Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Arkadaşlar gene super ötesi düzeyde plan program yapılıyor. Ben bugün bilet alacaktım ama işler ters gitti alamadım. İnşallah yarın alacağım. Bu arada gerçi Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar için belki kötü ama trenin erkene alınmış olması daha iyi erkenden gider bayrağımızı gerekli yerlere dikeriz. Bir de bileti gidiş dönüşmü alıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Scudo
Güzel güzel. Kudret abi Maşukiye'ye tur düzenlemeyi düşünürmüsün? Orası çom güzelmiş.

Orası çok güzelmiş. Bak heyecendan yazamıyorum. Neyse ben en iyisi gidip yatayım dinç kafayla daha iyi yazarım herkeze saygılar.

21 haziran pazar 08.00 doğu expressi pamukova yolcusu kalmasın:D

çavuş kartepe çıkartması çok ağır olacak tahminime göre tümen veya aly bazında bir çıkartma olabilir çok kafaya takan var bu kartepeyi.
ben pek ilgilenmiyorum biliyosun
ağustos ağrı var ağrı....

@Aytekin Erzan

çok kişi kafayı takıyor fakat cesaret edemiyor 10 mayısta gittik ve 1300 rakıma
çıktık geriye az bir mesafe kalmıştı artı o gün stabilize yolun üzeri karla kaplı idi üstelik beton gibi bir kar şimdi tahminim o karlar erimiştir
iş kolay olacak başka hiç bir tur beni ilgilendirmiyor kartepe dışında 18 km
lik tırmanışın zevkini hiç bir şeye değişmem düz yollar bana hikaye geliyor hatta aya yorgi bile 50 km lik bir rampa günü birlik olsa hemen giderim
ilgilenmiyorum diyorsun ama çalışıyorsun kartepe için daha önceki topikte öyle yazmışsın valla dostum bizde teklif var ısrar yok biz teklifte bulunuruz kişilerin inisiyatifine bağlı kimseyi sık boğaz etmeyiz artı tanımadığım performansını bilmediğim insanlara önce rampa çalışmalarını tavsiye ediyorum bu onların menfatine kaşif dostum başlarda geride kalıyordu şimdi uçuyor antraman
artı rampa antraman sürekli rampa çalışmak haftanın en az 3 günü o vakit insan anlıyor olayın ne olduğunu ve düz yol beni artık sıkıyor ve uykumu getiriyor darub durmayacak dostum darub okuldur biraz iddalı oldu ama
gerçek bu okula gelenler rampaları devirmenin tadını çıkarırlar özelliklede
kartepe rampasını
ağrıya gelince o iş harbi delilerin işi zirveye bisikletle çıkmak için malzeme gerekli
dağcılık bilgisi gerekli artı bisikleti çoğu yerde elde götürmek gerekebilir
bütün avrupa yakası ve anadolu yakası bisikletçilerini bir kez kartepeyi denemelerini isterim ne demek istediğimi anlarlar bu iş düz yolda gitmeye benzemiyor 18 km lik rampa
adı kartepe ve her vakit darubun gündeminde olacak

gidiş
haydarpaşada 07.30 de buluşuyoruz 08.00 de doğu ekspresine biniyoruz perşembe dahil erkenden biletleri alalım derim dönüş 20.30 da doğu ekspresi ile
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
kontenjan 10 kişiliktir

not-
gidiş arifiyede trenden ineceğiz
arfiye-alifuatpaşa 27 km
alifuatpaşa-soğuksu 11 km 7 kmsi rampa
toplam gidiş 38 km dönüş aynı istikametten 20.30 doğu expresi ile arfiyeden
gidiş-dönüş 76 km
darub

ben biletimi aldım kudret abi almayanlarından bilet bitmeden almaları önemle rica olunur!!!
doğu expresssinin hareket saaati 08.00
bilet kontenajanı sınırlı sayıdadır

çavuş kesinlikle sana her türlü katılıyorum dediğin doğru kartepe için çok asılıyorum gün gelinced bir aksilik olmaz umarım k,ilitlendim kartepeye ben sadeceee biraz olya makara katmak istemiştim insanları rampaya alıştırmanı kesinlikle takdirle karşılıyorum umarım daha çok bisikletçi bizim ne demek istediğimizi anlayabilir ve sahil boyunda bisiklete binmekten sınıf atlarlar bu okulun ilk mezunlarından olmak istiyorum karnemde yıldızlı peki notlarla dolduracağım göreceksin var gücümle insanları yönlendirmeye çalışıyorum
kartepe tırmanışı bisikletçilikte bir dönün noktası olacaktır...

not : ben ne yazarsam yazayım bana darılma...

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@cagan0403

öldüm bittim cagan bütün gün hastaydım dişimin dolgusu önceden düşmüştü öteleyince dişciye gitmeyince işte böyle olur ateşim yükseldi sabah bir ara foruma girdim sonra yattım şimdi kalktım yazıyorum ateşim düştü yalnız halsizlik var üzerimde yarın karşıya geçeceğim seyrantepeye gideceğim bakalım belkide bu köpek dişi çekilecelk yada dolgu olacak hiç sevmiyorum dişçi koltuğunu yarın haydarpaşadan bilet alacağım

@Aytekin Erzan

gel istersen dalga geç ben kızmam yahu ama sende artık bir gel be yahu ne var 07.30 da haydarpaşada rahat olursun 5 tenmuz muhabbet o biçim olacak

Ben gelmek istiyorum ama rotada çok rampa
var gibi sizin temponuzu bozmak istemem.
Çavuş benim kondisyonumu biliyor.
Ne dersin çavuş?

Dağ Bisikletlileri Düz Ova Grubu :p

@serhad k

gel kardaş seni hiç bırakmadıkki rampa geyve boğazında 7 km
sen 8 km rampayı devirdin ya geçen pazar kaçmak yok gelecen

not
sudüşende daha fazla rampa var

gidiş
haydarpaşada 07.30 de buluşuyoruz 08.00 de doğu ekspresine biniyoruz perşembe dahil erkenden biletleri alalım derim dönüş 20.30 da doğu ekspresi ile
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
kontenjan 10 kişiliktir

not- gidiş arifiyede trenden ineceğiz
arifiye-alifuatpaşa 27 km-ali fuat paşada isteyen çıkın alır
alifuatpaşa-soğuksu 11 km 7 kmsi rampa
toplam gidiş 38 km dönüş aynı istikametten 20.30 doğu expresi ile arifiyeden
gidiş-dönüş 76 km
darub

Romalı Doslarım Derin saygılarımı sunuyorum. Kudret Abi öncelikle büyük geçmiş olsun. Diş olayını ihmal etme benimde bir dişçiye görünmem lazım. Bende ihmal ediyorum. Yapabileceğimiz bir şey varsa çekinme söyle. Neyse abi ben bugün akşam üstü Arifiye biletimi aldım. Yalnız bisikletimden bahsetmedim. Umarım sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Geri