Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Bu akşam Maltepe Carrefour'daki Reebok mağazasında indirimde 27-30 liraya satılan güzel formalar vardı. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.
Diğer Reebok mağazalarında da indirim olabilir.

Scudo
serhad hocam yol bisikleti ile gelebilirsin zannetmiyorum soğuksu yolu toprak değildir

serhat hocam yarın deltaya gidip bi ayakkabı almacam ismini kullanabilirmiyim

Böyle "serhat" dersen işine takoz koyarlar "serhad" demen lazım :p :p :p
Bugün uğradım Delta'ya, uygun ayakkabılar var. ihtiyaç duyarsan beni ararsan ben de ulaş'ı arayabilirim.
Tura gelmene sevindim, arkalarda tek kalmayacağım demek ki

@cezeze

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
gidiş
haydarpaşada 07.30 da buluşuyoruz serhad hocam gebzeden katılıyor cengiz dostum pendikten biniyor doğu ekspresine biz haydarpaşadan 08.00 trenine biniyoruz bisikletleri yük vagonuna yerleştiriyoruz ve kilitliyoruz ve 5ytl orda ödüyoruz sonra restoranta gidiyoruz sonra cengiz dostum ve sonra gebzede serhad hoca bize dahil oluyor ve onlarda yemek vagonuna geliyor en son vagonda yemek vagonu ve arifiyede iniyoruz dönüşü 20.30 da doğu ekspresi ile yapıyoruz
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
6-cezeze
kontenjan 10 kişilktir

not

arifiyede trenden indikten sonra alifuatpaşa ya topuklayacağız oradan isteyen çıkın alabilir ali fuatpaşadan soğuksu 11 km dir bunun 7 kmsi rampadır gidiş ve dönüş toplam bize 76 yazar isteyen soğuksuyun balıklarını yer

@serhad k

serhad abi alifuatpaşa-soğuksu arası 12-13 km full aslfalt yoldur tek şeritli gidiş-geliş yol ama trafiği fazla olan bir yol değil yol gayet uygun yol bisikletine:) :)
soğuksuyu haritada görmeniz mümkün diil
alifuatpaşa ile taraklı arasında kalıyor

Yine güzel bir organizasyon, tura katılmayı çok isterdim. Fakat gelemeyeceğim ama 5 temmuz kartepe turuna gelebilirim. Yolunuz açık olsun DARUB üyeleri.

• Beğen
Tepkiler: serhad
@calbiyik03

eyvallah dostum 5 tenmuza seni listeye büyük bir sevinçle yazdım

Selamlar,
Turunuza katılıp sizlerle tanışmak isterim. Ben Yeniköy/Başiskele'de oturuyorum. Sabah duruma göre İzmit'ten Ada ekspresine binip Arifiye'de sizlerle buluşabilirim. Ya da Arifiye'ye sabah erken pedallayıp size orada katılırım.
Cevabınızı bekliyorum. Görüşmek dileğiyle...

Coşkun hocam bekleriz. :) Biz Arifiye'de trenden indiğimizde orada olursanız
kolayca turumuza başlayabiliriz. Gerekli olabilir düşüncesiyle telefonumu size mesaj ile iletiyorum.

@coşkun ayaz

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
Selamlar Serhad bey,
Telefonunuzu kaydettim. Rahatsız etmezsem bugün sizi ararım.
Siz, Kudret bey ve diğer arkadaşlarla tanışmak güzel olacak...
Görüşmek dileğiyle...

alıntı
Selamlar Serhad bey,
Telefonunuzu kaydettim. Rahatsız etmezsem bugün sizi ararım.
Siz, Kudret bey ve diğer arkadaşlarla tanışmak güzel olacak...
Görüşmek dileğiyle

evet biz tahminim saat 08.00 de hareket edeceğiz arifiyeye 2 saat çekse saat 10.00 gibi oluruz yada en geç diyelim 10.30 evet dostum bizde seviniriz arifiyede buluşmak üzere serhad hocamla irtibat olması çok daha iyi olur esen kalın

gidiş
haydarpaşada 07.30 da buluşuyoruz serhad hocam gebzeden katılıyor cengiz dostum pendikten biniyor doğu ekspresine biz haydarpaşadan 08.00 trenine biniyoruz bisikletleri yük vagonuna yerleştiriyoruz ve kilitliyoruz ve 5ytl orda ödüyoruz sonra restoranta gidiyoruz sonra cengiz dostum ve sonra gebzede serhad hoca bize dahil oluyor ve onlarda yemek vagonuna geliyor en son vagonda yemek vagonu ve arifiyede iniyoruz çoşkun dostumla buluşuyoruz dönüşü 20.30 da doğu ekspresi ile yapıyoruz çoşkun dostumuzu adapazarı ekspresi ile uğurluyoruz
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
6-cezeze
7-çoşkun ayaz arifiyeden katılacak
kontenjan 10 kişiliktir

not

arifiyede trenden indikten sonra alifuatpaşa ya topuklayacağız oradan isteyen çıkın alabilir ali fuatpaşadan soğuksu 11 km dir bunun 7 kmsi rampadır gidiş ve dönüş toplam bize 76 yazar isteyen soğuksuyun balıklarını yer

not
dostlarım hava durumu oldukça sıcak olacak 32 derece bandana kafaya gerekebilir

Çavuş günlük çalışma raporumu geçiyorum;
Avrupa yakası yol bisikleti gurubu ile boğaz hattı kilyos demirciköy garipçe rumeli feneri güzargahlarında 102km lik tempolu antreman ( bol rampalı )
yarın şu kriteryuma katılmayı düşünüyorum ayrıca derneğinde etkinliği var fakat
05-07-2009 Kartepe kaçmaz...
Size kolay gelsin...

@Aytekin Erzan

eyvallah hocam kartepe geliyor yaklaşıyor ve tepeler bizi ne hikmetse çekiyor
vural dostum az önce telefon etti oda gelmek istedi hemencecik yazdım

gidiş
haydarpaşada 07.30 da buluşuyoruz ben gerçi 07.00 de orda olurum bu arada vural dostumda gelir serhad hocam gebzeden katılıyor cengiz dostum pendikten biniyor doğu ekspresine biz haydarpaşadan 08.00 trenine biniyoruz bisikletleri yük vagonuna yerleştiriyoruz ve kilitliyoruz ve 5ytl orda ödüyoruz sonra restoranta gidiyoruz sonra cengiz dostum ve sonra gebzede serhad hoca bize dahil oluyor ve onlarda yemek vagonuna geliyor en son vagonda yemek vagonu ve arifiyede iniyoruz çoşkun dostumla buluşuyoruz dönüşü 20.30 da doğu ekspresi ile yapıyoruz çoşkun dostumuzu adapazarı ekspresi ile uğurluyoruz
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
6-cezeze
7-çoşkun ayaz arifiyeden katılacak
8-vural dostum
kontenjan 10 kişiliktir

not

not
dostlarım hava durumu oldukça sıcak olacak 32 derece bandana kafaya gerekebilir

evet tekrar hatırlatma yapayım
doğu expresiinin kalkış saati 08.00dir(haydarpaşadan)

@cezeze

pedalları taktım ve ilk düşüşümü yaşadım baya kötü düştüm:boese157:

Geri