safex
baspedala
- Tepki
- 724
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
@fabyanenstx35 örnek olması açısından mı attınız bilmiyorum ama kadro boyuna dikkat edin. 48 küçük gelir.
kadro boyu kaç olmalı sizce ve bu fiyat aralığında o kadro boyunda bir bisiklet var mıdır teşekkürler şimdiden ilginiz için@fabyanenstx35 örnek olması açısından mı attınız bilmiyorum ama kadro boyuna dikkat edin. 48 küçük gelir.
yurt dışından getirtecekszniz eccentric hem daha iyi hem de daha ucuz bir seçenek. 26 bikes gibi yerlerde 240 - 280 euro arasında değişiyor. bence eccentric tatlı sert bir nokta ki muhtemelen toprak yollarda biraz daha hızlıdır. 130 - 150 mm arası tavsiye edilse de ns lite modelini 120 mm maşa ile satıyor. geçen sene çok niyetlendim fakat nasip olmadı, o yüzden bayağı araştırmıştımEccentricin geometrisi harika, her amaca hizmet edebilecek cinsten. şuan primal toplayacağım nasip olursa fakat gözüm hâlâ ve hâlâ eccentrice gidiyor kadro olarak. Hardtail için 140-150mm den fazlası şahsen abartı.
Eccentric bana da nasip olmadı, dartmoordan yana tercih yaptım. Kozmik renk, xl beden, 27.5 primal bir terslik olmazsa.yurt dışından getirtecekszniz eccentric hem daha iyi hem de daha ucuz bir seçenek. 26 bikes gibi yerlerde 240 - 280 euro arasında değişiyor. bence eccentric tatlı sert bir nokta ki muhtemelen toprak yollarda biraz daha hızlıdır. 130 - 150 mm arası tavsiye edilse de ns lite modelini 120 mm maşa ile satıyor. geçen sene çok niyetlendim fakat nasip olmadı, o yüzden bayağı araştırmıştım
Neden 27.5 hocam? 27.5 in devri geçti. parça maliyetini düşürmek dışında 27.5 in hiçbir esprisi kalmadı.Eccentric bana da nasip olmadı, dartmoordan yana tercih yaptım. Kozmik renk, xl beden, 27.5 primal bir terslik olmazsa.
27.5 lar hoşuma gidiyor, ölü ölçü olduğunu bilmeme rağmen bilerek ve isteyerek 27.5 tercih ettim. 29 lara göre kıvrak olması ve 26 lara göre de daha atik olması, o çok hoşuma gidiyor. Kalın lastiklerin fiyatı 27.5 ta çok daha yüksek ayrıca. (ne yazık ki) Yine de kararımdan pişman değilim. Bundan sonra 29 a geçiş yaparız, belki de 32 inç yaygınlaşır o döneme. Hiç belli olmaz. Ek olarak kozmik renk primal sadece 27.5 jantta mevcut. Onun da etkisi büyük.Neden 27.5 hocam? 27.5 in devri geçti. parça maliyetini düşürmek dışında 27.5 in hiçbir esprisi kalmadı.
Zincir çapraza düşüyor böyle olan sistemlerde o sıkıntı, onun dışında 1x9 sistem kullanan birisi olarak gayet güzel olduğunu düşünüyorum. Dişli oranları size uyan bir bisikleti tercih edin.arkadaşlar bu dağ bisikletlerinde marka farketmeksizin yeni modeller hep 9 vites 10 vites gibi ürünler çıkıyor bu bizim dezavantajımıza mı yoksa avantajımıza mı çözemedim internette ne kadar vites sayısı çoksa o kadar iyi diyordu ama şimdi bakıyorum bianchi olsun kron olsun pro modelinde mesela kron 9 vites 9x1 yapmış hiç anlamdığım için sipariş veremiyorum bu konuda bilgilendirebilen olursa sevinirim.
