Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@cezeze

gidiş dönüş alırsan 7 ytl ama sadece gidiş 4.5 dönüşte aynı 4.5 toplam 9ytl
evet iki milyon farkediyor neyse önemli değil
evet cengiz dostum ne diyorsun pazar için müsaitsen gel derim

Scudo
Romalı Dost Kaşif bildiriyor: Ben bilet alırken bisikletten bahsetmedim sonra bu konuyu stres yaptım. Neden daha önce bilete yazdırmadın derlermi diye düşündüm. Yukarki satırlarda bu sorumun cevabını aldım. Bisikletin başka bir şeysi yok. Yalnızca küçük bir temizliğe ihtiyacı var. Bu arada Serhat Bey'in de belirttiği gibi Bütün Arifiye yocularını sanrırım 3 numaralı vagona atıyorlar çünkü benimde yerim 3 numaralı vagon 27 numara. Birde arkadaşlar neden herbirimiz farklı fiyat ödedik bunu anlamadım gerçi fazla fark yok ama ben 4.25.-tl ödedim. Bilgilerinize.

darub pedalşörleri
1-hasan
2-sado
3-volki
4-serhad
5-cagan
6-orion -kerem
7-calbiyik
8-kaşif
9-cezeze
10-robocop
11-bülent
12-kemal
13-afg 92
14-karaburga

dostlarım romalılar durum raporu şudur
1-hasan -karnesi pek iyidir darubun turlarını kaçırmamaktadır kendisini kutlarım altın madalya sahibi ve kondüsyonu süperdir
2-sado -karnesi pek iyidir darubun turlarını kaçırsada önemli değildir artık o bağımsız kişiliktir darub kimseyi alıkoymaz özgürlüğüne bırakır sado darubtan sonra hızını alamamıştır ege turuna çıkmıştır o kurtdoğmuş fatihidir ve altın madalyalıdır kondüsyonu süperdir
3-volki -ahhhhhhhhhhhh volki ne desem bilmemki tenbelmi desem ev kuşumu desem en iyisi bir şey söylemeyeyim
4-serhad baba -yaşlı kurttur karnesi pekiyidir farkında değildir rampaları nasıl devirdiğinin erikliyi devirdikten sonra zati altın madalyayı almıştır sadık darubcudur kendisini kutlarım
5-cagan- ultra supersonik rampacı keçi gibi rampaları 28 jantla çıkar kolay iş değildir genç dostumuzu onu hep darub olarak destekleyeceğiz altın madalyalı
kondisyonu süperdir
6-kerem dostum bir gelir bir gelmez özgür kişiliktir kartepede en büyük sınavını verecektir
7-calbiyik -offroad un kralı altın madalyalı kondüsyon süper fekat tayini olması bizi -darubu üzmüştür izmire gidecektir ve oradan bizi selamsız resimsiz bırakmyacaktır ve oradada turlarına devam edecektir
8-kaşif kısa zamanda kondüsyonunu geliştirdi altın madalyalı
9-cezeze-evet evet aramızda eski profesyonel bir basketçinin olması bize onur vermiştir ve verecektir cezeze erikliyi devirdikten sonra altın madalyayı almıştır
10-robocop -kim o yaramaz adamın tekidir aptalın biridir ikide birde bisikletten düşer bu adamı almayın yanınıza darubun yüzkarası bu adam yahu
11-bülent-evetttttttttttttttt kartepenin fatihi yılmaz rampacı kartepeyi bir değil birçok kez devirmiştir ve dahada birlikte devireceğiz ultra supersonik yorulmaz rampacı
12-kemal arasıra eser bize takılır amma iyide olur hani yalnız amerikaya gitti ne vakit gelir allah bilir
13-afg 92 dostum gencecik arkadaş onuda kartepe sınavı bekliyor
14-karaburga o kadar uzaktaki yeri bir türlü buluşamıyoruz

aytekin kadro dışıdır -demirbaş darub üyesidir

21 haziran turumuzdaki pedalşörler
1-robocop
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad

kudret abi ben sırt çantası taşımıycam formamın arkasına yiyecek bişiler koyucam
giderken yine yolda alırım zaten

@cagan0403

olur daha iyi ağırlık olmaz ben bel çantası alacağım kartepedede durum aynı yine bel çantası geçen sefer arka sırt çantası çok terletti yeni terletmeyen bir sırt çantası almak lazımda ben gerek görmüyorum

@kudu

kudret abi halden anlıyorsun gerçekten oturduğum yerin uzak olmasından dolayı çoğu zaman sizlere eşlik edemiyorum ama kalbim daima sizlerle ve forumdan sürekli sessis sessiz sizleri takip ediyorum.Bisiklet aşığı rampa tutkunu sizlere sevgi ve saygılaaaaaar.

