Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

benim count8 , sigma 16.12 dede bu ses çıkıyordu.
bence çok takılmamak lazım

Scudo
Doğru söylüyosun Kıvılcım zaten yolda giderken duyamayacağın tarzda bir ses sonucta sayaç sorunsuz çalışıyor.Ben yinede bir pilini değiştirip öyle deneyeceğim ses çıkmaya devam ederse en kötü pili yenilenmiş olur 2400 km yaptım pilinde bi ömrü var :)

BTWIN Triban 3 modelini düşünüyorum fakat hiç direksiyonu alttan tutmalı yani yol bisikleti tarzı direksiyon kullanmadım alışabilirmiyim , dengemi kurabilirmiyim ?

Ben de yeni aldım genel olarak memnunum hep mtb kullandım ama yola gecmek istiyordum. kullanırken denge ile alakalı hiç problem yok diyebilirim cok bi fark yok alttan tutarken biraz fazla egiliyorsun onun dısında normal gidonu tutarken frenler altta oldugundan düz yerinde hep fren aradım o biraz degişik geldi.

Ben de kullanıyorum Triban 3. Benim de çekincelerim vardır dropbar gidona alışabilir miyim gibi. Alıştım ama çok da kolay oldu. Sadece kullanırken yola biraz dikkat etmeniz gerekiyor çukur ve kasislere...

• Beğen
Tepkiler: Akın Tezcan
Ben de mtb kullanıyorum. Arkadaşımda triban 3 var ve gayet rahat.. Hatta mtbden daha emniyetli hissi veriyor bile diyebilirim :D 35-40km arası cok zevkli gidiliyor benim kanaatimce

İstanbuldaymışsın. Git bi decathlona mağaza içinde sür 3-5 tur :D Biz alana kadar haftalarca gidip her gidişimizde 2 tur attık. Sonunda aldım, harbiden güzel bisiklet :) Yol bisikletini sevdirdi bana açıkçası :)

Bende yeni takim sayesinde Ng650den whistle domoc gectim tutusun oyle olmassi daga rahat

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza decathlon.com.tr de satılan B'TWIN marka Original 5 Night & Day Şehir Bisikletiyle katılmış bulunmaktayım.
Bisikletin linki bu:
(link)
Bisiklet hakkında çok fazla bilgiye ulaşamadım, ancak B'TWIN markasının kaliteli ürünler yaptığını ve ürün yelpazesinin çok geniş olduğunu gördüm, decathlon.com.tr adresinde bu ürünleri görebilirsiniz.
Bisikleti almaktaki amacım işe gidiş-gelişlerimde kullanmak, işten arta kalan zamanlarda gezmek (öyle dağ-bayır değil) kısaca bisikletimi şehiriçinde ulaşım aracım olarak kullanmaktır.
Burası bisiklet forumu olduğundan mutlaka herkesin bir bisikleti vardır, o yüzden tecrübeli kullanıcılardan bisiklet hakkında olumlu-olumsuz görüşlerini almak isterim.
Zaten şehir bisikleti ancak buna daha iyi bir alternatif var mıdır, almakla iyi mi ettim?
Henüz bisikletim bana ulaşmadı, muhtemelen pazartesi veya salı bana ulaşır.
Ha bu arada bisikletle beraber bir kaç önemli aksesuarda aldım şöyle ki;
1- Lastik Şişirme ve Tamir Seti B'TWIN aldım.
Linki: (link)
2- İki adet (siyah-beyaz) eldiven aldım.
Linkleri: (link)
(link)
3- Bisiklet kaskı 700 B'TWIN
4- Tabiki bisikletin kendisi Original 5 Night & Day Şehir Bisikleti
Ayrıca Kadro, gidon boğazı ve gidon B’TWIN tarafından ömür boyu garantilidir.
Ayrıntılı özellikleri linkten bakılabilir.

