@Bülent ÖZER
Doğrusu 5 yıllık bir bisiklet geçmişi olan biri olarak yazdıklarınıza karşı saygılıyım ve doğrudur, ben yalnızca duyduklarımı paylaşmak istedim , doğrusu beni şoke etmişdi , doğru spor ve eğitim politikaları ile yalnız bisiklet değil bütün olimpik branşlarda kürsüye çıkabilecek sporcular yetiştirebileceğimize inanıyorum . Milli takıma yalnış sporcuların seçildiğini düşünüyorsanız bu konuda hiç bir bilgim yok , nasıl seçilir kriterler nedir ama bence asıl sebeb 70 milyonluk bir ülke olarak potansiyelimizi iyi kullanamamız , bu eğitim sistemiyle, ki yalnızca üniversite sınavı odaklıdır , ve olmayan sponsorlük politikamızla , eğer 18 yaşındaki bir sporcuya gelecek garantisi veremezsek , 5-10 yıl sonra işsiz kalacağını bilerek hiç kimse bütün hayatını bir spora veremez, bu konuda 30-40 yıl önceye göre geri gittiğimiz bile söylenebilir hiç olmazsa önceden KİT ler vardı bir sporcunun iş garantisi vardı hatta askerliği esnasında ordunun muhafızgücü diye takımı bile vardı , bunların yerini alması gereken özel sektör bir türlü yaratılamadı , ben hala bizim sporcularla yanında giden sporcular arasında bu tip farklar olduğu için başarısız olduklarına inanıyorum , bir tanesinin özel diyetisyeni varken bizimki açık büfeden o günkü antreman için bir şeyler araklıyorsa ehh bu kadar oluyor , bu tip temel şeyleri değiştirmeden milli takımda kimin olduğunun çok önemi yok bence Saygılarımla.