Kullanmadım ama merak ettiğim bir konu var. Fiyatı biraz fazla değil mi? Ben de iyi donanım kullanıyorum, çok fazla harcıyoruz bisiklet parçalarına. Yine de ücreti fazla buldum bu ürün için.
@Anonim aynı fikirdeyim, o yüzden 2. el buldum. Almadan önce kullanıcı yorumlarını almak istedim; çünkü elciklerin gidona giren kısmında sıkmak için bilezik kısmı yok, sadece barend tarafından sabitleniyor. Yüklenince gidonda dönme gibi bir durumu olur mu onu merak ettim.
@cyclopath 125 liraya satılan bi üründe asla öyle bi saçmalık olcağını sanmam sonuçta iç kısmı plastik yapıda sımsıkı tutar kaymaz sonuçta bence alın tabii fiyat iyise ...
Elciklerin gidona montajını yaptım; barend üzerinden tek alyan vidayla sabitleniyor. Sağlam monte oldu, dönme durumu yok. Barendlerin açısının ayarlanabiliyor olması avantaj (önceki velo barendli elciklerimde bu yoktu; yine de fiyatına göre iyi üründü). Ele temas eden kısımlar kaydırmayan yumuşak bir lastikle kaplı, ergonomisi bayağı iyi. Görselliği de gayet güzel bir elcik.
Uzun yolda deneme şansım olmadı, fakat rahat edeceğimi düşünüyorum. Kullandıkça yorum ekleyeceğim.
@Anonim çifti 225 gr (kendin tartmadım, cube'un sitesindeki veriye göre).
Veloya kıyasla bayağı hafif. Rahatlığa gelirsek uzun yolda belli olacak, fakat ergonomisi, ele oturuşu kısa bir sürüşte bile farkını hissettiriyor.