Scudo Sports

Dealextreme

arkadaşlar ban dealextreme hakkında geniş bir bilgi verebilirmisiniz alışveriş yapanlar?

Scudo
Kendi tecrübem yok fakat alışveriş yapan arkadaşım var , sorduğumda ucuz elektronik ürünler haricinde bir sorun olmadığını söylemişti.

Ben iki yılda iki defa alışveriş yaptım. Bisiklete km saati, buff, eldiven ve de başka ihtiyaçlar... Bildiğim kadarıyla 20 $ ve üzerinde kargo takip no.su veriyorlar. Bu numarayla paketinizin nerde olduğunu takip edebiliyorsunuz. Zarfınız PTT tarafından kapınıza kadar geliyor. Eğer sipariş verdiğiniz ürünün stok sorunu yoksa 3 haftada elinize ulaşır, aksi durumda 5 haftayı bazen 6 haftayı bulabiliyor. Mesela bu yılki siparişimde iki ürün stokta yokmuş ,onun yerine başka ürün sipariş verdim, 2,2 $ param arttı, 3 gün sonra kredi kartıma iade ettiler. Ben sorun yaşamadım, ama takip no.su olmayan bazı siparişlerin 3-4 ayda eline geçtiğini yazan forum kullanıcıları vardı. Ben biraz bekleyip 20-30 $ olunca sipariş verip takip no.su ile garantili yapıyorum. Şu anda kadar sadece bir ürün bozuk çıktı: o da (link) onuda gelir gelmez denedim, belki halledebilirm diye için açtım ürün zarar gördü, iade şartlarına baktım, ürün resmi istediler, tabii ben ürüne zarar verdiğim için iade imkanı olmadı, ama ürüne zarar vermeseydim, yenisini göndereceklerdi. Selamlar sağlıcakla kalınız

cok sağolun teşekkürler fakat teslimatta 7 ila 10 gün yazıyo ama yanlışmı bu birde gümrükte kaç dolara kadar sıkınıt cıkıyor

sureklı alısverıs yaparım dx ten
eger stokdaki urunse 2 hafta degılse 3 veya mx 4 hafta ( yasadıgım tecrubelere istinaden )
gumrukte 75 euro ve ustunde sıkıntı cıkar
dx guvenebılırsınız bence. aldıgım tum urunlerde gayet kalıtelı urunler

Kargo takip numaram var ama ptt kargo yurtdışı takibinde çıkmıyor başka biryerden mi taki etmem gerekiyor?

China Post (link) Takip numarsı CN ile bitiyorsa buraya
Bu da Hongkong post (link) HK ile bitiyorsa buraya bakın
Ptt ye bilgi gelmesi için biraz zaman gerekir.

DX'ten bir çok alışveriş yaptım güvenilirdir, merak etmeyiniz...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kepme
sadece 1 kez bozuk ürün cıktı onun dısında sorunsuz 10-15 üründen fazla almışlıgım var

@Serbay Akar

CN ile bitiyor fakat oraya yazdım bir sonuç bulunamadı diyor..

çok sağolun arkadaşlar birde bir yıl içinde 75 euro altında peşpeşe kaç defa sipariş verebiliriz bi sınırı varmı?

aslında var 5 ama bunu aşarsanda bişe olacagını sanmıyorum zira ben son 3 ayda 17-18 tane verdim 1 i hariç hepsi geldi,gelmeyeninde geri ödemesini yaptılar

7 ile 10 gün gönderilme yani kargoya verilme süresi. Eğer ürün stoklarında yoksa bir hayli bekleyebiliyorsunuz. Ama stokta varsa ve siparişiniz herhangi bir tatil gününe denk gelmemişse 1 hafta içinde kargolanıyor. Kargolandıktan sonra 15 - 20 gün içerisinde elinde olmuş olur. 15 dolar üstü alışveriş yaparsan sana ücretsiz olarak kargo takip numarası hizmeti sunuyorlar. 15 dolar altında ek ücret ödeyerek takipli kargoyla yolluyorlar. Kargoların kesinlikle takipli olsun. Kaybolma vs. durumlarda hiçbir hak iddia edemezsin adamlar biz yolladık bizden çıktı derler. Daha aklıma gelmeyen çok şey var. Dx le yıllardır bir münasebetim olduğundan dolayı içini dışını bilirim :)

Not : Ürünlerin stok bilgisini online help'den sorabilirsiniz arkadaşlar. En hızlı bu şekilde öğrenebilirsiniz. Maillere 1 gün sonra dönüş yapıyorlar.

Saygılar

peki verdiğiniz siparişlerde kargoyu nasıl getiriyolar kargo parası filan ödemiyorsunuz değil mi?

peki online help inigilizce konuşmak lazım google translate bavurmak lazım :D canlı help için :p :D

arkadaşlar kargo takip numaram bu; "RB240446043CN" nerden takip edeceğim :S chinaposttan denedim falan çıkmadı :S

Kargo parası ödemiyorsunuz. PTT kargo ile geliyor.

Online help olayında çat pat kelimelerle soru sorsanız da anlıyorlar. Benim de ingilizcem intermediate değil çat pat anlaşıyorum :D

örneğin stok sormak için önce ürünün koduna bakıyorsunuz. Buna ilanın sayfasında SKU:xxxxxxx yazan kısımda görebilirsiniz. 206513 no lu ürün için örnek veriyorum ; "206513, is it in stock?" Bu soruyu rahatlıkla anlayabilirler ve cevabını da siz rahatlıkla anlarsınız emin olun :)

@Mehmet Kepme

Mehmet Bey eğer kargo numarası yeni verildiyse takip sitelerine düşmesi 2 3 gün zaman alabiliyor. (link) sitesinden birkaç gün sonra deneyin. Türkiye'ye geldikten sonra aynı numarayla ptt'nin sitesinden takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kepme
güvenilir bir site, sipariş ettiğiniz ürünler 7-10 gün arasında hazırlanıyor, hazırlandıktan sonra 10-15 gün içerisinde de teslim ediliyor. 6 tane siparişim oldu 1 tanesi hasarlı olarak geldi. o da dx.com'dan değil kargodan kaynaklanıyor. ücretsiz kargo(free shipping) en güzel yanı. yok siparişim erken gelsin diyorsanız 25usd ek ücret ödüyorsunuz. ben bu siteye ödemeyi paypal üzerinden yapıyorum, direkt kredi kartıyla alışverişten daha güvenli. elektronik aletlerde de çok ucuza kaçmadığınız takdirde sıkıntı çıkmıyor. en son aldığım ürün sunding kablolu bisiklet bilgisayarı. takır takır çalışıyor şimdilik herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

siparişin siteye düşmesi 1-2 gün alıyor. dx.com'dan siparişlerde bir sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun

Geri