Şimdi bunlara ek olarak alınması elzem olan bisiklet kilidi var ancak kararsız kaldım ne almalıyım konusunda, bu konuda kaliteli sağlam bir kilit önerisi varsa sevinirim. Çok ağır olmamalı ve bisiklet üzerinde taşırken sorun olmamalı, taşınabilirliği iyi olmalı, ne bileyim sağlam ve kaliteli birşey arıyorum. Ayrıca marelli diye kendinden alarmlı bir kilit var (link) nasıldır, kullanan var mı? tavsiye eder misiniz? Alınır mı?

b.jpg b2.jpg b1.jpg b3.jpg b4.jpg b5.jpg

Tekerinize taş değmesin, hepinize iyi sürüşler :) :) :)

Yotube de bir videosunu buldum:

@magrur dostum hayırlı oldun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın umarım. Selesi çok rahattı denemiştim. Bu arada Elimden geldiğince ulaştırmaya çalışıyorum. Bisikletle ilgili görüş ve yorumlarını paylaşabileceğin foruma ek olarak bir platform daha düşünürsen, senden sonra alacaklara fikir olsun, bir insan bile fazlasına ulaşsın dersen, hatta demezsen bile yeni modelleri görmek istersen, ileride olacak turlar vs. Paylaşımlar için B'Twin istanbul adlı Facebook grubuna beklerim. Duyduk duymadık demesin kimse :)

Teşekkür ederim, sağolun, bisikletim geldiğinde deneyimlerimi elimden geldiğinde paylaşmaya çalışırım, ancak şuan işim itibariyle turlara falan katılabileceğimi sanmıyorum.
Belki bir gün o da olabilir kim bilir :)

spor amaçlı değil de şehir içi mini ulaşım amaçlı kullanacaksanız gayet yeterli olur onun dışında biraz tur yapayım diyorsanız 17.7 kg ile sizi biraz yorabilir. bisiklet kaskı olarak 20-50 tl arasına da decathlon'da bolca seçenek var aslında. bu modellerin arka yüklüğü çok güzel. tam böyle metalimsi de değil. kazasız pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: magrur
@erencaner aynen şehiriçinde işime gidip gelmek, arta kalan zamanlarda gezmek için, öyle dağ bayır değil tabi, uzun soluklu tur falan yapamam zaten :)
Ama fazlasıyla işimi göreceğine eminim, şehir bisikletleri arasında B'TWIN in en iyisi buydu. Kask konusuna gelince, en sağlamı olsun istedim Allah korusun bir kazada belki hayat kurtaracaktır, araçlardaki emniyet kemeri gibi ihmale gelmez, baktım B'TWIN testlerinde en yüksek puana sahip olan kask buydu onu oldum?
Ağırlığı da donanımlarından kaynaklanıyor haliyle, yoksa çamurluksuz, portbagajsız ve amortisörsüz çıplak bir bisiklet olsa en fazla 15 KG olurdu tahminimce :)
Yorumunuz için teşekkürler...
Sizede kazasız pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Hayirli olsun bence fiyatina gore iyi bisiklet decatlhon candir

• Beğen
Güle güle kullanın. Bende bu modelin bagajsız ve dinamosuz modelini (gri renkli Original 5) alacağım gibi. 1 sene oldu karar veremedim :hihi: İncelemiş ve denemiştim bu modeli. Biraz ağır ve ön amortisör kilitlenmiyor, tek eksisi bu bence. Gece de rahatlıkla kullanılıyor. Aslında bagajı kullanmayacaksınız çıkartabilirsiniz, 1 kg dan fazla o bagajın ağırlığı yanılmıyorsam. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim :hhhhhh:

• Beğen
ben de denedim bunları decathlon'da. zaten decathlon'da satılıp kötü olan bir bisiklet görmedim hakikaten önce şu bisikletçiler çarşısına gidip fiyatlara modellere bakıyorum oralarda market bisikleti diye satılan dandik bisikletlerin fiyatına btwin satılıyor decathlon'da ki aralarında daglar var. gerek müşt. hizmetleri gerek sürekli açık olması vs vs gibi konulardan decathlon varken baska yerden almak saçma.

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Burcuu orijinal 500 modeli arkadasimda sifir gibi az kullanilmisi var satiyo ilgilenirseniz 3 kere anca binmisdir

@BurcuuIMG-20150212-WA0007.jpg IMG-20150212-WA0008.jpg IMG-20150212-WA0009.jpg IMG-20150212-WA0011.jpg IMG-20150212-WA0011.jpg

Teşekkürler fotolar için, öm atsaydınız, kızmazlar inşallah ?! İkiz kardeş sayılabilir gerçi bu iki model birbiriyle :)

Isteyen olursa satilikdir yukardaki resimlerdeki bisiklet

Geri