Berkcanozby
Üye
- Tepki
- 83
- İsim
- Berkcan
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Arkadaşlar piyasada satılan dahon bagaj d9 a uyumsuz çıktı. Daha önce mu d9 a bagaj almış olanlar var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.Selamlar arkadaşlar. Mu d9 2023 ile ben de aranıza katıldım. Bisikletin üzerinde çamurluk ve bagaj geldi ama bagaj standart heybeli aluminyum bagaj. Hem gereksiz ağır hemde bisikletin katlanmasını engelliyor.
306695 dosyayı görüntüle
Bu yüzden diğer serilerden sökülme arka bagaj ve çamurluk arıyorum. Bisikletini hafifletmek için söküp kullanmayan var ise özel mesaj ile iletişime geçebilirse çok sevinirim. Bu arada landing gear işime yaramayacağı için onu da ben satabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Uğur, Konuyla ilgili Dahon'nun orijinal sitesine baktığımda 2016 modellerinde Dahon Rotolo marka lastik kullanmışlar. Benim kullandığım 2020 modelinde Schwalbe Marka - Road Cruiser model lastikler vardı. Tahminimce 2016 yılından sonra belki de Schwalbe ile devam etmiş olabilirler.Merhaba Dahon Vitesse D8 (2016) kullanıyorum, lastikleri aldığımdan beei kötüydü ama artık çok fazla kaymaya başlayınca araştırmaya başladim ve araştırirken farkettim aslında 2016 vitesse d8'lerin ladtikleri shwelbe imişm Benim bisiklette dahon rotolo yazıli kenda 1.75 l nylon lastik var orjinalinde, sıfır ve bayiden almistim. Biri beni aydınlatabilir mi rica etsem..
Bisiklet bu arkadaşlar..
Işık için mi?Selamlar Dahon bisikletim için ön göbek 28 li dinamo arıyorum nasıl bulabilirim?
Işık için mi?
[/ALINTI]
Son isminde bir dinamo göbek var tr'de biraz zor bulunur ama onu satın alıp ördürebilirsin. Dikkat etmen gereken şey çatal aralığın olacaktır. Eğer 8cm ise brompton için olan son dinamolarından alman gerekecek, eğer 10cm ise standart son 28 ya da ya da son delux alabilirsin.Sadece ışık mı bilmiyorum ama elektrik üretebilen ve tekere takılabilen bir model.
...Üzerinde isimsiz v frenler mevcut bunların yerine Deore br-t610 yada alivio br-T4000 kullanabilir miyim?...
...Hissedilecek seviyede performans değişir mi?( Kaza anında 5cm bile önce durabilmek)...
...Hangisini tavsiye edersiniz? Deore'nin çifti 1000TL, Alivio 580TL...
...Fren kollarını da değiştirmem gerekir mi? Performansı arttırmak için?