Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Scudo
bende gelmek isterim ama bu hafta dinlenmek lazım + babalar gününde çocukları yanlız bırakmak olmaz .aslında rampa dostum serhat da gelecekmiş ama ....

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@cezeze

evet cengiz dostum babalar gününde çocukların yanında olmak gerekir

dogu eksperesi dönüş için riskli oluyomuş saatinde gelmiyomuş .oralı bir arkadaşımdan pek güvenmeyin derim adapazarı daha uygunmuş . küçük bi bilgi

Akşama döneceğiz zaten. Babalar Günü akşam da devam ediyor :)
Hediyeni akşam alırsın :p
@cezeze

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
@cezeze

10 mayısta 20.30 da döndük adapazarı ekspresinde bisiklet koyacak yer yok dostum ve gebzede pendikte ve bostancıda doğu ekspresi duruyor dönüşte hiçbir risk yok artı yük vagonu var rahat rahat bisikletlerimizi kilitleyip yemek salonunda lüks restoranda keyif yapa yapa gidiyoruz daha ne olsun dönüştede yine restoranda dönüyoruz oh be keyfe bak yaşasın doğu ekspresi

not
ben -kaşif -hasan ve cagan hepimiz bilet aldık alo serhad bilet al yoksa yanarsın

gidiş
haydarpaşada 07.30 de buluşuyoruz 08.00 de doğu ekspresine biniyoruz dönüş 20.30 da doğu ekspresi ile
darub
2-cagan bilet aldı
3-kaşif bilet aldı
4-hasan bilet aldı
5-serhad bilet al yoksa yanarsın
kontenjan 10 kişiliktir

not- gidiş arifiyede trenden ineceğiz
arifiye-alifuatpaşa 27 km-ali fuat paşada isteyen çıkın alır
alifuatpaşa-soğuksu 11 km 7 kmsi rampa
toplam gidiş 38 km dönüş aynı istikametten 20.30 doğu expresi ile arifiyeden
gidiş-dönüş 76 km
darub

İnternetten biletimin satın alma işlemini yaptım. Yarın akşam Gebze'den bileti alacağım. 3. vagondayım :)
Bilet alırken bisiklet için de ayrı bilet almamız gerek değil mi?

@kudu

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@serhad k

serhad hocam
bisiklet için bileti yük vagonuna yerleştirince alıyorlar şimdi sen gebzeden binerken biz seni kollarız artı biz yemek salonunda olacağız en son vagonda
bisiklet için bilet gidiş dönüş toplam 10 ytl dir

not
serhad hoca yük vagonu ön katarın yanında onun için gebzeden binerken ön katarı kolla derim

gidiş
haydarpaşada 07.30 de buluşuyoruz 08.00 de doğu ekspresine biniyoruz dönüş 20.30 da doğu ekspresi ile
darub
2-cagan bilet aldı
3-kaşif bilet aldı
4-hasan bilet aldı
5-serhad bilet aldı
kontenjan 10 kişiliktir

not- gidiş arifiyede trenden ineceğiz
arifiye-alifuatpaşa 27 km-ali fuat paşada isteyen çıkın alır
alifuatpaşa-soğuksu 11 km 7 kmsi rampa
toplam gidiş 38 km dönüş aynı istikametten 20.30 doğu expresi ile arifiyeden
gidiş-dönüş 76 km
darub

darub pedalşörleri
1-hasan
2-sado
3-volki
4-serhad
5-cagan
6-orion -kerem
7-calbiyik
8-kaşif
9-cezeze
10-robocop
11-bülent
12-kemal
13-afg 92
14-karaburga

dostlarım romalılar durum raporu şudur
1-hasan -karnesi pek iyidir darubun turlarını kaçırmamaktadır kendisini kutlarım altın madalya sahibi ve kondüsyonu süperdir:boese157:
2-sado -karnesi pek iyidir darubun turlarını kaçırsada önemli değildir artık o bağımsız kişiliktir darub kimseyi alıkoymaz özgürlüğüne bırakır sado darubtan sonra hızını alamamıştır ege turuna çıkmıştır o kurtdoğmuş fatihidir ve altın madalyalıdır kondüsyonu süperdir:boese157:
3-volki -ahhhhhhhhhhhh volki ne desem bilmemki tenbelmi desem ev kuşumu desem en iyisi bir şey söylemeyeyim
4-serhad baba -yaşlı kurttur karnesi pekiyidir farkında değildir rampaları nasıl devirdiğinin erikliyi devirdikten sonra zati altın madalyayı almıştır sadık darubcudur kendisini kutlarım :boese157:
5-cagan- ultra supersonik rampacı keçi gibi rampaları 28 jantla çıkar kolay iş değildir genç dostumuzu onu hep darub olarak destekleyeceğiz altın madalyalı
kondisyonu süperdir :boese157:
6-kerem dostum bir gelir bir gelmez özgür kişiliktir kartepede en büyük sınavını verecektir
7-calbiyik -offroad un kralı altın madalyalı kondüsyon süper fekat tayini olması bizi -darubu üzmüştür izmire gidecektir ve oradan bizi selamsız resimsiz bırakmyacaktır ve oradada turlarına devam edecektir
8-kaşif kısa zamanda kondüsyonunu geliştirdi altın madalyalı
9-cezeze-evet evet aramızda eski profesyonel bir basketçinin olması bize onur vermiştir ve verecektir cezeze erikliyi devirdikten sonra altın madalyayı almıştır
10-robocop -kim o yaramaz adamın tekidir aptalın biridir ikide birde bisikletten düşer bu adamı almayın yanınıza darubun yüzkarası bu adam yahu :mad:
11-bülent-evetttttttttttttttt kartepenin fatihi yılmaz rampacı kartepeyi bir değil birçok kez devirmiştir ve dahada birlikte devireceğiz ultra supersonik yorulmaz rampacı :boese157:
12-kemal arasıra eser bize takılır amma iyide olur hani yalnız amerikaya gitti ne vakit gelir allah bilir
13-afg 92 dostum gencecik arkadaş onuda kartepe sınavı bekliyor
14-karaburga o kadar uzaktaki yeri bir türlü buluşamıyoruz

3. vagon 22 numaralı koltuk :p
Arifiye'de inecekleri aynı vagona mı veriyorlar nedir.
Dönüş biletini de yarın alayım mı yoksa dönüşte istasyondan mı alacağız?
@cagan0403

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@Aytekin Erzan

sen kadroda değilsin çünki sonsuz darubun demirbaşısın bu şu demek
kadro dışı demirbaş darub üyesi

@serhad k

serhad hocam dönüşte alacağız ama istersen al hasan gidiş dönüş aldığı için 7 ytl para verdi ben bugün gidiş aldım 4 ytl verdim gerçi bir milyon fark ediyor

H.paşa-Arifiye 4tl.
Gebze-Arifiye 4.5 tl. ilginç .
Neyse.

@kudu

Geri