Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

@bagetci @Burcuu
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Hepinize kazasız sürüşler dilerim.

@bagetci
Bari fiyatını da yaz tam olsun hocam okuyan konudaki bisiklet satılık zannedecek:)
İkinci el kısmına yazaydın iyiydi;)

Scudo
Hayırlı olsun aynı modeli kullanmaktayım.
Bana göre özellikle kadrosu çok sağlam bir bisiklet fakat biraz ağır ama çok memnunum sizde keyif alacaksınız buna eminim yanlız size önerim olacak önce elcikleri barandi ve bilek destekli model ile değiştirirseniz çok rahat edersiniz.Kilit olarakta yine Decathlondan zincir kilit ve 1 adette u kilit kullanabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: magrur
@magrur kusurabakma haklisin karistirdik ozelden resim atamayinca senin konuyu karistirdik

• Beğen
magrur, Bisiklet gelince fotolarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz hemen :hhhhhh:

@hlksnrr

Tavsiyelerin için teşekkürler hocam, linkleri inceleyeyim.

@Burcuu

İnşallah hocam kutu açılışını bi aksilik olmazsa çekerim :)

Arkadaşlar bisikletim bugün elime ulaştı, %95 kurulu geliyordu zaten, sadece gidon ayarsızdı ve pedal takılı değildi, üzerinde gelen 14-15 anahtar ve alyan anahtarlarla onlarıda hallettim.
Bisiklet aynı bu videoda gibi:
(link)

Elçikleri değiştim sadece, N11 den aldım (link)

(link)

(link)

@Burcuu Geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Burcuu ve wenom
Tip ve sekil olarak en hosuma giden bisiklet türü gule gule kullanin hayirli olsun

Lastik olculeri nedir?

• Beğen
@bagetci Çok teşekkürler, Lastikler M boyda 26 x 1,75
Biraz sürme imkanım oldu, çok rahat ,yolda akıyor, çok keyifli valla, bisikletçi bile şaşırdı, nerden aldın özelliği ne bunun falan ...

@magrur tesekkurler cevaplar icin bencede memnun kalirsiniz parasinin hakkini verecekdir,kazasiz belasiz insallah.

• Beğen
Güle güle iyi günlerde kullanın. Özellikle o jantların reflektör özellikli olması çok güzel bir hava katıyor bence bisiklete :D Komik bir sorum var:
Kadronun şekli ayağınızı önden atıp bisikletten inmenize izin veriyor mu ? Yoksa arka lastiğin üzerinden mi atarak iniyorsunuz ? Ben M olmadığı için L boyunu denemiştim geçen sene ve kadro izin vermemişti ön taraftan kolay bir şekilde inmeme, merak ettim belki M da oluyordur ? :)

• Beğen
@Burcuu Sağolun hocam, binip inmede herhangi bir sorun yaşamıyorum, arka önden daha yüksek haliyle önden binip inmesi daha kolay boyum 171 tam bana göre yani ;) bu arada lastiklerin markası da B'TWIN, bugün anahtarımda geldi :harika: (link)
Çok sağlam bir kilit güven hissi oluşturuyor. Kazasız sürüşler dilerim...

Birde ekstradan Fenix BT10 Bisiklet Feneri aldım, dün akşamki sürüşte deneme fırsatım oldu, gerçekten fener muhteşem, Tofaş Şahin kadar ışığı var :)
En uygun (link) burdan alınabilir.

İki soru daha aklıma geldi :) Gidon öne doğru ayarlanabiliyor değil mi ? Park ayağını ayrı mı satın aldınız ? Ayrı satılıyor demişlerdi bana.
Bende inşallah Nisan ayı bitmeden Original 500 alacağım. Bu arada şu çantaya da bayıldım yahu : (link)

@Burcuu Gidonu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, bir önceki mesajımda video eklemiştim aynısı zaten (35.saniyeden itibaren (link) ), park ayağı beni de şaşırttı çünkü satıştaki bisiklette bu yoktur farkındayım, üzerinde geldi yani, küçük kibar birde zili var fark ettiyseniz o da hoşuma gitti:) İnşallah istediğiniz bisikleti alırsınız :harika:
Çantalar için fransa sitesine bakmışsınız, TR sitesine bakmanız daha iyi olur alma imkanınız var yani; Çantalar için iki link ekliyorum;

(link)

(link)

İnşallah alırım sağ olun :)
O zil pek minik, sahilde bisiklet yolunda yürüyen kalabalığı dağıtmaya yetmiyor malesef :D
Çanta henüz yok evet, alacağımdan değil beğendiğim için paylaştım, belki tel sepet alırım.

• Beğen
iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, kazasız belasız :)

• Beğen
@hakacoco iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

@adanaliboy1980

Ben bisikleti zaten decathlon.com.tr üzerinden almıştım, bu iki modeli de inceledim, ancak Original 700 ün tek farkı arka süspansiyonunda eklenmiş olması ve portbagajının çıkarılmış olmasıdır. Kiloları neredeyse aynı...
Neden bunu tercih etmedime gelirsek, şehiriçi kullanımda ön süspansiyon yeterlidir, arkadada olursa bu sürüşünüzü olumsuz etkiler çekişten düşürebilir, ama buna karşın rahat bir kullanım sağlar bunun tercihi tamamen size kalmıştır, ayrıca portbagajın olmamsı eksiklikti bana göre, en ucuzu 65 liraydı ve benim seçtiğim Original 520 modelinde B'Clip 500 model portbagaj mevcut olup fiyatı 95 liraydı, zaten bu iki modelin fiyatına bakacak olursak Original 700 730TL Original 520 750 TL idi, aradaki fiyat farkına bakılacak olursa bana göre portbagajlı olarak Original 520 tercihim olmuştur ayrıca Original 520 nin farları göbekten dinamoludur ön far da aynı şeklidedir, ancak Original 700 ün farları olmayıp açıklamada pilli aydınlatma yazıyor.

@Burcuu galiba haklısınız zil küçük kibar ancak yetersiz kalabiliyor, aynı tipte alabileceğim zil öneriniz var mıdır, siz ne kullanıyorsunuz?

Ben bizim bisikletçi amcadan almıştım orta boy sıradan bir zil, yıllardır kullanıyorum :D Sesi gür ve zırrrrrrr şeklinde :)

• Beğen
Geri