Merhaba arkadaşlar,
Aranıza decathlon.com.tr de satılan B'TWIN marka Original 5 Night & Day Şehir Bisikletiyle katılmış bulunmaktayım.
Bisikletin linki bu:
(link)
Bisiklet hakkında çok fazla bilgiye ulaşamadım, ancak B'TWIN markasının kaliteli ürünler yaptığını ve ürün yelpazesinin çok geniş olduğunu gördüm, decathlon.com.tr adresinde bu ürünleri görebilirsiniz.
Bisikleti almaktaki amacım işe gidiş-gelişlerimde kullanmak, işten arta kalan zamanlarda gezmek (öyle dağ-bayır değil) kısaca bisikletimi şehiriçinde ulaşım aracım olarak kullanmaktır.
Burası bisiklet forumu olduğundan mutlaka herkesin bir bisikleti vardır, o yüzden tecrübeli kullanıcılardan bisiklet hakkında olumlu-olumsuz görüşlerini almak isterim.
Zaten şehir bisikleti ancak buna daha iyi bir alternatif var mıdır, almakla iyi mi ettim?
Henüz bisikletim bana ulaşmadı, muhtemelen pazartesi veya salı bana ulaşır.
Ha bu arada bisikletle beraber bir kaç önemli aksesuarda aldım şöyle ki;
1- Lastik Şişirme ve Tamir Seti B'TWIN aldım.
Linki: (link)
2- İki adet (siyah-beyaz) eldiven aldım.
Linkleri: (link)
(link)
3- Bisiklet kaskı 700 B'TWIN
4- Tabiki bisikletin kendisi Original 5 Night & Day Şehir Bisikleti
Ayrıca Kadro, gidon boğazı ve gidon B’TWIN tarafından ömür boyu garantilidir.
Ayrıntılı özellikleri linkten bakılabilir.
Şimdi bunlara ek olarak alınması elzem olan bisiklet kilidi var ancak kararsız kaldım ne almalıyım konusunda, bu konuda kaliteli sağlam bir kilit önerisi varsa sevinirim. Çok ağır olmamalı ve bisiklet üzerinde taşırken sorun olmamalı, taşınabilirliği iyi olmalı, ne bileyim sağlam ve kaliteli birşey arıyorum. Ayrıca marelli diye kendinden alarmlı bir kilit var (link) nasıldır, kullanan var mı? tavsiye eder misiniz? Alınır mı?
Tekerinize taş değmesin, hepinize iyi sürüşler
Yotube de bir videosunu buldum: