Exotic_Bike
Üye
- Tepki
- 26
- İsim
- Harun Aktunç
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Diğer
Yok Sorun yaşamıyorum güncelleme açısından sordum. Arka rubleyi değiştirdim yokuş performansı için. 11-40 taktım ve aktarıcı uzun bacak Acera 8s. Ön tarafı değiştirsem nasıl olur diye düşünmüştüm sadece.İyidir. Sorun mu yaşıyorsunuz?
Derdim ağırlık değilde pedala olan kuvvetimi gücü aktarmam açısından bir + olur mu? onu merak ediyorum.@Exotic_Bike Mevcut olan çalışıyorsa hiç dokunmayın eğer katlanır bisiklette bir kaç gr ağırlık hesabına girmediyseniz.
Yok Sorun yaşamıyorum güncelleme açısından sordum. Arka rubleyi değiştirdim yokuş performansı için. 11-40 taktım ve aktarıcı uzun bacak Acera 8s. Ön tarafı değiştirsem nasıl olur diye düşünmüştüm sadece.
Derdim ağırlık değilde pedala olan kuvvetimi gücü aktarmam açısından bir + olur mu? onu merak ediyorum.
Anladım teşekkürler.Ben tern için benzer güncelleme yaptım ama ön aktarıcı vs de kullandım. Dişli oranları değişmedikçe çok büyük bir fark yalnızca orta göbekten beklemeyin hocam. İlla ki faydası olur ama mevcut mekanizmada sorun yoksa bence olanla devam edin.
Lastik, jant, göbeğe yöneyseniz daha net sonuçlar alırsınız.
Merhaba arkadaşlar. Yeni dahon vitesse d8 aldım. İlk kez bir katlanır bisiklet kullanıcam, aslında bisiklet kullanmayalı da yıllar oluyor. Aldığım vitesse d8 de vites geçişleri için pedal çevirmeksizin boşta vites arttırırken 6 ya kadar rahat geçiyor, sonra 7 ve 8 e geçmiyor. pedallayınca 7 ve 8 e de geçiyor. tam bilmiyorum , acaba bu bahsettiğim durum normal mi?
Sayın Spartiat anladığım kadarıyla o zaman aldığım bisiklette bir sorun yok, benim yaptığım boştayken vites geçirmeye çalışmak anormal olmuş. içim rahatladı. Teşekkürler.Göbekten mekanizmalı olmayan viteslerin kollarıyla mutlaka pedal çevirirken oynanmalı. Pedal çevirmeden vites kolunu birden fazla vites değiştirecek şekilde hareket ettirdikten sonra pedal çevirmeye başladığınızda mekanizmaya hasar verebilirsiniz ya da diğer viteslere de geçsin diye kolu zorlarken teli koparabilir ya da kol mekanizmasını bozabilirsiniz.
Arkadaşlar selamlar.
Bir süre önce almış olduğum Dahon Vitesse8 e alba kit aldım.
Gayet iyi oldu ancak. Gidon ile koltuk ara mesafesi bana biraz uzun geldi. Ben öne eğilmeyi sevmiyorum. genelde kısa sürüşler 4-8 km kullandığım için Ellerime yük vermek istemiyorum.
seleyi olabildiğince öne aldım ama yeterli gelmedi. Boy 1.69. başka ne yapabilirim? Dahon a uygun kelebek gidon var mıdır? Çapını biliyor musunuz?
Ya da başka tavsiyeniz varsa memnuniyetle alabilirim.
Merhaba, 20 inc jant uyumlu 1.50-1.90 iç lastik tavsiyesi verebilecek olan Dahon kullanıcısı dostum var mı acaba?
Toplamda 367 TL tutuyor, Yurt içinde 399 TL ödeyerek aynı gün alabiliyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim![]()
Selamlar
İlk defa katlanir bisiklet alicam arkadaslar
Vybe d7 ye bakiyorum
2021 , 2022, 2023 modelleri arasinda fark var midir ?
Çok teşekkür ederimMerhaba, ilk defa için Dahon rüştünü ispat etmiş iyi bir marka. 2021 - 2022 modelleri arasındaki farka gelecek olursak vites kolu ve arka aktarıcı diyebilirim. Belki bu sebeple Rublede farklı olabilir. Performansını etkileyen bir durum değil bence. 2021 modeline baktığımızda Shimano Altus serisi, 2022 modeline baktığımızda ise Sram MRX serisi var. Diğer kısımlar ise kozmetik olarak farklı bence. Klasik Dahon işte. Belki fren papuçları ve kullandığı dış lastik de farklıdır ama sitesinden detay alamadım bu konuda. Hangisini seçersen seç sonuçta bindiğin sürece en iyi model odur. Hayırlı olsun.