Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

gidiş
haydarpaşada 08.00 de buluşuyoruz 08.35 de doğu ekspresine biniyoruz perşembe dahil erkenden biletleri alalım derim dönüş 20.30 da doğu ekspresi ile
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
kontenjan 10 kişiliktir

Scudo
dostlarım romalılar
elimde şu anda ido nun yaz tarifesi var
15 haziran -23 ağustos arası saatler
pendik -yalova
07.00 de var
08.15 de var
09.30 da var
yalnız ters olan yenikapıdan sadece pazar günleri yalovaya 11.30 var bu durumda hasan dostum çok gecikecek bu yüzden ortak bir karar verelim
28 haziranda nereye gidelim evet herkesin önerilerini bekliyorum
anket başlamıştır

not
calbiyik dostumun tayinine en çok ben üzüldüm dua ediyorum inşallah izmite tayini çıkar o vakit dostumla her yere gideriz

hızla kartepe hazırlıklarına başladım bugün 6km koşu aletli aletsiz çalışma ardından 1 saat çok sert az teknik parkurda 32km çevirip son 10km soğuma bazında
5 temmuz kartepe çıkartmasında ön saflarda olmak istiyorum 10 kişilik kontejyanda yerimi almak isityorum....
Darup dağ bisikletlileri rampacuılarından biri olmaya hak kazanmak istiyorum...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@Aytekin Erzan

allah aytekin geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kollayın kendinizi

kudret abi 28 haziranda yalova sudüşen şelalesine gidelim ben pendiğe trenle gelirim 8.15 te yalovaya beraber geçeriz.

bu mesajı okuyunca beni bilgilendir derim
şimdi arifiyeden pamukovaya gidiş güzergahını haritadan bakarak çıkardım
şöyleki arifiyede indik sonra atatürk caddesini takip ederek
ilk sağa kıvrılıp orhan gazi caddesini takiple eskişehir caddesine ulaşmaca ordan adapazarı bilecik karayolundan hiç sapmadan gidersek direk turgutlu sonra pamukovaya ulaşırız yolun sol tarafında akan bir nehir var sürekli yolu takip ediyor pamukovadan sonra haritada sarp vadisini keşfedemedim orası sana kaldı artık

@Hasan Bahri Toros

pendiğe trenle gelirsen çok iyi olur 08.15 feribotu yakalarsak çok daha şık olur evet bu iş oldu tamamdır 28 haziran su düşen gidiyoruz

@kudu

atatürk caddesi doğru kudret abi oradan dediğin gibi bilecik-eskişehir yoluna gireceğiz yani e-25 yolu çok güzel bi yol zaten 35 km dewam edeceğiz pamukovaya ulaşmak için e-25 karayolundan sakarya nehriyle paralel gidiyor e-25
çok güzel bi yol ormanlık 2 tarafı
şahsen türkiyede en sevdiğim yol genişletildi de artk duble yol
allah kudret abi heyecanlandım:D:D

@cagan0403

yolun geniş olması çok iyi artı önce resimde gördüğüm bir tepe vardı oraya çıkmak zaman alabilir artı ordan sarp vadisinede gideceğimize göre zamanı iyi ayarlamalıyız artı birde çıkın yenecek

@kudu

abi sarp vadisi bisikletle çok uygun bir yer diil daha çok trekking ağırlıklı bi parkur isterseniz pamukova dönüşünde uğrayabiliriz çünkü sarp vadisi pamukovadan önce 15 km önce
önce pamukovaya topuklayalım derim tahmin ediyorum arfiyeden 2 saat fln sürer pamukova google earthtta ölüçtüm arfiye tren istasyınundan pamukova 39 km
isterseniz alifuatpaşadan içeri girerek göynük yolunu takiben geyvenin rampalarına da vurabiliriz ama rampa dediğim 500-600 rakımlardan bahsediyorum:D
not sarp vadisini,n uzunluğu 2-3 km civarı dönüşte vaktiniz olacak 1 saat girebiliriz sonraya bırakalım derim

@cagan0403

evet ali fuat paşadan girelim ve rampaları zorlayalım derim evet biz nede olsa darubcuyuz
sarpı boşverelim rampalara çalalım kendimizi

@kudu

işte bu beeeeee rampalar abi yalnız tek tük rampa çıkarlken köpekler olabilir ormanlık yol onlarla sen ilgelenirsin kudret abi:D:D görevin:D

@cagan0403

kesinlikle köpekleri bana bırakın onları ancak ben yatıştırırım

kudret abi geyveden rampalara vurarız 10 km sonra soğuksu tepesi var orada 24 saat soğuk su akıyo çeşmeden suyu meşhurdur ağaçlık bahçesi var orada alabalık yapılıyor canlı alabalık ızgarada isteyen yiyebilir ne dersiniz bu fikre??

@cagan0403

evet orda çıkın yeriz isteyen balık takılır iyi olur dönüşü oradan yaparız

@kudu

tamamdır kudret abi öle yapalım alabalık işi mantıklı isteyen çıkın alır isteyen alifuatpaşadan tavuk et fln alır soğuksu da alabalığın yanında kızartır
arfiye-alifuatpaşa 27 km
alifuatpaşa-soğuksu 11 km 7 kmsi rampa
toplam gidiş 38 km dönüş aynı istikametten 20.30 doğu expresi ile arfiyeden
gidiş-dönüş 76 km
cümleten hayırlı yolculuklar:)

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
gidiş
haydarpaşada 07.30 de buluşuyoruz 08.00 de doğu ekspresine biniyoruz perşembe dahil erkenden biletleri alalım derim dönüş 20.30 da doğu ekspresi ile
darub
2-cagan
3-kaşif
4-hasan
5-serhad
kontenjan 10 kişiliktir

not- gidiş arifiyede trenden ineceğiz
arfiye-alifuatpaşa 27 km
alifuatpaşa-soğuksu 11 km 7 kmsi rampa
toplam gidiş 38 km dönüş aynı istikametten 20.30 doğu expresi ile arfiyeden
gidiş-dönüş 76 km
darub

kudret abi sen biletini aldın mı?
ben şimdi rezervasyon yaptırdım tcdd nin sitesinden yarın sabah biletimi gidip alacağım
amma velakin trenin hareket saaati 08.00 a alınmış yani haydarpaşadan 08.00da hareket ediyor
herkese duyurulur önemli bilgi!!!!!!!!!!!!!!

@cagan0403

ben yarın alacağım saat 07.30 da hepimiz ordayız serhad baba gebzeden
08.00 trenine bilet alacak

Geri