Awacs7n
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.016
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
51000 ₺ yi çöpe atarsınız. bende 2. nesli var.(link)
Maşası dışında aşırı göze batan bir yanı var mı? Hem freeride, yerine göre de uzun yol antrenmanlarında kullanacağım. Kadro geometrisi gözüme aşırı hoş gözüktü. Bilen dostlar yardımcı olursa sevinirim.
freeride için zaten bu tarz bisikletler uygun değil de gelin size neden 51.000 ₺ yi çöpe atacağınızı söyleyeyim.
Maşa çöp, direk çöp. kadro sokma mili benzeyen ama sokma mil olmayan 5mm mil ile geliyor ki güncel hiçbir jantı takamazsınız. bu da yetmiyor ki bisiklete konik maşa takamıyorsunuz, yani hiçbir güncellemeye açık değil. bendeki 2021 olması lazım, tek fark bu bisikletin kafa açısı biraz daha gevşek.
Donanım yok, güncellemeye açık değil, yanında gelen lastikler vs hepsi hiçbir işe yaramıyor.
Bu kadroyu sevdiyseniz trek te buna benzeyen roscoe var, ona da bakabilirsiniz ki onun arazi yeteneği bu bisikletle kıyaslanamaz.
Uzun yol diyorsanız bu bisikleti aşağı yukarı 3500 kilometre kullandım ve 100 kilometre üzeri belli sürüşler de yaptım. Uzun mesafe için ben memnunum fakat yine de doğru uzun yol bisikleti değil.
Ben maşayı, frenleri, furç takımını, tüm vites sistemini, arka jantı, seleyi, sele borusunu vs değiştirdim uzun vadede.
Bu fiyatların bisikleti değil, paranızı çöpe atmayın. o paralara sokma milli ve konik borusu bir şeyler bakın. Ben de kadro güzel diye almıştım.