dediler.

Henüz bakamadım bütün günüm erdoğanlar bisikleti aramakla geçti internette ki adresine zor da olsa gittim ama taşınmışlar :') Yarın taşındıkları adrese gidicem sizin dediğiniz bisiklete de bakarım ^^

Merhaba, ürünü aldınız mı?

Hayır çünkü hiç bir yerde bulamadım stoklarda yok ve gelmeyecekmiş sanırım.

önerirmisiniz verdiğimiz paraya değermi bu

btwin kullanicisiyim ama fiyatlar eskisi kadar cazip gelmiyor bana kamanya indirim beklemej lazim

Ben btwim triban 3 hariç beğenmiyorum ama rockrider serisi çok güzel

(link)

şöyle bir bisiklet düşünüyorum. benim tank ağır geliyor şehir içinde. manevra kabiliyeti pek yok
işe gidip gelmelik böyle birşey alayım diyorum. şehir turu için de ideal gibi duruyor.

ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Bende aynısından kullanıyorum memnunum.hızlı bir bisiklet daha bir sorun yaşamadım aktarıcının microshift olması sizi yanıltmasın gayet başarılı 10.8kg yazıyo m boyda ağırlık doğru

1.60 ve m boy aldım yaş15 o yüzden

benim boy 180 L olur gibi, haftaya gidip test edeceğim

Geri