@kudu

aynen kudret abi bende küçük bi bel çantası bağlıycam belime rahat oluyo
rampa çıkarken rahat ederiz

aslında nasıl bizi yakalarsın diye düşünüyorum örneğin sabah erkenden topuklayıp tabi erken dediğim 06.00 gibi erkenden çıksan güzergahı en kısa
tutarak bostancı tren istasyonuna gelebilsen haydarpaşadan 08.00 de kalkan doğu ekspresini yakalayabilirsin tahmini saat hadi bilemedin 08.20 de bostancıda olur doğu ekspresi biz bu pazar 21 haziranda gideceğiz arifiyeye
artı 5tenmuz kartepe var gene aynl şekilde trenle arifiyeye ve 28 haziran pazar günü su düşene pendikten feribotla saat 08.15 le geçeceğiz bilgin olsun

@kudu

kudret abi o tarihlerde bir planım olup olmadığını şuan hatırlayamadım bu konu hakkında en kısa sürede yazacağım sizlerle seyehat etmek burnunda tütüyoooooor (geriden gerideeen) :)

gidip slick lastik alıyım :vroam: bu sınavı geçmem lazım:10: :box2: :D

@kudu

çavuş verdiğin onura layık olmaya çalışacağım...

Bugünkü çalışma raporum :
Florya Yeşilköy sahil parkurunda 9km lik etapta 6 tur çok sert rüzgara karşı
ortalam: hız 29km
max hız: 35.5 km/h
ısınma ve soğuma sürüşleri ve hareketleri hariç.
toplam pedal çevirilen mesafe : 60km civarı.
Bisiklet : Corratec x-vert 0.1 s 26'' MTB

afd 92 dostum
gidip slick lastik alayım bu sınavı geçmem lazım

ufak bir hatırlatma dostum 18 km lik tırmanışın ilk başlarında tempoyu yavaş tutarsan kazanırsın ama gücüne aldanırda asılırsan son 2 km de kesilirsin bilgin olsun
aytekin dostum
çavuş verdiğin onuruna layık olmaya çalışacağım
helaalllllllllllllllllllllllllllllllllll dostum

ali emre dostum
ördek avıda bu süreye dahilmi aytekinim gözümden kaçtığını zannetme çok sıkı takipteyim seni
aman dostlar kızıştırmayın birbirinizi

gidiş
haydarpaşada 07.30 da buluşuyoruz serhad hocam gebzeden katılıyor biz haydarpaşadan 08.00 trenine biniyoruz bisikletleri yük vagonuna yerleştiriyoruz ve kilitliyoruz ve 5ytl orda ödüyoruz sonra restoranta gidiyoruz sonra gebzede serhad hoca bize dahil oluyor ve oda yemek vagonuna geliyor en son vagonda yemek vagonu ve arifiyede iniyoruz dönüşü 20.30 da doğu ekspresi ile yapıyoruz
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
kontenjan 10 kişilktir

not

arifiyede trenden indikten sonra alifuatpaşa ya topuklayacağız oradan isteyen çıkın alabilir ali fuatpaşadan soğuksu 11 km dir bunun 7 kmsi rampadır gidiş ve dönüş toplam bize 76 yazar isteyen soğuksuyun balıklarını yer

kudret abi tempo nasil olcak, herkesin kondisyonu iyimi?

@zekixx

herkes iyi durumda yalnız sen bizlen hiç gelmedinki dostum şimdi şöyle yapalım sen gel biz seni arkada bırakmayız en azından bir başlangıç olur 7 km lik rampa çıkılacak geçen pazar bu ekip 8 km lik erikli rampasını devirdi şimdi bütün tenmuz ve ağustos aylarında rampa turları devam edecek sıcak seni etkilermi bilemem
iş sıcakta daha zor üstelik rampa bir değil tam 7 km

Çağan nasıl olsa 28 inç ile gelir diye güvenerek ben de 28 ile geleceğim.
sanırım pek offroad rotamız yok.
Alifuatpaşa ile Soğuksu arası nasıl bir yoldur, Soğuksu tam olarak haritada nerededir? sorularına webde cevap bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Geri