Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Salcano xrs 030 kullanmış biri olarak gerek tasarımından gerekse servisinden dolayı salcanoyu tavsiye etmem
Carraro veya mossonun tiagra donanımına bakın derim
Salcanonun jant ve lastikleri daha iyi ama negatif yönü çok bu markanın

Şehir bisikleti için de meridayı önerebilirim cw serisi gayet güzeldir

• Beğen
Tepkiler: bua ve Keşkeler
Scudo
@Uptown Cyclist @Yigit Kurt @Deniz A

Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için bütçem de biraz sorun yaşadım o yüzden sanırım Triban 3 alıcam ^^

Merhaba biraz araştırdıktan sonra Triban 3 almaya karar verdim. Bugün, yarın gidip alırım ancak bu benim ilk yol bisikletim olacak yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Orada ki satıcıya sadece boyumu söylesem bana uygun bir bisiklet verir mi? Yoksa daha detaylı ölçümler mi yapmalıyım? Bunları nasıl çözeceğim, kendime uygun bisikleti nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim =) Ankara'da yaşıyorum

Boyum: 170
Kilom: 55

Başlangıç için iyi bir f/p ürünü.Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Kilodan ziyada bacak boyunu ölcmelisin 54 kadro olabilir 51 de olur fakat tribanlarda 51 kadroda 26 jant kullanılıyor tam alt limit olarak 54 kadro iyidir bacak içi ölcünüzde 78-83 arası ise gayet rahat edersiniz.

• Beğen
Teşekkürler.

Şimdi ölçtüm de 79 Geldi. Doğru ölçtüm mü bilmiyorum.

Ankara'da ki şubelerine gitsem onlarda da yok mudur ki?

Valla bende bu hafta uzun kararlar sonunda Triban 3 alıcam sanırım :) 5 6 ay sonra da nasipse bir tane Giant düşünüyorum.İlk yol bisikletim olucak umarım ikimizde memnun oluruz.Kadro boyu olarak da 54 kadro aşağısı 650 yani 26 jant oluyor satarken falan sıkıntı olur + yol bisikletinde yetmiyor 26 jant 54 kadro al keyfine bak derim.M beden oluyo sanırım 54 kadro.Yinede bir sor derim

• Beğen
@Nini

Sorulabilir elbette ama olacağını zannetmiyorum. Olsa ben de almayı düşünüyordum :D

Triban 3 uygun kadro boyu zor bulursunuz. Stokları bitik

48 lerde zaten 700c lastik değil küçük jantlı çocuk bisikleti gibi

• Beğen
Mecburen stokların yenilenmesini bekleyecem sanırım =')

Yanlış bilgi vermiş olmak istemem ama stoklar ancak 2016 mart nisan ayında yenilenir. Birde triban 3 artık yok diye biliyorum. Microshift vitesli olanları

• Beğen
triban 500'de microshift var triban 3'ün tekrar çıkacağını zannetmiyorum

Yükselen kur seviyeleri ile birlikte 900 tlye artık triban 3 gelir mi ? Gelse bile aynı cazip fiyata satılır mı? Tercih edilir mi? Bilemiyorum.

• Beğen
Yani forumda tavsiye edilebilecek çok modeli kullanan arkadaş var. İnceleyip karar verirsiniz. Kolay gelsin

• Beğen
Yine bu şekilde 1000 Liraya kadar markalar modeller önerebilir misiniz? ^^

Salcano xrs 040 sora setle olanı vardı bulabilirsiniz belki uygun kadro boyunu ana 1000 tlye 2014 olanlardan kaldı ise bulursunuz. 2015 leri 1500 civarında

(link) var dediğin fiyata en yakın. Bir an önce alıp sürme gibi bir niyetin yoksa biraz bütçeni artırmaya bak. İlla sıfır alıcam demiyorsan ikinci ellere de bakabilirsin.

Peki ya bu ikisinden hangisi benim için daha iyi ve mantıklı olur. Bunlar iyi modeller mi sizce? Siz olsanız bu ikisinden hangisini alırdınız veya ikisinide almaz mıydınız bütçeniz benim ki kadar olsa?

(link)

(link)

Geri