Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Scudo
2. sayısı da oldukça güzel duruyor, zannımca Türkiye'deki bisikletçiler tarafından da tuttu. Yeni başlayacaklar için de özendirici temalar işleyen Cyclist Türkiye ekibine de önümüzdeki sayılar için başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
ilk sayıyı Ankara'da Dost kitapevinden almıştım. sonuncusuydu ve fakat bizim evin yakınında sürekli alışveriş yaptığım bir markette de satıldığını gördüm sonraki hafta. hatta 2 adet dergi satılmadığı için geri gönderilmiş geçengün :( bu sebeple, bundan sonraki sayılarını o marketten (çağdaş market) alacağım. hem bizim semtte derginin satışı artmış olur, hem de mahallede havam olur :) abone olmak kesinlikle maddi anlamda daha mantıklı olsada, ben, çocukluktan kalma bir alışkanlık belkide( milliyet çocuk dergisini almak için pazar sabahı, bayiye; gazete ve ekmek almak bahanesiyle koşardım :) ) kendim bizzat gidip almayı tercih ediyorum :) 2. sayıyı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim :) hepinize iyi okumalar...

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Ftapatalk.imageshack.com%2Fv2%2F15%2F04%2F01%2F74da8b054d9b980888582b37be3d5491.jpg&hash=a08b04b425e4d80136d26bf4e9480b25

Bisiklet Forum Yönetimi çalışıyor :) Dergide Forum reklamları da var...

reklamda gız gullanılması çok iyi bir fikir olmuş tebrikler :)

Bence o bayan yerine yöneticilerimizden birinin resmi olmalıydı. Edip Dinçer mesela.

@Hasan SAYLIK

Aksinin düşünülmesi hataydı bence :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Derginin koleksiyonunu yapacağım. İlk sayıyı bulamadıydımdı. İlk sayı için açıktan bi 2.5 tl veririm. Yalnız çay lekeli olmayacak demedi dememiş olayımda sonra.

Az dursun o zaman elde. Seneye 25'e satarım ilk sayıyı.
@ulas abi, sıfırıncı sayı da mı vardı? [emoji14]

abonelik sistemi gelince senenin tüm sayıları verilecek demişlerdi ama tanıtım sayısı paketin içinde olur mu bilemedim.. olsa fena olmaz :D

@Halil Barış Çaldıran

Tanıtım sayısı yalnızca sektördeki firmalar için basıldığından aboneliklerle göndermeyeceğiz.

Abonelikler başladığı zaman kaçırdığınız sayıları da göndereceğiz ayrıca.
Abone olmak istemeyenler, ama eski sayıları kaçıranlar için de tek sayı satışı üzerinde çalışıyoruz.

@Gökhan Toros

evet koleksiyoncular tanıtım sayılarının değeri şu andan itibaren artmış bulunuyor :)

aboneyim abone biletlerim cebimde. bekliyorum abonmanlığı.

2'ci sayısını dün aldım, gerçekten içerik, anlatım ve görsellik bakımından oldukça başarılı olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yalnız ilk sayısını yeni haberim olduğu için ben de alamadım. Ulaşabileceğimiz bir imkan verilirse ilk sayısını da almak isterim.

Daha önceleri bir kaç dergi de aboneliğim oldu, fakat apartman kapısına bırakılmaları yüzünden kayıplar oluyordu bu yüzden abonelikleri mi iptal ettirmek zorunda kalmıştım. Abone olduğumuz da yine aynı yol mu izleniyor, ev de bulamadıklarında yine kapıya mı bırakıp gidiyorlar.

@Gökhan Toros
Firmalar derken bisiklet mağazalarıda dahilmi acaba ?

Kozyatağı İnönü Caddesi'nde bulunana Carrefour Mini'de son kalan dergiyi aldım. Kuytuya saklamışlardı :)http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/02/22e75714c3c0da99f13c376a387aad60.jpg

@MuratHan
Kargo ile gönderilecek aboneliklerin dergileri. Tamamen firmanın, sizin evinize dağıtım yapan birimi ile ilgili.

@seyyah_26
Evet. Bisiklet mağazaları, reklam verenler vs. Sektörde bulunan firmalara gönderildi yalnızca.

@Mennan Köse
Arkadaşlar bu konudan biz de şikayetçiyiz. Dergi bayiler tarafından tanınmadığı için diğer dergilerin arkasına, hatta bazen çocuk dergilerinin arasına konuluyor.
Sizden ricamız, benzer bir durumla karşılaştığınızda dergimizi olması gerektiği yere almanız ve bayiyi bilgilendirmeniz.

Dergiyi bulamayan arkadaşlar için şöyle bir bilgi vereyim.
Dergi dağıtımı Yaysat tarafından yapılıyor. Onların dağıtım sistemi ise şu şekilde:
Bayiler, hangi dergiden ne kadar istediklerini Yaysat'a bildiriyor, bu şekilde dergi alıyor. Hem Yaysat, hem de bayiler bisiklet dergisi konusunda tecrübesiz oldukları için doğru yerlere yeterli adetlerde dergi ulaştıramadılar.
İlk ay da bu sorun oldu, ikinci ve üçüncü ay da bu sorun olacak. Dergimiz tanınana kadar maalesef durum bu şekilde olacak.
Sürecin hızlanması için yapılması gereken, bulamadığınız bayiden dergiyi istemek.
1, 2, 3, 5 kişi dergiyi istediği zaman bayi dergiden haberdar olacak, bir sonraki sayıdan daha fazla sipariş verecek.

Geri