Bendeki de 11 vites deore M5100 sistem, evet çapraza düşüyor ve ses yapıyor zincir yıpranıyor sanırım. Bunun için zincir klavuzu aldım temudan bakalım o çözecek mi.Zincir çapraza düşüyor böyle olan sistemlerde o sıkıntı, onun dışında 1x9 sistem kullanan birisi olarak gayet güzel olduğunu düşünüyorum. Dişli oranları size uyan bir bisikleti tercih edin.
yani açıkcası hangisi bana uyar inanın hiçbir fikrim yok henüz gene de açıklama için teşekkürler eskiden beri 2008 den kalma bisikleti yaptırıp duruyrodum her yere onla gidiyordum ama artık tak etti kilo da artınca lastikler yamuk her yeri ayrı yamuldu bisikletinZincir çapraza düşüyor böyle olan sistemlerde o sıkıntı, onun dışında 1x9 sistem kullanan birisi olarak gayet güzel olduğunu düşünüyorum. Dişli oranları size uyan bir bisikleti tercih edin.
Eğer her zaman şehirde kullanmayı düşünüyorsan 2x biraz daha iyi olabilir. Bende 1x9 kullanıyorum şehirde araçlara yetişmekte azıcık zorlanıyorum. Ama şehirde de kullanabilirsin.yani açıkcası hangisi bana uyar inanın hiçbir fikrim yok henüz gene de açıklama için teşekkürler eskiden beri 2008 den kalma bisikleti yaptırıp duruyrodum her yere onla gidiyordum ama artık tak etti kilo da artınca lastikler yamuk her yeri ayrı yamuldu bisikletinşimdi de istiyorum ki düz yolda sorun yaratmasın sağlam böyle büyük bir şey istiyorum binince yerden epey bi yükseleyim bir de işte vites konusu kafamda var eski sistemler daha sorunsuz ise o şekilde alayım xc 150 aklıma yattı mesela 24 vites sanırım eğer ki 1x9 daha iyi derseniz onu alır geçerim pro yu .
Hocam kadroyu nerden nasıl getirtiyorsunuz?Eccentric bana da nasip olmadı, dartmoordan yana tercih yaptım. Kozmik renk, xl beden, 27.5 primal bir terslik olmazsa.
Almanya, bir tanıdık aracılığı ile. Valiz usülü ile kısacası.Hocam kadroyu nerden nasıl getirtiyorsunuz?
Anladım hocam, hayırlı olsun.Almanya, bir tanıdık aracılığı ile. Valiz usülü ile kısacası.
teşekkür ederim, daha iyileri yüreği bisiklet ile atan herkese nasip olsun.Anladım hocam, hayırlı olsun.
ben biraz kiloluyum 125kg 185 boy bianchi nin 18 vites 2x9 53cm 21inç bisikletine gözüm kaydı biraz 25k civarı ama güzele benziyor tavsiye edermisiniz sizceEğer her zaman şehirde kullanmayı düşünüyorsan 2x biraz daha iyi olabilir. Bende 1x9 kullanıyorum şehirde araçlara yetişmekte azıcık zorlanıyorum. Ama şehirde de kullanabilirsin.
Asıl farkı arazide ortaya çıkıyor, herhangi bir karışıklık yok, daha seri geçirebiliyorsunuz vitesleri vs.
Zaten dağ bisikletinde 3x ön aktarıcı devri kapandı gibi, daha çok alt seviye dağ bisikletleriyle geliyorlar.
Gayet güzel.ben biraz kiloluyum 125kg 185 boy bianchi nin 18 vites 2x9 53cm 21inç bisikletine gözüm kaydı biraz 25k civarı ama güzele benziyor tavsiye edermisiniz sizce
Bahsettiğin freeride merdiven inmek, drop atmak ise:(link)
Maşası dışında aşırı göze batan bir yanı var mı? Hem freeride, yerine göre de uzun yol antrenmanlarında kullanacağım. Kadro geometrisi gözüme aşırı hoş gözüktü. Bilen dostlar yardımcı olursa sevinirim.