Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

kötü haber sizle olamıyrum.bi cenaze törenine katılmam gerekiyor.üzgnüm.
biletler kaldı gidiş dönüş ihtiyacı olan varsa ...

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Scudo
Kilitli pedal nedeniyle düşmeyen yoktur zaten :)
Ben ilk taktığım zamanlarda bir defa düştüğümde yakınımda olan bir genç
"Ağbi küüüt diye düştün neden ayağını yere koymadın" dedi.
"Ayağım pedalla kilitli, kurtaramadım" dedim.
Çok mantıksız buldu ki uzaklaşırken yanındaki arkadaşına
"İnsan niye ayağını pedala kilitler ki yahu" diyordu. :D

@cezeze

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@cezeze

hafyaya su düşen var gene pedallayacağız

gidiş
haydarpaşada 07.30 da buluşuyoruz ben gerçi 07.00 de orda olurum bu arada vural dostumda gelir serhad hocam gebzeden katılıyor doğu ekspresine biz haydarpaşadan 08.00 trenine biniyoruz bisikletleri yük vagonuna yerleştiriyoruz ve kilitliyoruz ve 5ytl orda ödüyoruz sonra restoranta gidiyoruz ve sonra gebzede serhad hoca bize dahil oluyor yemek vagonuna geliyor en son vagonda yemek vagonu ve arifiyede iniyoruz çoşkun dostumla buluşuyoruz dönüşü 20.30 da doğu ekspresi ile yapıyoruz çoşkun dostumuzu adapazarı ekspresi ile uğurluyoruz
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
6-çoşkun ayaz arifiyeden katılacak
7-vural dostum
kontenjan 10 kişiliktir

not

arifiyede trenden indikten sonra alifuatpaşa ya topuklayacağız oradan isteyen çıkın alabilir ali fuatpaşadan soğuksu 11 km dir bunun 7 kmsi rampadır gidiş ve dönüş toplam bize 76 yazar isteyen soğuksuyun balıklarını yer

not
dostlarım hava durumu oldukça sıcak olacak 32 derece bandana kafaya gerekebilir

yolunuz açık olsun doğa tutkunu bisiklet sevdalıları

Çavuş sudüşeni hafta arasına alabilirmiyiz
oraları daha sakin olması açısından yada erikli neresi daha hoş yada ikisini birden...

@Aytekin Erzan

eminönünden motor olacak çınarcığa eminönünden kalkan motorun kadıköye uğraması lazım bu konuyu araştırırım artı birlikte erikli oradan delmece yaylasına çıkarız iyi olur da bu önümüzdeki haftadan sonra

@karaburga

karaburga
baba sensiz olmuyor artık bir ara seni aramızda görmek istiyoruz

evet ben yatıyorum herkese iyi geceler
cümleten hayırlı yolculuklar

@kudu
kudret abi bende sizleri özledim şu sıralar tatlı bir koşturmacam var gönlüm sizlerle
İyi sürüşler yolunuz açık olsun.

kudret abi izmit yanıyor haberiniz olsun saat 12:00 de 40,8 derece idi bugün suyunuzu fazla alın krem sürün yüzünüze erken kalkın gelin izmite öğleye kalmayın öğle sıcağı kötü (saat 10:00 da 34C derece idi güneşte) yardımcı olmuştur umarım biz yandık siz yanmayın:D

evet soğuksu rampaları kartepe gibi olmasada az zor değildi ve evet bir ara sıcaklık 40 derece oldu rampada soğuksuya yaklasırken gölgede mola verdim ve bekledim bunun faydasını dönüşte anladım evet hasan ve cagan dostum devam ettiler bu arada kaşif uzaktan göründü ve devam etti sonra vural geldi oda devam etti en sonda çoşkun ve serhad dostum geldiler onlara soluklanmasını söyledim ve soluklandık sonra geri kalan rampaları devirerek soğuksuya ulaştık biz yaşlılar dinlenirken gençler cagan kaşif hasan ve vural bir 13 km daha rampa çıktılar ne de olsa onlar darubcu dönüş bir felaketti ısı düştü fakat bir anormal poyraz rüzgarı bizi çiviledi bisikletin üstünde nokta pozisyonuna geçerek ilk defa rüzgara karşı 30 basarak hiç altına düşmeden arifiyeye vuralla birlikte geldik evet dönüşte trenin azizliğine uğradıksada (çok geç geldi) hepimiz evimize sağ salimen geldik bu arada kaşif dostum rüzgarı yenemedi evet çalışması gerekiyor rüzgara karşı rüzgar adamı yorar sıcak ise pişirir şu bir gerçekki 5 tenmuz kartepe çok zor bir tur olacaktır tüm katılımcı darub pedalşörlere teşekkürler bu arada vural dostumun kondüsyonu süper çoktan darubun şeref üyesidir her vakit onu bekleriz serhad ve çoşkun dostuma teşekkürler çoşkun dostumu çok sevdim onun bizim turlara katılması benim için bir sevinç kaynağı olacaktır hasan dostum gerçekten ultralığını gene gösterdi hasan bir tane kaşif genede iyi hiç bir zaman kondüsyonunun eksileceğini zannetmiyorum cagan için bir şey demem gerekmiyor o zati uçuyor

evet su düşen diyenler

evet su düşen diyenler

trenin azizligi konusunda bir bilgi vermiştim.
ayaklarınıza sağlık anladıgım kadarı ile zor bir tur olmuş.
sudüşende görüşmek üzere

romalılar dostlarım sudüşende yıkanmaca
katılım listesi
1-robocop
2-cengiz
3-hasan
4-kaşif
5-serhad

gidiş
pendikten 08.15 feribotu ile geçiyoruz hasan trenle bizi yakalıyor yalova üzerinden sudüşene uzanıyoruz akşama yine feribotla pendiğe dönüyoruz hasan dostumu yenikapı feribotu ile uğurluyoruz biz 19.00 pendik feribotunu yakalıyoruz
serhad dostum gelirken farklı bir güzergahtan gelecek onunla yalovada buluşuyoruz
darub
kontenjan 10 kişiliktir

@cezeze

zordu çünki giderken rampalarda 40 derece sıcak bizi yakaladı
dönüşte şiddetli poyraz bizi çiviledi
pedalşörler tabi olarak yoruldu hasan ve vural dostum trende dönüşte uyudular kaşif bir ara uyur gibi olduysada onu konuşturarak uykusunu açtım cagan hiber aktif olduğu için trende yüksek sesle konuşmaya devam edince yandan yaşlı bir adam bizi uyardı evet millet yoruldu

abi poyraz falan hikaye bence 10 numara tur oldu ağustosta tekrarlamak dileğiyle:)

Geri