Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Selamun aleyküm. Önümüzdeki ay inşallah Btwin Rockrider 500 dağ bisikleti almayı düşünüyorum, bisiklet konusunda pek bilgisi sahibi olmadığım için sizlerle istişare etmek isterim.. öncelikle bisikleti kullanacağım alanlar genel olarak şehiriçi olacak, havaların ısınmasıyla beraber ayda enaz 5-6 kez Eymir'de arazi sürüşlerim olur. Ankara/Çankaya'da oturuyorum burada yollar hep bozuk çoğu yerde asfalt yamalı veyahut 10-15 cm gibi büyük çukurlar var :) haliyle asfaltında arazindan pek bir farkı yok. Almak istediğim bisiklet ile nasipse bu yaz yakın arkadaşımla 500-600 km kadar uzun bir tur yapma planımız var bu bisiklet buna uygun mu bilmiyorum.. Bütçem max 800 Lira.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

(link)

Scudo
Osmanım bende almayı düşünüyorum, ilk sen alıp beni aydınlatırsan müteşekkil olurum

Yorumlarınız için teşekkürler nasipse bende önümüzdeki ay alacağım.

Arkadaşlar bu bisikleti arkadaş almayı düşünüyor,tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak istiyorum.
Bisikletin maşası karbon,arka bacakları karbon.
Vites grubu campagnolo xenon 10 lu sistem,aynakol 3 lü truvativ.
Jantlar kendi üzerinde gelen btwin galiba.
Fiyat olarak 1050 lira,
Yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.
Fotoğraflar temsili,aynı bisiklet.
11148749_918129771581987_7912249923173702793_n.jpg 11393054_918129738248657_975323884536348482_n.jpg 11416168_918129798248651_9035769013688231014_n.jpg

btwine türkler tam sıcak bakmyorlar ama fransada çok tutluyor .

Türkler mi sıcak bakmıyor? :D :D :D

Alacağı yerde fazlası varsa biz de nasiplenelim :)

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
@Sadettin Z. Başka bisikletler varda yol bisikleti olarak bu sondu.

Nerden aliyorsunuz acaba? belki ilerde yeni urunler gelir?

@serdarkoc

Arkadaşınız kısmetiymiş demekki. Fiyatına göre cidden çok iyi bir bisiklet. Lakin kadro boyuna dikkat etmesi lazım.

Bir nedenden ötürü almaktan vazgeçerse haberimiz olsun. Benim biradere süper bir hediye olur.

Original 700 kullanıcısı olarak, original serisinin tamamı şehir içinde kullanım için çok keyifli. Lakin 700 modeli engebelerin bol olduğu şehirler için pek uygun değil. Sizin modeli almadığım için zaman zaman pismanlik duymuyor değilim :)

• Beğen
Tepkiler: magrur
Herkese merhaba ;
Başlıkta da belirttiğim gibi işe giderken almayı düşündüğüm bir bisiklet var. Detaylı bir araştırma yapmadım fakat aklıma decathlon geldi ve hemen bu bisiklet gözüme çarptı.

https://i.hizliresim.com/4k2lvJ.jpg

İlgili link ise burada ELOPS 100 ŞEHİR BİSİKLETİ B'TWIN - Şehir Bisikletleri Bisiklet - Decathlon

Sizce bu paraya alınmaya değer bir bisiklet mi ? Gidiş dönüş toplamda günlük maks 7 KM yol yapacak.

Ağırlık : 14,6 kg. olarak belirtilmiş buna rağmen beni yorsun istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Bence alınabilir çünkü günlük yaptığınız km çok değil fazla yorulmazsiniz. Ayrıca tarz sahibi bi bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Engin ATAL
Merhaba benim 1500-1800 TL arası bir bütçem var ve eskiden mtb kullanıyordum, okula gidip gelmek için bir yol-şehir bisikleti almak istiyorum. Okul gidip gelmek dışında da sürekli kullanacağım şehir içinde ve yollarda.

Boyum: 170
Kilom: 55
Ankara'da yaşıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ^^

Biraz daha araştırma yaptıktan sonra aşağıdaki iki ürünü beğendim ama kararsız kaldım sizce bu ikisinden hangisini almak daha mantıklı hangisi daha iyi bir bisiklet?

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: erty
Marka takıntım yok dersen şunu öneriyorum.Cok klişe belki ama yapacak bi şey yok.Salcano xrs 030 tiagra.Nakit alimda 1800 civarı olur.Kesin düşün bence.Ustundeki donanım iyi

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Geri